גם אני שמעתי את זה, ולדעתי../images/Emo58.gif
ה-4 שהתווכחו על זה הם: 1.קת'רין- כי היא יהירה מספיק כדי לחשוב שהיא מסוגלת לעשות את זה. 2.אליוט- כי השופטים העירו לו שהבחירות שלו משעממות וגם לא מספיק שאפתניות. ואיזה בחירה יותר שאפתנית מBohemian Rahpsody? זה גם שיר כיפי ולא משעמם. בקשר ל-2 האחרים...לא ממש יודעת...אולי: 3.קלי- כי היא מספיק מטומטמת כדי לחשוב שהיא מסוגלת לעשות את זה(וואי אני כל-כך מקווה שזאת היא! זה יכול להיות כל-כך מצחיק!) 4.אולי טיילור...בשבועות האחרונים הוא הפסיק עם הופעות-התקפי-האפילפסיה והלך על דברים שקטים יותר. הוא לא קיבל על זה ביקורות משהו, אמרו לו שהוא לא מפגין את ה"קסם" שלו או משהו, הוא נהיה משעמם... אז אולי הוא יבחר בזה.. או אולי כריס. לא יודעת... בקשר לשאר: באקי לא מטומטם מספיק כדי לבחור בשיר הזה! לפי הבחירות שלו עד עכשיו רואים שהוא יודע מי הוא מבחינה מוזיקלית ויודע מה עובד בשבילו ומה לא. אייס- הוא מודע לעובדה שכל הזמן משווים אותו לקונסטנטין(למרות שאני חושבת שאין בכלל השוואה, לדעתי קונס אפילו לא מגיע לו לציפרורניים של הרגליים!) והוא לא יעשה כזה צעד מטומטם. פאריס-אני לא רואה אותה בוחרת כזה שיר, זה ממש לא הסגנון שלה...