למישהו יש ..

Gummy Bears

New member
איזה מוזר זה

שיש קהילת ה"פ בהייד פארק, בMSN, בתפוז, ובלא'דעת איפה, במקום שכולם יהיו קהילה אחת גדולה ומקולננת.D:

כולכם מוזמנים להצטרף לקהילת MSN ../images/Emo6.gif

בשמחה, אם אתם רוצים!
קהילה מעולה!

yulishit

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

ג'יני לא יכולה למות!!!!!

Gummy Bears

New member
בלאדי הל.

רק עכשיו קראתי את המאמר הזה. I disagree (
), כי כשוולדי יצר את ההורק' שלו, הוא לא חשב בכלל שאי פעם ג'יני תפגוש את הארי ותתאהב בו. ולעשות את זה בשני הוא בטח לא יכול היה, כי הוא לא היה וולדי הזקן (מבוגר, נו), הוא היה כפי שהוא השתמר בימי הוג. אומנם היה לו מספיק כוח כדי לדבר לבסיליסק ולחלק לו פקודות, אבל בשביל לבצע קסם אפל כ"כ רב עוצמה צריך הרבה יותר מזכרון מופשט. זה גם ממש מטופש מצידו, כי דמבי אמר שמסוכן לשים הורק' בבע"ח ואנשים, כי יש להם דעות ורצונות משלהם. נגיד ובספר השני וולדי באמת צפה שג'יני והארי יהיו יחד, ונגיד והיה לו מספיק כוח לעשות הורק', הוא בטח גם ידע שג'יני תסכים למות בשביל שהארי ינצח את וולדי. ואם הוא לא חשב שהיא תאהב את הארי מספיק, לא היה לו שווה לשים אותה כהורק', הלא כן?

Dana Argamen

New member
../images/Emo58.gifחחח תודה לכולם../images/Emo13.gif

קראתי את הכתבה .. ממש ממש תודה
ואני דווקא מאמינה שג'יני תהיה הורוקרוס השביעי, לא בגלל שוולדמורט "חזה" שהארי יתאהב בה או משהו כזה פשוט בגלל שהרי וולדמורט תיכן לעשות את ההורוקרוס השביעי אחרי המוות של הארי אבל הוא לא הצליח להרוג את הארי בסוף .. אז הוא ייצר את ההורוקרוס השביעי בשנים האחרונות (זה לפחות מה שהבנתי ממה שדמלבדור אמר בספר השישי) בכל מקרה .. יכול להיות שהוא פשוט רצה לעשות את ההורוקרוס השביעי וג'יני וויזלי התאימה לתפקיד, ועכשיו מתברר שזה יהיה עוד יותר יהיה קשה להארי ויסבך את העלילה
ולדעתי עם זאת לא ג'יני .. זה בטח הנחשית הזאת, קיצר נראה כבר .. אבל הכתבה ממש ממש משכנעת :/

Dana Argamen

New member
../images/Emo58.gif+תיקון

כתבתי כל הזמן ההורוקרוס השביעי .. התכוונתי שישי חחח השביעי הוא וולדמורט עצמו (הנשמה שנשארה בגוף שלו
)

../images/Emo58.gif לא חושב...

וולדמורט לא יפקיד דבר שכה יקר לו בתוך ילדה.... ממש לא נשמע הגיוני.

Dana Argamen

New member
../images/Emo58.gifיש בזה משהו^

זה בדיוק הסיבה שגם אני לא בטוחה 100% בתיאוריה הזאת .. אבל אולי יש בג'יני משהו שלא ידענו עליו ? אני יודעת ? לרולינג יש דימיון פרוע ..

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifדמאט. לא הבנתי עדיין.../images/Emo58.gif

זו תאוריה או משהו שרולינג אמרה?

black robe

New member
אז למה לשים אייקון של ספויילר?../images/Emo63.gif

זה מבלבל לגמרי. תאוריות לא צריכות להיות מסומנות בספויילרים. ספויילר זה רק משהו שרולינג אמרה.

Dana Argamen

New member
לא יודעת ..

אני חדשה כאן אז אנלא יודעת מה לשים בספויילר ומה לא
אבל אני מניחה שלא כולם רוצים לקרוא תאוריות .. כדי שזה לא יהרוס להם או משהו כזה ..

למעלה