מדברים על TGTBTD 7X23

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifמדברים על TGTBTD 7X23

עוד לא ראיתי את 22 וכבר אני רוצה לראות את 23 http://youtube.com/watch?v=tVEq3Ct1b2w גריס' שרה וליידי הת'ר באותו חדר קת'רין: הייתי סוטרת לך אבל אני חושבת שתהנה מזה..
)))
בקיצור על פרק הזה יהיה הרבה מה להגיד נתחיל עכשיו

A D u d a

New member
וואיי!!!! איזה בנזונה הגריסום הזה!!!!!!

מה נראה לו שהוא עושה לעזאזל?? אני במקום שרה לא הייתי סולחת לו בחיים, לא משנה כמה תמים זה! וליידי הת'ר הכלבה הזאת.... עזבו שזאת רק סדרת טלוויזיה... כן?

ראניה15

New member
אל תגידי על גריסום בנזונה!! ../images/Emo10.gif

חחח אין לי מושג על מה אתם מדברים

CapitanSparrow

New member
אני הייתי סוטרת לו!!!!!!!!!!11111111

איזה רע הוא
ושרה......
שרהההההההה

DeepThoughts

New member
הם עשו כזה

מערבון מהמערב הפרוע, יענו הטוב הרע והמכוער והפעם הטוב הרע והדומינטריקס יאללה תתחילו להזרים ספוילרים... עוד שבועיים לסוף

CapitanSparrow

New member
בא לי לשבור כיסא.

אני ברוגז עם גריסום.
נראה לי אני אשנה בחתימה מH לליידי הת'ר.

Shexy Peanut

New member
אעאאעאעא

חיחי איזה פרק שולט זה הולך להיות.
חע ירדן. חע. in your face!!!!11

ואו, זה הולך להיות פרק בלתי נשכח בשבילי

פאק, אני לא יודע אם אחזיק מעמד עד יום שישי... ואני בהחלט לא יודע איך אגיב (אם אני אהיה במצב בכלל* אחרי שאראה את הפרק. כשהוא אמר שהיא היצה איתו אז אהוא גם אמר את זה בצורה כזו, אעאע ואני כולי OO

DeepThoughts

New member
ספוילר

בפרק אחרי זה, 24, שרה אמורה לנסוע לאנשהו ואז קורה מה שקורה.. אולי היא נוסעת בגלל העניין הזה דאמט אני בפאקינג מתח

DeepThoughts

New member
את יודעת מה אני חושבת? ../images/Emo58.gif

את לא תאהבי את זה וגם אני לא אבל מכל הכתבות שקראתי זה מה שנראה לי: ג'ורג'ה אכן לא ממשיכה לעונה 8 אבל שרה לא תמות, אלא פשוט תעזוב למקום אחר, אולי ללמד, (להמשיך את דרכו של גריסום), ומדי פעם אולי תקפוץ לתפקיד אורח. והסצינה האחרונה של העונה תהיה נשיקה this is what I think ואם אכן זה יהיה ככה אני חוזרת בי וכן אראה עונה 8 למרות שזה יהיה מאוד שונה לי כי מבחינתי CSI זה GSR

CapitanSparrow

New member
בילי אמר פעם באיזה ראיון שהוא ישמח

לנשק אותה לפני שהסדרה תיגמר. מקווה שמשאלתו תתגשם. אבל אני לא רוצה שהיא תלך.

CapitanSparrow

New member
רגע. אז גם הספוילר הזה שפירסמת פעם

שהוא מדבר עם נטלי והיא שואלת אותו אם הוא אוהב את שרה, ושהוא שואל אותה איפה היא וכ'ו... זה לא נכון?

DeepThoughts

New member
למה לא?

נגיד שיש את כל הסיפור עם נטלי, לא מוצאים את שרה, מרדף, מוצאים אותה פצועה וכו' ואז הסצינה האחרונה נשיקה (או נשיקה עם קת'רין כי הם מאוד אוהבים לעשות את זה..):D

CapitanSparrow

New member
גאד זה נשמע טוב...אבל מצד אחר לא טוב.

וכן, הם מתנשקים בכל הזדמנות.
זה חמוד דווקא

למעלה