לגבי שבוע הבא:

Juliann

New member
../images/Emo58.gif לגבי שבוע הבא:

השמועה אומרת שלא פחות מ4 אנשים רבו על BOHEMIAN RHAPSODY! יאללה ניחושים- מי אתם אומרים?... לדעתי- כריס, אליוט, פאריס ו.. לא בטוחה לגבי הרביעי/ת

חחחחח מי המפגרים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

ממש טיפשים
בטוחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנים
נראה לי אייס כריס טיילור או באקי או אליוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שבטוח- אייס
חחחחחחחחחח וואנבי קונסטנטין

SHTRUDIDI

New member
אני לגמרי מהמרת על |ספויילר|

אייס.אולי גם קתרין חשבה לעשות לזה גרסה מעניינת. אני לא חושבת שכריס יעשה דבר כזה כי זה צעד ממש מוזר להתעקש דווקא על השיר הזה.מה גם שלכריס יש מספיק שירים בסגנון שלו לבחור מהם אז אין סיבה. אולי גם אליוט רצה גרסה קצת אחרת של השיר ונלך גם על פריס.

MeetLofe

New member
אני לא יודע למה אבל נראה לי ש...

טיילור אולי גם אליוט הלוואי ואייס ייקח את זה הלוואי ואז הוא בטוח יעוף

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif שוב, כמה טיפשים אפשר להיות?

בטח אייס רצה לקחת את זה, יש לי תחושה שגם אליוט. גם כריס אולי. לא יודעת. ספקולציות ספקולציות.

blaahh

New member
גם אני שמעתי את זה, ולדעתי../images/Emo58.gif

ה-4 שהתווכחו על זה הם: 1.קת'רין- כי היא יהירה מספיק כדי לחשוב שהיא מסוגלת לעשות את זה. 2.אליוט- כי השופטים העירו לו שהבחירות שלו משעממות וגם לא מספיק שאפתניות. ואיזה בחירה יותר שאפתנית מBohemian Rahpsody? זה גם שיר כיפי ולא משעמם. בקשר ל-2 האחרים...לא ממש יודעת...אולי: 3.קלי- כי היא מספיק מטומטמת כדי לחשוב שהיא מסוגלת לעשות את זה(וואי אני כל-כך מקווה שזאת היא! זה יכול להיות כל-כך מצחיק!) 4.אולי טיילור...בשבועות האחרונים הוא הפסיק עם הופעות-התקפי-האפילפסיה והלך על דברים שקטים יותר. הוא לא קיבל על זה ביקורות משהו, אמרו לו שהוא לא מפגין את ה"קסם" שלו או משהו, הוא נהיה משעמם... אז אולי הוא יבחר בזה.. או אולי כריס. לא יודעת... בקשר לשאר: באקי לא מטומטם מספיק כדי לבחור בשיר הזה! לפי הבחירות שלו עד עכשיו רואים שהוא יודע מי הוא מבחינה מוזיקלית ויודע מה עובד בשבילו ומה לא. אייס- הוא מודע לעובדה שכל הזמן משווים אותו לקונסטנטין(למרות שאני חושבת שאין בכלל השוואה, לדעתי קונס אפילו לא מגיע לו לציפרורניים של הרגליים!) והוא לא יעשה כזה צעד מטומטם. פאריס-אני לא רואה אותה בוחרת כזה שיר, זה ממש לא הסגנון שלה...

shalehet

New member
החקיין של קונסטנטין...

אייס, קלי פיקלר, טיילור ו.. לא יודעת מי עוד

נ ר ו ש

New member
זה יהיה ממש אידיוטי ../images/Emo58.gif

לבצע את זה. זה שיר שפשוט אי-אפשר טכנית לבצע בגלל כל הקטעי אופרה האלו
אבל אם מורידים אותם אז לא נשאר מהשיר כלום... בכולופן - מתאים לטיילור לרצות את זה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

אם מורידים אותם נשאר בדיוק מה שקונסטנטין שר עונה קודמת, פלוס מינוס בית.

ששוניקו

New member
טוב נו...

זה ברור שאייס רצה את זה. אבל הם ממש לוזרים אם הם התווכחו על זה, זה אחד הצעדים היותר מטופשים.

SHTRUDIDI

New member
לגביי אחד השירים../images/Emo58.gif

קווין צוטטו כשאמרו שאף אחד לא בחר לשיר WE WILL ROCK YOU. אז אפשר להוריד את זה מרשימת השירים לחכות להם.

אוקי זה די רשמי...

לפי העיתון usatoday לא אחרת מאשר קלי פיקלר עושה את בוהימיין רפסודי! זה יהיה כל כך מצחיק! אני שמה לינק שרשום שם כל מה שהמתחרים ישירו וזה מקור די מהימן אההה וכן יש we will rock you

blaahh

New member
../images/Emo58.gifאם הרשימה נכונה אז:

אייס- הולך להיות מעניין. הוא הפייבוריט שלי ככה שאני לא כזה אובייקטיבית פה אבל לדעתי הוא לא היה בוחר שיר שכ"כ לא מתאים לו. כלומר- אם הוא באמת בחר את זה אז סימן שהוא שינה את זה לסגנון מיוחד שבאמת מתאים לו. באקי- לדעתי השיר ממש מתאים לקול שלו. כריס- אני לא מבינה למה מכל השירים של קווין הוא בחר דווקא את זה... אבל לא ממש משנה מה הוא ישיר, השופטים עדיין יהללו אותו אז... קת'רין-כנ"ל. אליוט-זה אחד מהשירים של קווין שחשבתי שהם הכי מתאימים לאליוט. בחירה מעולה! פריס-בחירה טובה. טיילור- השיר היחיד של קווין שאני מרגישה שהוא יכול לעשות. אז- צפוי. קלי- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה