../images/Emo41.gif אוקיי, הצעות שירים ../images/Emo58.gif ../images/Emo41.gif
קשה להזכר בשירים מסרטים, אז אני כותבת הצעות תוך בדיקת רשימות שירים כאלה: You Can Leave Your Hat On, Tom Jones – The Full Monty - נשמע כמו שיר שמתאים לביצוע בתוכנית. השאלה היא ע"י מי? אולי מאט או קריס? Where Is My Mind, The Pixies – Fight Club - שיר יפה, קצת אלטרנטיבי באיידול לא יזיק
אולי דני יוכל לבצע אותו טוב? Don’t Stop Me Now, Queen – Shaun of the Dead - אדם my love - מאחר ואתה קורא את ההודעות שלי שים לב - לא מצלצל לי מוכר הסרט, אבל תשיר את זה!
Old Time Rock and Roll, Bob Seger and the Silver Bullet Band – Risky Business - השיר הזה תפור על מאט! Try a Little Tenderness, Otis Redding – Pretty in Pink - שיר שיש לו קאבר יפהפה של מייקל בובלה. לקריס הלך מצויין בעבר עם שיר שביצע בובלה (How Sweet It Is), אז הנה עוד הזדמנות.
גם מאט יכול לשיר את זה, Stuck in the Middle with You, Stealer’s Wheel – Reservoir Dogs - עוד שיר שמתאים לתוכנית, כיפי וקליל. נראה לי שזאת אופציה לקריס. אופציה נוספת לדני/מאט: Eric Clapton, Layla - Goodfellas
Tiny Dancer, Elton John – Almost Famous - מתאים לאנופ לדעתי. Twist and Shout, The Beatles – Ferris Bueller’s Day Off - עוד שיר שמתאים לדני אם יבצע אותו כמו שצריך. ושיר נוסף עבורו: Seal, Kiss From a Rose - Batman Forever Roxette, It Must've Been Love - Pretty Woman שיר שאליסון יכולה ממש להפציץ איתו! יכולה לקחת גם את: Evanescence, Bring Me to Life - Daredevil אבל השיר של רוקסט לדעתי יהיה טוב יותר. Bohemian Rhapsody, Queen – Wayne’s World - כמובן שמתאים לאדם, הבעיה שכבר ראינו אותו שר את זה באודישן... יש לו גם את האופציה של: Aerosmith, Don't Wanna Miss a Thing - Armageddon
Diamonds are a Girl’s Best Friend, Marilyn Monroe – Moulin Rouge - שיר נוסף שמתאים לערב הזה, אולי ליל תצליח איתו? הממממ נראה לי שהוא הכי מתאים לגרסה נשית של אדם
(תראו איזה ביצוע יפה היה בסרט, המחזמר האהוב עליי
http://www.youtube.com/watch?v=afYrGJMhM_w) יש גם את Lady Marmalade שאולי יכול להתאים לליל. רק שלא תיקח שוב שיר של טינה טרנר: Tina Turner, We Don't Need Another Hero - Mad Max Beyond Thunderdome ואם כבר מולאן רוז': Your Song
(יואן מק'גרגור
)
http://www.youtube.com/watch?v=wEKXPi6y6ao אדם יכול לשיר את זה
או קריס
גרררררר... המממ סליחה.
מה דעתכם על שירי דיסני? מתאימים למישהו? A Whole New World - Aladdin זה לדואט... Colors of the Wind - Pocahontas? Part of Your World - The Little Mermaid ? אין לנו מספיק בנות בעונה הזאת בשביל השירים האלה... Circle of Life - Lion King? Kiss the Girl - The Little Mermaid? בעייתי... וואוו חפרתי מרוב התלהבות מהנושא