ים וגם.... דיון קטן....

drunky

New member
../images/Emo58.gifים וגם.... דיון קטן....

ובכן מי שעקב אחרי הספוילרים של לילי יודע כמובן שהסיפור הלוהט של העונה השישית הוא הסיפור בין אדי לבין ג´ואי... אז בואו נראה כמה אתם בעד? כמה אתם נגד? מה אתם חושבים עליהם ואולי הייתם רוצים את אדי עם משהי אחרת (או אולי עם משהו אחר?)... קדימה....

../images/Emo105.gifממממ....

טוב,זה די קשה הייתי אומרת מפני שאנחנו (אלו המסכנים שלא ראו את הפרקים כבר) לא מכירים את אדי....אני לא יודעת שום דבר עליו מלבד איך שהוא נראה (והוא נראה טוב). אבל אני חושבת שהגיע הזמן...בסוף הסידרה...*בוכה*...שג´ואי ודוסון יהיו ביחד....שנסגור מעגל (הרי כולנו יודעים שזה מה שיקרה)... בקשר לג´ואי ואדי,הרי ברור שמה שיהיה ביניהם יהיה רק בגלל שהיא נפגעה מדוסון ולא יותר ובסוף היא ודוסון יחזרו אחד לשני..אז אני מאמינה שהקשר ביניהם לא יהיה רציני....

drunky

New member
מה אומר ומה אוסיף?

זה בדיוק מה שאני חושב.... אם ג´ואי ודוסון לא יהיו בסוף ביחד (הם בטוח יעשו את זה כך כי הם תמיד גורמים לנו להתאכזב) אני יתאכזב קשות כי זה בעצם משמעות הסידרה... כל החברים האחרים של ג´ואי ודוסון הם למעשה הסחת דעת והכנה נפשית לקראת הדבר האמיתי הקשר האמיתי החזק והתמידי! טוב... תמשיכו להגיב... ד"א אני חושב שאדי הוא ללא ספק שינוי מרענן בסידרה וגם בשביל ג´ואי, למרות שגם אני לא ראיתי עדיין את הפרקים החדשים...

../images/Emo15.gifאדי לג´ק ומיד...../images/Emo98.gif

צריך לסדר לו מישהו... הוא יותר מדי זמן לבד !!! שג´ואי תסתפק באמה !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... וכשאני חושבת על זה עכשיו... צריך גם לסבית לסדרה אחרי ג´ק שהוא הומו... מישהי מתנדבת ? ג´ואי/ג´ן/אמה/בסי... או מהצד המבוגר יותר... גראמס ?!?!? ביי...

LillipooT

New member
../images/Emo13.gif אדי חמווווווווד

יכול להכיל מעט
ים .. על אחריותכם
אדי לג´ואי מייד! הם כל כך מתאימים! ממש! שניהם עוקצניים כאלה! לג´ואי פוטר ת-מ-י-ד יש מה להגיד.. ובפרק שעבר היה מצב שאדי אמר לה משהו ופשוט לא היה לה מה להגיד! לא יודעת.. קשה לי להסביר.. אבל הם ממש מתאימים. אבל כרגיייייייל הם יעיפו אותו עוד מעט.. הוא לא ישאר הרבה זמן. חבל. וג´ק.. ג´ק יקבל מישהו משלו.. לא לדאוג. ודוסון וג´ואי... אני באמת לא בטוחה כבר אם הם יהיו ביחד בסוף. זה די נכון שכל הסדרה סובבת סביבם ואם הם לא יהיו ביחד אז יאדה יאדה יאדה.. אבל אחרי מה שקרה אני באמת לא בטוחה שהם יוכלו להיות ביחד שוב. ג´ואי לא תעשה את אותה טעות שוב. אם זאת העונה האחרונה (אם
) איך הם יספיקו להביא אותם ביחד שוב
בינתיים הם לא מדברים.. בפרק 604 הם מדברים והמצב רק מחמיר (נטשה באה..) ואז היא מתנשקת עם אדי.. אדי עוזב בפרק ממ 611 בערך.. עד אז ג´ואי ודוסון לא מדברים.. עכשיו הם יתחילו להיות איכשהו ידידים שוב ו.. טוב בקיצור לא נראה לי שהם יהיו ביחד ממש! או.. שהמפיקים יגרמו לנו לחשוב ככה ואז בסוף עונה, סוף סדרה הם כרגיל יביאו את השניים ביחד בפרק סופר מרגש כמו שלא ראינו מעולם.. אין לדעת..

למעלה