מגרש ביתי 614

../images/Emo58.gifמגרש ביתי 614../images/Emo58.gif

פרק חמוד
כולם מגלים על ההריון של פייטון. ג'וליאן מופתע וברוק בוכה (היא צריכה לתפור שמלת חתונה חדשה
) סם היתה ממש חמודה ריך שהיא עזרה לחבר שלה. מיה וצייס יוצאים לדאבל דייט אם ניילי והם היו ממש חמודים ופייטון ולוקס עושים בביביטר היו ממש מתוקים ולגולת הכותרת של הפק: גיימי
הוא מציא את בצד הפדופלי שלי
הוא כל כך חמוד

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif ענקקק 614

איזה פרק מעולההה משאיר טעם של עוד!! צ'ייס ומיה פשוט חמודים בטירוףףף וגם ברוק וג'וליאן! תמיד רציתי שלוקאס וברוק יחזרו אבל הפרק הזה השאיר את חותמו והחלטתי סופית שלוקאס צריך להישאר עם פייטון וברוק עם ג'וליאן. כולם מתאימים אחד לשני בצורה מדהימה! הקריוקי היה קורעעע תוספת חמודה לפרק..וג'יימי פשוט אדירר איך הוא פתח את הדלת לניילי וראו את לוקאס ופייטון ישנים חח הרג אותי =) מוזר שכל הפרק היו מלא זוגות חמודים ודווקא מילי ומאות' היו מדכאים כאלה! אה כן וקרע אותי שברוק בכתה על השמלה חחחח בקיצור פרק מעולה העונה משתפרת מרגע לרגע

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo58.gif

פרק ממש נחמד..אני לא מבינה את האנשים שאומרים שזאת עונה משעממת..

OTH 7

New member
יש ויש...

בעינייייייי.י.....אין על ONE TREE HILL!!!!1

yuval100

New member
../images/Emo58.gif

השיר שהם שרו היה פשוט אדיר!! מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו/ איך קוראים לו? תודה רבה ושבת שלום

Robin Sparkles

New member
הסדרה רק משתפרת!!!!

הסוף היה טוב.. אני מתכוונת לקטע עם נייתן,ג'יימי ולוקאס

../images/Emo58.gif מה נהיה מהסדרה הזאת...

הסדרה הזאת נכנסה למעגל קוסמי אינסופי שהכל טוב בחיים, והם לא יוצאים ממנו. פייטון בהיריון ומתווכחות עם היילי מתי הן ישמרו על הילדים, כל בנאדם אפשרי בסדרה בערך מוצא לעצמו בן זוג... ואיפה דן בדיוק?? הוא לא אמור למות כבר?? קשה לי להבין איך הסדרה הזאת תשרוד עוד 8 פרקים [בערך]. מעניין איך ימשיכו למרוח אותנו כי די, הכל כבר מושלם. מושלם בצורה שגורמת לי להקיא. אני סופית הלכתי לראות את השידורים החוזרים ביס. ביי

OTH 7

New member
למההה..?!

חחחח.ח..חמצחיק כמה שזה נכוןן אבל...אבל גדול.!!!! אני מאמין שהפרקים האלו הם השקט לפני הסערהה יהיו הרבה תהפכותתת...יהי מעניין!

AVriL AddiCt

New member
איפה יש שידורים חוזרים ביס?../images/Emo58.gif

ואני ממש לא חושבת שהכל טוב והכל מושלם..רק לפני כמה פרקים ראינו את סאם נחטפת על ידי הרוצח..אחיו של ג'ק

LIA07

New member
למה זה רע שטוב?

אני דווקא מאוד אוהבת את הפרקים האלו ללא כל ההתפכויות לראות קצת שיגרה נעימה זה רע? תמיד חייבים רצח? חטיפות? מריבות? אי אפשר לראות שלום? לידות? התמודדויות של יום יום?

למעלה