מגרש ביתי 513

../images/Emo58.gifמגרש ביתי 513 ../images/Emo58.gif

איז פרק
יש בייבי-בום בטרי היל
תקציר הפרק: קודם כל קריאת הרגעה . לפייטון אין סרטן היא פשוט בהריון
היילי ומיה מיתגברות אל מחסום כתיבה נייתן היגיע לקבוצה של אידיוטים.. לוקס פוגש את האבא של גו'ליאן
סם שבויה בבית של הרצח של קווינטין עד שברוק מצליה אותה
היה נחמד לריאות ברוק קשוחה אם אניסטינקטים אמהיים
למרות שברוק בת 22\24 וסם בת 15 אין בינהם הבדל של 10 שנים?!

מדהים מדהים מדהים!

יאא איזה פרק יפה :) פשוט נהניתי מכל רגע.. מגרש ביתי חזרה ובגדול !!! מחכה כבר לשבוע הבא .

gvrgvr34

New member
אכן זהו פרק טוב......../images/Emo58.gif

אני מאוד אהבתי את הפרק...... אני כל כך חיכיתי כבר שהעונה תמשך.. אהבתי שברוק מצאה את סם והם לא משכו את זה יותר מידי.... מעצבן אותי כל הקטע המאוד מסובך: מאות'-מילי-אוון-ברוק-ג'וליאן.... מחכה לפרק הבא...... ודרך אגב מישהו יודע כמה פרקים יש לעונה ואם יש עונה 7?

DotCom05

New member
613 סופסוף!!!!! ../images/Emo58.gif

היא בהריון היא בהריו היא בהריוןןןן..!! הידד!
נהיו ממש חמודים הלייטון האלה..! אוקיי אז ככה אהמ אהמ.. ברוק היא פשוט הבנאדם הכי מדהים הסדרה הזאת..העלילה שלה עם סם וגם עם ג'וליאן היא הכי מעניינת אותי ביינתים..היא הייתה קשוחה ומדהימה ואומץ אדירר והקטע שסם אמרה לה "אני זקוקה לך..אמא" - הדמעות שלי זלגו מעצמןןן..אין הן פשוט מדהימות! אם ברוק וג'וליאן יהיו ביחד זה יהיה מגניבבבב ואם צ'ייס ומיה יהיו ביחד זה בכלל יהיה מגניב!! איך שראיתי אותו חשבתי לעצמי וואי הוא מתאים למיה..חתיכוש שכמוהו אוון ומילי..אכזבה! מסכן מאות', למרות שמגיע לו. ומה הקשר פתאום לאבא של ג'וליאן?! אני רוצה את דוסון!! בקיצור..היה שווה כל דקה של ציפייה כ"כ התגעגעתי ומחכה בקוצר רוח לשבוע הבא!! עונה מצוינת בטירוף

AVriL AddiCt

New member
איזה פרקקק../images/Emo58.gif

פשוט פרק מדהים...אין מילה אחרת לתאר אותו... היא בהריון!!!!! אהההה ואהבתי לראות את ברוק כזאת..קשחוה

didi224

New member
יווווו תענו לי לזההה פליזזזזזז

יש אפשרות לראות את ההמשך של העונה השישית באינטרנט באונליין?? מצאתי אתר אבל אין בו את ההמשך זה רק עד פרק 12.. אווופפפפ איפה ראיתם את הפרק???

Robin Sparkles

New member
היה שווה לחכות!!!

אין לי כוח לחפור אבל אני רק אגיד שברוק יצאה מלכה.

ShiR a5

New member
יאוו איזה פרק!אחד הפרקים היותר טובים../images/Emo58.gif

יאווווו אני מאוהבת בג'יימי ! חח הוא כזה מתוקקקייי ! יאו וברוק יצאה מזה מלכה בפרק הזה. וזה היה כזה עצוב שהיא גילתה שהוא זה ששדד אותה והוא זה שהרג את Q =\ ! זה באמת בין הפרקים היפים של העונה.. יאו שיהיה כבר הפרק הבאאאאאאאאא

../images/Emo58.gif

נו באמת \: עככשיו לפייטון יש ילד?! נראלי שעדיף שיהיה לה כבר סרטן. למרות שאין לי כוח להתבכיינויות נוספות אז oh well. בכל מקרה, כל הקטע עם ברוק והאח הזה היה מעניין, ומזל שהם פתרו את זה בפרק אחד ולא 80 כמו עם נני קרי. שמתי לב שעונה 5-6 ממש משעממות, חוץ מהסייקוס שהם אוהבים להביא מדי עונה ועונה, הכל משעמם. מאוד. ומלא באופוריה של "הכל מושלם". זה ממש עושה לי חשק לצפות בשידורים החוזרים של מ"ב ביס. עונות 1-3
. וגם 4 חמודה. ורייצ'ל
i miss u btich!! פעם לא היו כל כך הרבה סייקוס. פעם היה את דן. פעם הכל עניין אותי, לא רק העלילה החד פעמית הזאת. קיצר, לא נראלי שזה ישתפר anytime soon ואני מניח שזה ישאר כך עד ביטולה. אז הגיע הזמן להשלים עם זה וליהנות מכמה שאפשר?

OTH 7

New member
נוונווו...באמת סנופפ בוי!!

יש משהוא במ שאת/ה אומר/ת....אבל ....גדול!!!..אין על מגרש ....אין על מגרש ....אין על מגרש..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................העונה ה6...רק באמצעעע מחכים עוד מלא הפתעותת......נכווון קשה לשמור על רצףף עלילות מפרק לפרק אבל ברמה הכללית הסדרההה מושמלמתת

למעלה