ושאלה...

Galadriel 3000

New member
מורן,

אוי ווי, שוב את והטים ברטון שלך... הזה שביים את המספריים של אדוארד וזה, אה? אבל אבוי, חלק דיי גדול מהפסקול של הארי נשמע כאילו הוא לקוח ממובייל מסתובב שתולים מעל המיטה של תינוקות! וגם זה בכלל לא במאי שמתאים לסרטים כאלה (הוא ביים את שכחו אותי בבית 2- תעשו לי טובה! (לא נשמע טוב))

מרי בל

New member
אבל אין מה להשוות

כי כל במאי טוב בתחום אחר של ביום למשל הבמאי של הארי פוטר (קולומבוס אנערף) אני בטוחה שהוא במאי טוב כיח יש לו שם של אחד כזה וגם לא היו בוחרים בו לסרט בסדר גודל כזה אילולא הוא היה טוב. אבל עובדהשת הסרטים של הארי פוטר הוא לא הצליח כל כך לביים ולמשל פיטר ג'קסון לא שמעו עליו כל כך לפניי שרה"ט ותראו איזה הפקה מהממת הוא הקים נכון שטום בובמדיל היה קטע שכולנו נכעס עליו ועוד קטעים רבים בסרט שהושמטו אבל הקטעיםפ שהוא השאיר הוא ביים אותם באיכות מעולה לדעתי זה סרט ענק טיפה כבד אבל עדיין

moran14h

New member
הוא ביים את סליפי הולו

ולפסקול היו לוקחים את המלך פסי הקולים של סרטים של טים (חה חה !-חרוז) את דני הלפמן (או איך שלא קוראים לו ,הוא מצויין) ואין כזה דבר לא מתאים סתקלי לדוגמא את "הסיוט שלפני חג המולד" גם את זה טים ביים וזה סרט בסגון החבובות רק פסיכופתי יותר . אז זהו!

הוא ביים את סליפי הולו?

ראיתי את הסרט הזה פעם אחת רק..
וזה סרט ממש נחמד, רק היו כמה קטעים מאוד טיפשים לצערי... ואין לי מושג למה אני מבקרת את הסרט הזה כי זה סרט שכל תינוק ראה.. (טוב, תינוקות לא כי זה סרט טיפה מפחיד....) חחח

moran14h

New member
אמממ חח לי לקח איזה שנה לרצות

לראות אותו כי כולם אמרו לי שזה סרט אימה ואני לא אוהבת כאלה..מיכל יכולה לאמת את זה.

מרי בל

New member
לדעתי סליפי הולו

זה סרט מעולה אבל תשווי בין שרה"ט לסליפי הולו......

moran14h

New member
::משווה::

לא! אני עדיין חושבת שסליפי הולו יותר טוב בכל זאת .

מרי בל

New member
משר הטבעות??????

איפה את חיה? שר הטבעות לא רואה את סליפי הולו ממטר הם בכלל לא באותה ליגה של סרטים...... לא רוצה להישמע סנובית או משו אבל בראסמי תראי איפה שר הטבעות תראי את סליפי הולו זה שהטעם האישי שלך אומר אחרת זה לא אומר שככה זה גם בחיים שר הטבעות הוא סרט בהרבה יותר יפה וטוב וההפקה ובימוי שלו הרבה יותר טובים מסליפי הולו

moran14h

New member
תחשבי שגם סליפי הולו זה מלפני 13

שנה בערך וזאת דעתי כמו שאמרנו,לא קבעתי עובדה . אבל גם לפני 13 שנה לא היתה כזאת טכנולוגיה ,ז'תומרת שאם היו מפיקים את הסרט הזה בימים אלו אז הסרט יכול להיות יותר טוב,ואת זאת שאמרת לי להשוות,אז עניתי.זה הכל.

moran14h

New member
אוך כן יכול להיות..

אוך פשוט טים ברטון ביים גם את המספריים של אדוארד שזה מלפני איזה 11 שנים או משהו אז התבלבלתי ... אבל אני עדיין חושבת שסליפי הולו טוב יותר

חחח כן.. 13 שנה.. ../images/Emo6.gif

אני זוכרת כשהיה את הפרסומת לסליפי הולו בגיא פינס, זה ממש היה כשהייתי בת שנה
חחחחחחח והמספריים של אדוארד זה באמת סרט מדהים וגאוני!

למעלה