טופ 8 - התוצאות.

Juliann

New member
../images/Emo58.gif מה שמפתיע בבחירה שלו...

זה שטרנטינו כבר היה מנטור בעונה 3 גם בערב סרטים...
מתחילים למחזר מנטורים? או שהוא נדחף? הבנתי שהוא פריק של איידול אז זה לא מפתיע...

jess r

New member
בטח נדחף ../images/Emo3.gif

יוצא סרט חדש שלו עוד מעט, זו הזדמנות טובה לשווק אותו.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif מגניב!

וואי, איזו חוויה אדירה זו תהיה למתחרים!

ר ו ח ל י

New member
הו! ../images/Emo58.gif

עכשיו אני יכולה לראות פרק שלם ולא רק קטעים. נושא שיש בו כ"כ הרבה שירים שאני אוהבת. חיכיתי לו.

Lady in red2

New member
../images/Emo41.gif אוקיי, הצעות שירים ../images/Emo58.gif ../images/Emo41.gif

קשה להזכר בשירים מסרטים, אז אני כותבת הצעות תוך בדיקת רשימות שירים כאלה: You Can Leave Your Hat On, Tom Jones – The Full Monty - נשמע כמו שיר שמתאים לביצוע בתוכנית. השאלה היא ע"י מי? אולי מאט או קריס? Where Is My Mind, The Pixies – Fight Club - שיר יפה, קצת אלטרנטיבי באיידול לא יזיק
אולי דני יוכל לבצע אותו טוב? Don’t Stop Me Now, Queen – Shaun of the Dead - אדם my love - מאחר ואתה קורא את ההודעות שלי שים לב - לא מצלצל לי מוכר הסרט, אבל תשיר את זה!
Old Time Rock and Roll, Bob Seger and the Silver Bullet Band – Risky Business - השיר הזה תפור על מאט! Try a Little Tenderness, Otis Redding – Pretty in Pink - שיר שיש לו קאבר יפהפה של מייקל בובלה. לקריס הלך מצויין בעבר עם שיר שביצע בובלה (How Sweet It Is), אז הנה עוד הזדמנות.
גם מאט יכול לשיר את זה, Stuck in the Middle with You, Stealer’s Wheel – Reservoir Dogs - עוד שיר שמתאים לתוכנית, כיפי וקליל. נראה לי שזאת אופציה לקריס. אופציה נוספת לדני/מאט: Eric Clapton, Layla - Goodfellas
Tiny Dancer, Elton John – Almost Famous - מתאים לאנופ לדעתי. Twist and Shout, The Beatles – Ferris Bueller’s Day Off - עוד שיר שמתאים לדני אם יבצע אותו כמו שצריך. ושיר נוסף עבורו: Seal, Kiss From a Rose - Batman Forever Roxette, It Must've Been Love - Pretty Woman שיר שאליסון יכולה ממש להפציץ איתו! יכולה לקחת גם את: Evanescence, Bring Me to Life - Daredevil אבל השיר של רוקסט לדעתי יהיה טוב יותר. Bohemian Rhapsody, Queen – Wayne’s World - כמובן שמתאים לאדם, הבעיה שכבר ראינו אותו שר את זה באודישן... יש לו גם את האופציה של: Aerosmith, Don't Wanna Miss a Thing - Armageddon
Diamonds are a Girl’s Best Friend, Marilyn Monroe – Moulin Rouge - שיר נוסף שמתאים לערב הזה, אולי ליל תצליח איתו? הממממ נראה לי שהוא הכי מתאים לגרסה נשית של אדם
(תראו איזה ביצוע יפה היה בסרט, המחזמר האהוב עליי
http://www.youtube.com/watch?v=afYrGJMhM_w) יש גם את Lady Marmalade שאולי יכול להתאים לליל. רק שלא תיקח שוב שיר של טינה טרנר: Tina Turner, We Don't Need Another Hero - Mad Max Beyond Thunderdome ואם כבר מולאן רוז': Your Song
(יואן מק'גרגור
) http://www.youtube.com/watch?v=wEKXPi6y6ao אדם יכול לשיר את זה
או קריס
גרררררר... המממ סליחה.
מה דעתכם על שירי דיסני? מתאימים למישהו? A Whole New World - Aladdin זה לדואט... Colors of the Wind - Pocahontas? Part of Your World - The Little Mermaid ? אין לנו מספיק בנות בעונה הזאת בשביל השירים האלה... Circle of Life - Lion King? Kiss the Girl - The Little Mermaid? בעייתי... וואוו חפרתי מרוב התלהבות מהנושא

זה לא יהיה חכם ../images/Emo58.gif

אם מישהו ישיר את Don't Wanna Miss a Thing אחרי הביצוע המעולה של דייויד בעונה שעברה אבל אני כן אשמח לשירים ממולן רוז'! Your Song ממש מתאים למאט לדעתי
וגם מאז ששמעתי על הנושא נתקע לי השיר מג'ונו בראש אבל לא נראה לי שמישהו ישיר אותו

l TearDrop l

New member
../images/Emo58.gif אם אליסון שרה

אוונסנס, היא חוטפת מכות! רק לקרלי מותר
. ודווקא מתאים לאדם אירוסמית', בעיקר עם הצרחות בסוף השיר שאף אחד חוץ מסטיבן טיילור לא יכול לעשות
. אבל אם כבר שיעשה את העיבוד האקוסטי מהסרט ולא יצא גיי עם הרגיל כמו שקוק עשה. היה מגניב אם מישהו היה בוחר Circle Of Life אבל באנגלית זה מעפן לגמרי. הגרסה העברית מושלמת
. ואני בספק אם מישהו יקח דיסני גם ככה. בכל מקרה, לא אכפת לי מספיק כדי לחשוב על רעיונות מגניבים לנושאO:

jess r

New member
הרגע חשבתי על זה

ומישהו פשוט חייב לשיר משהו מOnce. לרוב לא מתאים, אז אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אני אשכרה יכולה לראות את דני נותן ביצוע טוב לfalling slowly. רק שלא יבחר איזה עיבוד מגעיל ודוחה עם כינורות ושאר פיטריות הזיה ברקע וינסה לעשות מהשיר איזה גועל נפש יותר מידי דביק כמו שהוא יודע לעשות מצויין. אולי כריס יכול לשיר את זה גם. בכל מקרה מישהו צריך. וכמובן שאני אהיה הכי מאושרת בעולם אם מישהו, בעיקר אדם, ישיר משהו מ"רנט" אבל זה כבר יהיה יותר מידי טוב בשביל להיות אמיתי. נושא טוב

SHTRUDIDI

New member
נשמע נושא מעולה../images/Emo58.gif

עכשיו נקווה גם לבחירות טובות. ובבקשה שאף אחד לא ישיר את Against All Odds. אני לא יודעת מאיזה סרט זה, אבל ג'ורג' האף בחר בו בעונה 3 בערב סרטים. רק שזה לא יקרה פה שוב.

always be me mc

New member
איזה פרק מורט עצבים../images/Emo58.gif

ברצינות בגלל דיאל איידול מה זה חששתי שקריס עומד לעוף ובגלל שהעמידו את ליל ואליסון ביחד הלב שלי דפק כמו משוגע ופחדתי שהיא תהיה בבוטום 3 אבל ברוך השם זה לא קרה *אנחת רווחה ענקית* הו כן ויששששששששששששששששששששששששששש!! אני יודעת שבהתחלה סקוט היה פייבוריט שלי אבל מהר מאוד גיליתי שהוא לא מתאים לתחרות הזאת ואני שמחה שלשם שינוי אמריקה הסכימה איתי והעיפה אותו(דבר שלא קרה מאז שג'סמין וחורחה היו
) המ באשר להופעות בפרק אז דיי העברתי אותן, הייתי חייבת לגלות אם הפייבוריטים שלי בבוטום אבל אהבתי את הפירסומת למכונית(בריטני סטייל)
וכשראיתי בהופעה המשותפת ובפירסומת את אליסון ואדם ביחד הגעתי למסקנה שלא רק שהם מתאימים אלא גם שאם שניהם יהיו ביחד בגמר אז יהיה פיצוץץץ
בקיצור למרות פרק מורט עצבים במיוחד שעוד שניה היה גורם לי לבכות אם אליסון המסכנה שוב הייתה נוחתת בבוטום
(או אם אנופ היה מודח בשבוע שהוא שר בו מעולה) ההדחה של סקוט פיצתה על זה ובגדול מואהאהאה! הו ותגידו זה נכון ששבוע הבא הנושא הוא פסקולים מסרטים או משהו? אם כן אז אני חוששת ולמה חוששת? שליל תיקח של של ויטני ותחריב אותו

../images/Emo58.gif

הייתי מעדיפה שליל תעוף אבל גם בוטום 3 זה התקדמות אני שמחה שאנופ לא עף כי בכלל לא הגיע לו להיות בבוטום השבוע ואפילו לא אכפת לי שבגללו נדפק לי ההימור

jess r

New member
../images/Emo58.gif נחמד

הפתיחה היתה טובה. סיימון נראה טוב לגילו. השיר הקבוצתי היה טוב! אוקי, אולי אני משוחדת כי אני ממש אוהבת את השיר, אבל הוא היה הכי טוב שלהם מתחילת העונה. הם כמעט היו מתואמים אחד עם השני. כמעט. ליל קצת הפריעה לי עם מה שלבשה, השאר נראו מצויין. אדם ואליסון היו הכי טובים בשיר. אני שמחה שנותנים לה הרבה זמן מסך, היא צריכה אותו. ודני לא ניסה לרקוד, אז זה כבר מצויין. ההופעה הראשונה היתה טובה, קצת הפריעו לי כל קישוטי היום-הולדת שעפו שם ולא התאימו לשיר, אבל זה בסדר. קלי פיקלר נראתה טוב והשיר חביב. היה כיף לראות. הפירסומת של פורד היתה טובה, בעיקר אחרי הזוועה של שבוע שעבר. הבוטום 3 היה מצויין, אלו הם ללא ספק האנשים שצריכים להיות שם. פעם ראשונה שהאמריקאים קלעו בול. כל עניין ההצלה מגוחך ומשפיל ומיותר. הוא שר יותר טוב מביום שלישי, אבל ברור שלא הגיע לו ההצלה. היה יכול להיות משעשע כמובן אם היו מצילים אותו, אבל הם לא משעשעים. ביי ביי סקוט. היה כיף וכיף שהיה :)

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifסיכומון../images/Emo162.gif

אההההעע, סופסוף בוטום 3 בול. מה הסיכוי שזה יחזור על עצמו?
והתהיות והמחשבות השבועיות: - פעם ראשונה שלא היה איכפת לי לצפות בהופעות שבין לבין, כי מבחינתי כל הבוטום 3 יכלו ללכת בצוותא. - עם זאת, עדיין הרגשתי קווץ' בלב עם כל ה"דיונים" על סקוט. הוא באמת חמד של בחור ולצפות בכולם צופים בקליפ הפרידה.. אהה... והוא בעצם לא ממש רואה את זה. אני פשוט התכווצתי בכסא. הוא בהחלט היה צריך ללכת, אבל למה כל הדרמה דרמה דרמה ומתיחת הזמן, פשוט רחמים על הבחור. ועליי. - קצת מביך להודות אבל ממש נהניתי מההופעה של הראפר/היפהופיסט. קצת כיף נו. בחורות בביקיני, שובינזם, פיור פאן! - והחידה השבועית לילד- מי יודע לאן נעלמו השופטים בזמן ההופעה הזו? והאם אפשר לסדר שישארו שם? לפחות לקצת?
- האם באמת היה צורך להמשיך את מופע הסגידה לאדם גם היום. לא, כי באמת לא הבנו כבר אתמול. - ואגיד שוב: אני שונאת את ההופעות הקבוצתיות. שונאת. מה זה זה. והמיני ריקוד הדרמטי של ליל בהתחלה.

orly1010

New member
../images/Emo58.gif

ההופעה של flo-rida הוקלטה מראש, לכן השופטים לא היו שם..

Juliann

New member
../images/Emo58.gif אגב, זה רק אני או ש...

היו הרבה קטעים חמודים של אליסון ואדם???
גם בשיר הקבוצתי שהם שרו ביחד בסוף ואז התפקעו מצחוק וגם בפרסומת לפורד עם ההתחלה הדרמתית. הם כאלה צמד חמד! נראים כמו אחים ממשפחת אדמס או משהו חח אילו אדם לא היה גיי והיא לא היתה קטינה הם יכלו להיות כזה זוג אבסורדי

למעלה