ערב קאנטרי...
טוב, אז באופן היסטורי בכל העונות של איידול ערב הקאנטרי היה הערב האהוב עליי. אני לא יודעת איך זה קורה אבל לרוב, רוב המתמודדים פשוט מופיעים טוב. גם הערב לא היה שונה ונהניתי מרוב ההופעות.
מייקל כזה דומה לג'וש גרייסין, שהוא אפילו בחר את אותו השיר שג'וש שר בשבוע קאנטרי. זה היה אחלה ביצוע בשני המקרים. מייקל הופיע כזה כיפי, החיוך שלו היה חמוד והיה נחמד לראות אותו נהנה ועם ביטחון. היה פאן.
אליסון בקטע עם רנדי שרה עם הפסנתר גרסה שקטה יותר של השיר וזה היה נשמע ממש נחמד. חבל שהיא לא ביצעה את זה ככה. בכל מקרה היא עשתה ביצוע נחמד ביותר אבל קצת נשכח כזה.
קריס בחר כזה שיר יפה. אם זכרוני אינו מטעה אותי, גם בוב דילן עשה לזה קאבר וגם אדל לאחרונה, נכון? בכל מקרה, הגרסה של קריס הייתה ממש מקסימה. הוא היה חמוד, מרגש, הופיע יפה ונשמע טוב. מצוין.
ליל נראתה לא טוב. לא אהבתי את השיער ואני לא מבינה למה שינו לה את התסרוקת, ממש לא יפה. מבחינת ההופעה הבחירה הייתה לא משהו. היא נשמעה לא משהו, היו שם כמה זיופים והשיר פשוט לא התאים לה בכלל. לא אהבתי.
אדם מבחינה וואקלית נשמע פה פשוט מדהים! הוא שלט בקול כל כך יפה והוציא שם כמה תווים מפתיעים ביותר
. אהבתי את המראה שלו וההופעה הייתה פשוט מהפנטת. קשה לעיכול, לא איידולית במובן המקובל, אבל זה חלק מהקסם של אדם בעייני. מאוד נהניתי מכך שהוא לא הגיב בכלל לשופטים חוץ מחיוך לעומת הדברנים שבאו לפניו. כולם נהיו ברוק וויט פתאום! אל תענו!
סקוט בחר שיר ממש חמוד והפך אותו למשעמם למדיי. חבל אבל אין הרבה מה לומר. זה היה פשוט סתם.
אלכסיס קיבלה תשבוחות מרנדי על הגרסה וכל זה וממש חיכיתי לשמוע מה היא עשתה. חבל שחיכיתי. זה היה מוזר במיוחד עם האמצע שהיא זרקה שם כמה אווו ו-אההה שלא התאימו. לא כיף, לא יפה ותפסיקי לענות להם!
דני בחר שיר שאני נגד לבחור אותו. אבל זה היה אחלה ביצוע. נחמד ביותר.
אנופ חזר!!! איזה כיף שהוא בחר בלדה. יש לו קול ממש כיף לשמיעה, נעים כזה. אחלה ביצוע, יופי של עיבוד ופשוט הופעה טובה. מעולה.
מייגן עשתה אחלה בחירה והופיעה ממש יפה, רוב הזמן הריקודים המוזרים שלה אפילו התאימו.השיר הזה ממש נתן לה להשמיע את קולה המיוחד וזה היה יופי.
מאט עשה יופי של עיבוד לשיר, נראה טוב והיה מהנה ביותר. יופי של הופעה. לא אהבתי את ההערה של סיימון שהשווה אותו לאדם. זה פשוט מיותר בעייני. הערות לא קשורות- פאולה נראתה יפה הערב. אבל מה קארה לבשה?!כאילו שהיא נדבקה מפאולה בקדחת-בגדי-הנשף-ההזוים שתופסת אותה מידי פעם. טופ 4 שלי הערב (כי לא הצלחתי לבחור 3)-קריס, אדם, מאט ואנופ. מי צריך להיות בבוטום 3 לדעתי- אלקסיס, סקוט וליל.