לנמסיס.....

itstzar

New member
לא, אני לא מתיחס אליו בתור פארודיה

ולא הסרט לא גרוע, אתה מתייחס רק לעובדה שהתסריט כביכול מעתיק מהתסריט של סרט מצויין אחר , אני חושב שהעובדה שהם שאלו מוטיבים מסרטים אחרים דווקא עזר לסרט, הפך אותו ליותר מעניין בשבילי (משהו כמו, ראיתי מה עשית, היה מצויין, עכשיו אני אקח מה שאתה עשית, אשנה פה, אשפר שם, ותראה מה יצא), אני רואה את זה יותר בתור הומאג' למקור מאשר סתם העתקה וזו ממש לא העתקה אחד לאחד, זה מספיק דומה אומנם כדי שתשי ם לב אבל מספיק שונה ומגוון. אם כבר הבעיה של הסרט היא שהוא יותר מדי מתוחכם, ובנוי מראש למעריצים הכבדים, כתבתי על זה משהו בשירשור אחר לא מזמן. אבל בכל מקרה ה"טעויות" שנעשו בו ונעשו בו, בשיווק, בתזמון, בקהל יעד המאוד מצומצם, לא עושות אותו גרוע. זאת לפחות דעתי

Sefy

New member
קהל ממש מצומצם...

רק בסידני לבד יש יותר מעריצים מאשר נוצרים!
ועובדה ש 90% מהמעריצים בכל העולם (חוץ מ 5 או 10 בארץ) אומרים שהסרט הוא זוועה מהלכת על אחד בקושי! קהל מצומצם ? לא הגזמנו בכלל! יש יותר מעריצי מס"ב מאשר מעריצי מטריקס! ומעריצים לא אוהבים העתקות, ונמסיס הוא העתקה איך שלא תקרא לזה! הומאג' היה אולי הופעת אורח של שחקן מהעבר, לא גניבה מדויקת של פרטי עלילה.

itstzar

New member
כנראה שלא הבהרתי את עצמי נכון

לרגע לא חשבתי שקהל מעריצי הסטאר טרק הוא קהל מצומצם, להפך, אבל הסרט עצמו היה (לפחות בדיעבד) מיועד לקהל הצופים היותר אדוקים (ולא אני א מתכוון לפנאטים) ושים לב שרוב אלה שכן אהבו את הסרט, הם אלה שיודעים שמסע בין כוכבים : הדור הבא, היא הסדרה הטובה מכל ה6 וגם בכלל, ואני עדיין לא מסכים איתך שהייתה העתקה של פרטי העלילה, אלה שימוש במוטיבים שמוכרים, ואני עדיין חושב שזה נעשה בצורה מושכלת ואינטליגנטית בעיקר כי יש המשכיות למוטיבים שהיו לאורך הסדרה "הדור הבא" וגם אם אתה לא רואה אותם, או מתעלם מהם לא אומר שהם לא קיימים.. אז שוב, על טעם וריח אין מה להתווכח, ונכון שהסרט לא ממש הצליח בחו"ל ואולי באמת להרבה אנשים נמאס קצת מעודף טרק ואולי צריך לתת לנו קצת להתגעגע, אבל זה לא הופך את הסרט לרע בהכרח

Sefy

New member
קרא לזה בכל שם שתרצה...

זה ישאר העתקה, לא "מוטיבים" מוכרים ולא "השאלה" ולא כלום, זו העתקה מסרט ששם את הסרט הזה בכיס הקטן ביותר, גנבו רעיון ועלילה מסרטים אחרים כי לא היה להם מה להמציא, די מוזר כי הייתי בטוח שאפשר לחשוב על הרבה! אז אומנם אין מה להתווכח, כי אנחנו יודעים שלא נשכנע אחד את השני, אבל אל תתעלם מעובדות, הסרט כישלון אצל המעריצים! לא מתייחס לעולם הגדול שלא שם על מס"ב גם ככה! ולמעריצים לא נמאס ממס"ב, נמאס להם ממיחזורים וטחינה של דברים ישנים, הם רוצים חדש! ריענון והכי חשוב להעיף את ריק ברמן שהרג את מסע בין כוכבים וכל מה שהיה יפה בו.

itstzar

New member
אז נסכים שאנחנו לא מסכימים

כי אני עדיין לא חושב שזה סרט רע, להפך, וזה לא מוריד כהוא זה מהערכה שלי לזעמו של חאן אני עדיין חושב שאם לא אהבת את "הדור הבא" באמת יהיה לך קשה לאהוב את הסרט הזה, והוא שונה משאר סרטי הטרק, כמו שאנטרפרייז הייתה משהו שונה, וחטפה הרבה על הראש וגם זה לא הופך אותה לסדרה פחות טובה, ואתה יכול להמשיך לקרא לזה העתקה, אני אמשיך לקרא לזה שאילת מוטיבים, וזהו, אתה תראה מה שדומה, אניאתמקד במה ששונה, וזהו, באמת שחבל על הוויכוח

Sefy

New member
לפחות על זה אנחנו מסכימים ../images/Emo8.gif

ואומנם אני מתעב את TNG אבל לפחות First Contact לא היה גניבה... ניסיון לחקות את 4 אבל לא היו שום אלמנטים זהים.

itstzar

New member
עכשיו אתה מנסה לעורר ויכוח על

first contact ?
אתה יודע, יש ביטוי כזה ישן מפני חדש תוציאו,

Sefy

New member
לא, נחכה לפעם הבא...

השרשור הזה יעלם עוד מעט. לא שווה להתחיל וויכוח, אולי בשרשור חדש

itstzar

New member
אתה יודע מה יש לי רעיון

קח אתגר, ותעשה רשימה של 10 דברים שטובים ב"דור הבא" ולא ת הדבר הכי בנאלי שזה סטאר טרק. ואני אעשה רשימה של 10 דברים רעים בדור הבא, (מעניין למי יהיה יותר קשה) מה אתה אומר?

Sefy

New member
זה כולל דמויות אהובות ? ../images/Emo8.gif

אין לי בעיה, אני חושב שלך יהיה יותר קשה מאשר לי, אבל או זה יהיה באנגלית (אצלי, כי אני זז הביתה) או שתחכה ליום שלישי כי אני זז הביתה

itstzar

New member
לא מפריע לי אנגלית

אבל אם אתה רוצה דמויות אהובות, אז תסביר גם מה ולמה אהבת

Sefy

New member
...No Problem, but later

I Just had a crappy ride home, and I feel like my insides are not outside, and it's not a pretty picture if you ask me

Bajoran Preist

New member
רק הערונת קטנה...

אני כמובן משאיר את עצמי מחוץ לויכוח על נמסיס, כי טרם צפיתי בו(למרות שאני מאמין שאני אהנה ממנו בכל מקרה), אבל- "...יודעים שמסע בין כוכבים: הדור הבא היא הטובה מכל ה6"... מממ... לא אמרתי כלום

SaidinsTaint

New member
כתבתי כבר

בשרשור קודם על נמסיס, אבל זה הגיע לעמוד אחר לפני שמישהו ראה אני חושב
ספויילרים
- be warned והנה הסרט העשירי, הסרט שכנראה יהיה A generation's final journey נמציא גזע אפל של הרומיולנס, נביא שיבוט של פיקארד שתרומתו היחידה היתה הסתירות לטיים-ליין של הסדרה. באותה מידה שינזון הנ"ל יכל להיות שיבוט של ג'ייק סיסקו, אם לא של נוג... היו לו חיים קשים, he rose to power, הוא גוסס (שיכפולים never last שמתם לב?) ועכשיו הוא רוצה להשמיד את כדור הארץ. ועם מה? Thunicrononiblabla radiation. I cannot overstate the danger of thumumumumu radiation. please... ובואו ננחת על כוכב ונשוטט עליו, נפגוש hostile aliens כמובן, ו- why does that man has a shiny head? בינתיים שינזון קפריזי, מזמין אותם לבקר, וכל הסגל העליון של החללית מתייצב לו בנכונות in the clutchs of the reemans. למרבה המזל, הוא לא עושה להם כלום, ומעדיף לאכול ארוחה טובה, לדבר עם פיקארד, ואז לאנוס מנטלית את טרוי בזמנו הפנוי.למה? ככה. (כן כן deleted scenes). כל מה שזה נתן לו זה ההזדמנות למות מהטורפדות של וורף... (שאגב עשה המון בסרט הזה..) הramming scene - אוקיי אותה אהבתי. אבל למה האנטרפרייז זוחלת? אולי הם יצאו החוצה וידחפו? אני זוכר שהניגוח עצמו היה יותר מרשים בYear of Hell. עכשיו ניקח את הultimate weapon - (אמרתי כבר שI cant overstate?), ובמשך שעה נפרוש אותו כמו מניפה. last chance להצלת האנטרפרייז - נשלח את קומנדו פיקארד אל הספינה! מה קרה לכל הstarfleet marines החסונים והרצחניים? או את הרזידנט קלינגון? דאטא קופץ, שינזון משתפד וכמובן גורר את עצמו לאורך המקל (אם משפדים אותך, פשוט תוציא את זה מהצד השני.) וall goes boom. אבל לא לדאוג, בי4 יש לו הזיכרונות - fade to black. איפה הסרט שבאתי לראות?!!? זה פרק גרוע של הדור הבא, עם סצינת ניגוח טובה. ועם כל הכבוד למאמר שniv1 פנה אליו, לא התרשמתי. טיעונים מפוקפקים at best - והדברים היחידים שכן יכלו להיות נכונים, לא באמת באים לידי ביטוי בסרט. דירוג סרטי הדור הבא: 1. first contact 2. generations 3. Insurrection (שגם הוא לא יצירת מופת..) זהו. מה, יש עוד סרטים?

למעלה