ושאלה...

LaMbChOpS

New member
../images/Emo58.gif ושאלה...

למי שלא יודעת, גרי אולדמן משחק את סיריוס בסרט החדש של הארי פוטר. איזה תפקיד אורלנדו ישחק?

מרי בל

New member
בלע?

את התפקיד של סיריוס בלק הוא בכלל לא היה אמור לגלם...... ובכלל לא בטוח שהוא ישחק בהארי פוטר מישו פה מפיץ שמועות וכולם קופצים זה כמו הקליפ של בלו... שומדבר לא בטוח. אם כבר נראה לי שהוא ישחק את ויקטור קרום (רק שלא ישחק את מודי עין הזעם *_*) בכולופן שמתם לב שבכל הסרטים של אורלנדו הוא מגלם דמויות מן העבר? הוא אפעם לא שיחק בסרט שקורה בהווה (חוץ מרציחות בווידסומר ושמה זה עוד הייתה הופעת אורח) או בסרטים מהעתיד כנראה שהוא באמתנדלק על החרבות והחיצים

LaMbChOpS

New member
חחחח....../images/Emo9.gif

לא נראה לי שהוא ישחק את mad eye moody...... אבל למה לעזעזל לקחו את גרי אולדמן?? ג'וני דפ היה יכול להיות מצויין בתפקיד כזה.... אוי והקטע עם הקליפ של בלו, בולשיט טהור!!

Galadriel 3000

New member
אה?

ויקטור ומודי הם מהספר הרביעי, בלאדי מדובר פה על השלישי! סיריוס הוא מהשלישי והרביעי... וה-ל-וו-א-י שאורלנדו אפילו לא יגע בסרט הזה!!!!!!!

דווקא זה יכול להיות נחמד..

למרות שזה לא כל כך בסגנון שלו ואני *כל כך* מעדיפה את הספרים מהסרטים אבל באמת, עכשיו שאני חושבת על זה ג'וני דפ זה באמת כל כך סיריוס! (אם התכוונתם שזה יהיה הוא.. חח)

מרי בל

New member
WTF?

נא לא ללכלך על הארי פוטר!!! וכה ג'וני דפ באמת היה יכול להיות מעולה בתור סיריוס בלאק
ולא נראה לי שאורלנדו היה לוקח ת'פקיד כי לא כלול בספר שימושים בחרבות או חיצים ולא נראה לי שהוא היה מסתפק בשרביט (או במקרה שלי להיות הנפח הרישמי של הוגוורטס) אבל באמת אורלנדו לא לרמה של הסרטים של הארי פוטר כי הסרטים הם ממש בדיחה הספר עדיף!!! (ומומלץ בחום) אורלנדו הכוסוןןןן!!!!!!!!

Galadriel 3000

New member
גיחי גראץ

איזה בדיחות הרצת שמה... חרבות, חצים, שרביט, נפח... גורם לי ממש ליפול על הרצפה ולעשות גיחי גיחי. אבל באמת אורלנדו לא לרמה של הארי, למה הסרטים מפגרים כמו ערוץ הופ. טוב נו לא נגזים... פשוט הבחירה של השחקנים היתה מעפנה לחלוטין, אז השחקנים גרועים ומשחקים כמו מטומטמים. *אהמ* שרטבעות שולת! *אהמ* אבל... אני עדיין נחנחית ורוצה לראות את כל הסרטימים. למה? כי אני נחנחית. ככה ברא אותי האלוהים/ארו/אילובטר/זאוס/לא משנה מי... אגב ארו/אילובטר- אני לא מוצאת את העותק שלי של הסילמריליון!!! עצוב לי... אני צריכה כתף תומכת ופה מנחם...(יענתו מנחם יענתו עם מילים)

moran14h

New member
פחח איזה קורעה

חחח גמני רוצה לראות את הסרטים (רואים ביחד וממשיכים את המסורת?) ולמה לא לרמה של אורלי? סרטי הארי פוטר נחשבים לסרטים מבוקשים עם תקציב גדול ואם אורלי יהיה שם זה יכול להוסיף לקריירה שלו,למרות שהוא לא צריך את זה אחריי שהוא היא בלהיטים ענקיים כמו שרהט" ושודדי הקריבאים...

מרי בל

New member
בטח סרטים מבוקשים

בגלל הספרים אבל אילולא הספרים אף אחד לא היה מסתכל בכלל לעבר הסרטיחם האלה כי גם כמו שנאמר בגלל השחקנים בגלל שהבמאי חתך קטעים חשובים ושם קטעים שגרמו לסרט להיראות מגוחך...... אם פיטר ג'קסון למשל היה מביים אני בטוחה שהיה יוצא משהו אדיר הסרט של השנה כי הסיפור של הארי פוטר הוא סיפור ממש ממש יפה (לדעתי) וציניות לא רצויה פה באמת שלא

צודקת בכל מילה..

למשל, בסרט הראשון אני כל כך ציפית לסרט שככה יהיה לפחות דומה לספר, אבל חתכו שם כל כך הרבה קטעים ועוד חלק חשובים שזה ממש הרג אותי ועיצבן!! גם בשר הטבעות הראשון למשל הוריד את הקטע של טום בומבדיל שזה ביאס אותי ועיוותו כמה דברים שזה גם עיצבן אותי.. אבל לפחות הבמאי (פיטר ג'קסון נכון?) יודע לביים טוב אז בכל זאת הסרט יצא טוב, או יותר נכון מעולה!! (גם בחירת השחקים היא אחלה בסרט הזה...
)

*תיקון..

"גם בחירת השחקים היא אחלה בסרט הזה.." בסרטים של שר הטבעות בכלל, כאילו הם לא השתנו עם הסרטים..

Lao

New member
אני יודעת!!!!!!!

אני חשבתי שאני הייתי היחידה שבאמת קראה את הסילמריליון {הטרילוגיה של שר הטבעות}. כל הקטעים שהוא הוריד. וגם הזמנים שלו היו מעוותים. נגיד נכון במועצת האנטים? אז כבר באמצע הספר היה כתוב שהאנטים הסכימו להילחם במלחמה אבל בסרט הם דחפו את זה ממש בסוף. את זה עוד נגיד אפשר להבין אבל לקטוע קטע שלם? או נגיד בסרט הראשון, זוכרים שהעלמה של היער {גדריאלה} נתנה לפרודו מתנה את הכוכב של אלינור? אז היא בעצם נותנת לכולם שם מתנות. ובהתחלה בכלל לא רצו להכניס את גימלי לתוך הממלכה, לגלולס וגימלי נהפכו לחברים הכי טובים... חבל פשוט להוריד קטעים. לפחות להזכיר אותם או משהו כזה..

Lettuce Girl

New member
תחשבי על זה ככה:../images/Emo15.gif

אם לא היו מורידים קטעים, היינו יוצאים עם 3 סרטים של 6 שעות!

drusilla sh

New member
בגרסא המורחבת של הסרט

מראים שגלאדריאל נותנת להם את המתנות. בכלל, הגרסא המורחבת יותר שווה כי דברים יותר מובנים שם.

Galadriel 3000

New member
טחח! ::מתפוצצת מצחוק::

גאונה!!! הסילמריליון זה בכלל לא הטרילוגיה של שר הטבעות! שר הטבעות זה שר הטבעות, והסילמריליון זה ספר נפרד לגמרי, שקוראים אחרי שר הטבעות- המיתולוגיה של האלפים (עלפים/בני לילית/שדונים מהיער/ ואטאבר) ועכשיו הוא נעלם לי

moran14h

New member
בסדר אבל זה עדיין מבוקש..

ואם מדברים על במאים טובים אז אני חושבת הסרטים היו פי 10000000000 אם טים ברטון היה מביים אותם (הארי פוטר ,כן? לא תוקפת את שר"הט) ,טים במאי מצויין ,אחד מהטובים ביותר.

למעלה