למישהו יש ..

Dana Argamen

New member
../images/Emo58.gifלמישהו יש ..

את הכתבה הזאת שכתוב בה הוכחות למה ג'יני וויזלי מתה בספר השביעי ? נכנסתי לזה לפני כמה ימים ועכשיו אני לא מוצאת את זה :/ תודה מראש ;]

Koki Girl1

New member
../images/Emo2.gif לא ידעתי שיש משהו כזה../images/Emo58.gif

אם מישהו מוצא שישים אני אשמח לקרוא.. אני אוהבת אותה ומקווה שלא תמות! אבל זה יהיה מאוד הגיוני כי יש דפוס כזה של כל מי שנקשר להארי מת..

Dana Argamen

New member
../images/Emo58.gifחחחח כן אהה?

וגמאניי אוהבת אותך, ואני ממש מקווה שהיא לא תמות :( למרות שיש סיכויים גדולים שכן .. P: ואגב אני זוכרת שהיה בכתבה כתוב שהיא ההורקרוקס השישי או משהו כזה P: ועוד כל מיני סיבות שבגללן היא בטח תמות בספר השביעי .. קיצר למי שיש - בבקשה שימו קישור :)

בלע! ראביש. ../images/Emo58.gif

א' - נחמד לראות פה ספוילרים שוב. ^^ ב' - היא לא הייתה חיה בזמן שוולדמורט עשה את ההורקרוקסים [כמה זמן לא כתבתי את המילה הזאת. ^^
] - וגם אם כן... למה לוולדמורט לעשות את ג'יני וויזלי להורק', היא לא חשובה לו. =\

Winter Blue1

New member
../images/Emo58.gifאבל...

היא חשובה להארי. והוא ידע שהארי יצטרך להרוג אותו מתישהו. והוא לא יהיה מסוגל להרוג את ג'יני, כי היא חשובה לו. וגם אם היא הורקרוקס, הוא לא יצליח. אני חושבת ><

חחח, ../images/Emo58.gif

גם הרמיוני חשובה לו, גם רון... דווקא ג'יני? לא הגיוני. ומה גם שהארי רק בספר השישי התוודה כלפי ג'יני על אהבתו. הוא אהב אותה מהספר הראשון, אבל לא סיפר את זה לאפ'חד. למה שוולדמורט יעשה את ג'יני להורק'..? זה כ"כ מופרך.

Winter Blue1

New member
../images/Emo58.gif נוו ברור

אבל תודה שמידי פעם בספרים הקודמים עולה ההשערה "האם הארי אוהב את ג'יני?" או ההפך. וולדמורט הסיק מזה אני מניחה שיהיה לו כדי לעשות אותה הורקרוקס. וגם אם הוא אל היה מאוהב בה הוא לא כזה שמסוגל להרוג אנשים כי הם ההורקרוקסים. אבל בכל מקרה וולדי לא מספיק טיפש בשביל לעשות בן אדם כהורקרוקס.

מסכים עם ההערה אחרונה וגם..../images/Emo58.gif

ג'יני בת 15 בספר השישי. ההורק' של וולדמורט הוא מ-מ-ש ממזמן. ^^

ואולי זה קרה בטעות?

סתם השערה, אולי קצת מופרכת, אבל יכול להיות שג'יני בטעות נעשתה הורקרוקס?! הרי בספר השני טום רידל השתמש בה... אולי הוא השאיר בה חלק ממנו? אולי כשהארי השמיד את היומן, בעצם הוא לא השמיד את כל ההורקרוקס, וחלק מהנשמה של וולדמורט עדיין נמצא בתוך ג'יני?? וולדמורט לא היה יוצא את היומן בתור הורקרוקס סתם... היומן הזה סתם הושלך, כמו חפץ חסר חשיבות, מאלפוי זרק אותו לקדרה של ג'יני (למה שמישהו יסמוך על לוציוס החסר כל יכולת הזה? קל וחומר מישהו חכם כמו וולדמורט!) וזה בכלל לא משנה שיש לו שבעה מהם - אני לא מקבלת את התירוץ של דמבלדור - הוא היה צריך לשמור על היומן הזה... זה עדיין חפץ חשוב מאין כמותו, גם אם יש עוד כמוהו... יותר הגיוני זה אם נגלה שוולדמורט הגן על היומן בקסמים אפלים כלשהם, למשל שכישף את היומן כך שבעת סכנה הנשמה הנמצאת בתוכו תעבור לחפץ אחר... או לאדם שקורא אותו.... ג'יני....? אולי וולדמורט הבוגר אפילו לא ידע שיש חלק מתוכו בתוך ג'יני...

Mr Sinister

New member
אבל ליומן היה עוד תפקיד

מעבר להורקרוקס - הוא היה אמור להעיר את המפלצת של סליתרין, ולהמשיך את העבודה שוולדמורט התחיל כשהוא היה תלמיד. איך בדיוק זה אמור לקרות אם היומן נעול במערה כלשהי מאחורי מיליון הגנות קסומות שאף אחד לא יכול לעבור?

לדעתי

זה היה מן תרגיל ובעצם הם ניסו להגיד שזה סתם יומן כדי שהארי לא ידע שזה הורקרוקס.. (הוא בכל מקרה לא ידע מזה בכלל הורקרוקס).. אז הם העבירו את זה כאילו מיד ליד כאילו זה סתם איזה יומן

Koki Girl1

New member
זה באמת לא נשמע הגיוני XD אבל

בתאוריה הזו של MSN זה באמת נשמע כיאילו היא הורק'

The Immortal Me

New member
אוי, זה יהיה נורא../images/Emo58.gif../images/Emo215.gif

בני אדם בתור הורקרוקסים זה רעיון די גרוע, הם נורא לא יציבים. מה קורה אם פתאום הם נדרסים סתם ככה? הלכה עוד נשמה! מצד שני זה מחוכם, כי הגיבור ההומני שיציל את העולם יצטרך גם להרוג יצור חי. אנחנו מניחים שלהארי לא יהיו את הביצ***** בשביל זה. בייחוד לא את ג'יני. ד"א, עדיין לא הבנתי איך התאוריה של הארי הוא הורקרוקס מסתדרת עם העובדה שוולדי מנסה להרוג אותו כל ספר... רוני
.

למעלה