לגבי שבוע הבא:

ששוניקו

New member
בעעעע

הולך להיות עוד שבוע מאכזב במיוחד. אייס - ת'אמת זה שיר מעולה בשביל כל אחד שהוא לא זמר. באקי- צפוי! כריס - חבל. קתרין- סבבה,לא יותר מזה. אליוט- אני לא יודע איך הוא יעשה את זה עם כל הבנאליות המעצבנת שלו שהוא מביא לכל שיר. פריס - הבחירה הכי טובה, שיר ממש חזק בשבילה. טיילור -אכזבה :/ קלי- חבל מאוד.

נ ר ו ש

New member
אאוץ'../images/Emo58.gif

זה לא הולך להיות לקלי נעים
אייס - בחירה משונה
באקי - מתאים לו
כריס - בסדר. אליוט - קצת גדול עליו וגם לא מתאים לו, אבל אולי הוא יצליח לעשות עם זה משהו
קת'רין - אחלה בחירה
פריס - לא... מנדיסה הייתה צריכה לשיר את זה
טיילור - זה הולך להיות מצחיק
לא יודעת למה, אבל השיר הזה עושה לי לצחוק.. אוך אני אאלץ להקליט

20508080

New member
../images/Emo58.gifוואוו!!

אייס הולך להפציץ. ואליוט.. לא יכל לבחור שיר יותר טוב! מעולה! ואיך זה שנותנים לבצע את אותו שיר פעמיים באותה עונה? זה ממש דבילי! דייויד כבר שר את קרייזי ליטל ט'ינג קולד לוב, ועכשיו נצטרך לסבול את זה מטיילור. דבילי, לדעתי. כל שאר השירים אני לא מכיר, אולי בעצם כן מכיר, אבל לא בשם.

MeetLofe

New member
באותה עונה?

אנשים כבר ביצעו אותו שיר באותה תוכנית. ראה מקרה קארי ואנת'וני וקליי אייקן וג'ושוע

20508080

New member
איזה גרוע זה!

מה הם ביצעו את אותו השיר באותה תכנית??? איך נתנו להם?? לא ראיתי עונות קודמות אז אני לא יודע במה מדובר, אבל זה ממש מוזר לפי דעתי.

MeetLofe

New member
כן...

זה מותר לפי החוקים של איידול זה לא כמו כוכב נולד פה שההפקה בוחרת שירים למתמודדים כמו מפגרים/: כל אחד שר מה שהוא רוצה ונוסה בתוצאות קארי ואנת'וני שרו את If You Dont Know Me By Now וקליי וג'ושוע שרו את To Love Somebody

20508080

New member
חחח איזה מצחיק.. *נושא

טוב בין אמריקן איידול לכוכב נולד אין השוואה בכלל. ואני מדבר בתור אחד שפעם ממש אהב כוכב נולד, אבל עכשיו אחרי שראיתי אמריקן אני מבין מה זה תחרות ומתמודדים אמיתיים.. נו מילא, הכל באמריקה יותר טוב מבארץ :)

MeetLofe

New member
זאת ההוכחה ש..../images/Emo58.gif

קליפיקלר טיפשה. הלוואי וזה יהיה גרוע והיא תעוף.הלוואי.

blaahh

New member
לצערי הרב אין סיכוי שזה יעיף אותה..

אם suds in a bucket או איך שלא קוראים לזה לא אפילו הכניס אותה לבוטום 3, אז כלום לא יעיף אותה...

Johanna1

New member
הלוואי. ../images/Emo58.gif

היא ממש טיפשה! אין לה קול בגרוש בשביל לשיר שיר כזה, וגם לא נוכחות בימתית. זה יהיה נפילה! למה, למה להרוס את השיר הכי טוב בהיסטוריה של המוזיקה?

blaahh

New member
מסכימה לחלוטין!

בואו נראה איך סיימון יצליח לתת לה ביקורת טובה הפעם

MeetLofe

New member
אז זהו

שסיימון לא ייתן לה ביקורת טובה אם זה לא באמת יהיה טוב גם אחרי ההופעה שלה בטופ 12 הוא ממש לא נתן ביקורת טובה ואמר שהכל היה לא במקום אבל במקרה שאמרת אפילו Blame It On The Sun לא הכניס אותה לטופ 3 אז ככה שאני באמת לא יודע/:

MeetLofe

New member
אממ..../images/Emo58.gif

אייס-ידעתי שאין לו כ"כ שכל אחלה בחירה בשביל שהוא יעוף:) באקי-אחלה שיר בשבילו כריס-גם כריס לא חכם במיוחד קת'רין-בחירה מפתיעה,לא יודע מה יהיה איתה אליוט-שיר מעולה בשבילו אני מקווה שהוא יצליח
פריס-גם איתה לא יודע מה יהיה טיילור-אני אוהב את השיר הזה אני מקווה שהוא יביא לו יותר ייחודיות מפנטז'יה ודיויד למרות שלשניהם היו ביצועים חביבים קלי-מפגרת חחח:) הלוואי והרשימה הזאת תביא את קלי ואייס לבוטום 3

קפיטו

New member
לפי מה שאני מכירה..

קת'רין בחרה שיר מעולה. היא לא מאכזבת, אני מצפה לבצוע נהדר. כנ"ל באקי, הוא רק משתפר משבוע לשבוע ובחר אחלה שיר. טיילור... זה שיר טוב שגם מתאים לו, הוא בטח יצליח. לגבי אייס, השיר לגמרי לא נכון בשבילו! אבל אל תזלזלו, אולי הוא עשה עיבוד שיתאים לו? למרות שרוב הסיכויים שהוא יפשל. קלי עם BOHIMIAN RAPHSODY. היא עושה צחוק?!
אני אפילו לא צליחה לדמיין אותה שרה אותו.. הוא כ"כ גדול עליה. זה הולך להיות מצחיק.

Fairywitch

New member
אם זה נכון-../images/Emo58.gif

אין לי מושג איך אייס יתמודד עם השיר הזה. אולי הוא יפתיע לטובה. מעניין. קלי- החלטה גרועה ומטופשת
"אסטונישינג" זה לא יהיה...
כריס- אני לא מכירה את השיר. באקי-
מחווה למנדיסה?
(מותר לי להגיד את זה כי גם אני לא רזה
) קתרין ופאריס בחרו יפה- מחכה לראות איך הן תתמודדנה עם זה. טיילור- בחירה מעולה בשבילו
אולי הוא יחזור לרקד לנו- התגעגענו

MeetLofe

New member
השנה שנולדתם

the year that you born אם אני לא טועה כאילו בחרו שיר שיצא בשנה שבו הם נולדו

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בוהימים רפסודי הוא מ75../images/Emo35.gif

30 שנה מאז שיצא השיר
לא הגיוני בכלל
יאאאאאאא

אוי נו באמת איזה טעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אני אוהבת את קלי אבל לבחור את בוהמיין רפסודי אחרי קונסטנטין זה כמו לשיר את ביקוז אוף יו אחרי קלי כמו שניסה לעשות ליסה (ועפה) היא צריכה ממש להפתיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע או ממש לאכזב אוףףףףףףףףףףףף

למעלה