השרדות 907

../images/Emo58.gif

אני חושב שאתה טועה מכמה סיבות: 1. נניח שג'ולי היתה עפה. לטווילה היה קשה יותר לחזור לבנות בתור אישה אחת. היא היתה משוללת כח והשפעה שם, היא היתה הופכת לאאוטסיידרית כשכל הכח נמצא בידי איימי. מה גם שהיה שויון בין הנשים לגברים. כשגם ג'ולי במשחק, הבנות ביתרון מספרי ולכן לטווילה כדאי לחזור אליהן כדי להעיף את הגברים אחד אחד. 2. זה לא מסובך בשביל סרג' והשאר להסביר לטווילה שג'ון הוא אאוטסיידר. קודם כל היא רואה בעצמה שהוא לא עושה כלום בשבט ושכולם מתעצבנים מזה. דבר שני הם יכולים לספר לה מה היה בשבט המקורי ושהתכנית שלהם היתה להעיף את הצעירים מלכתחילה ושאין להם קשר איתו. אני מאמין שהיא היתה משתכנעת שהוא הבא בתור ולא היא. 3. אל תשכח שהם לא יודעים שהולך להיות מיזוג. לפחות לא בודאות. אם הגברים היו מתכננים להעיף את ג'ולי הם היו "מכריחים" את טווילה גם להצביע נגד ג'ולי במהלך הזה כי אחרת היא היתה מגדירה את עצמה כאאוטסידרית יותר מג'ון והיתה מסמנת את עצמה להיות המועפת הבאה. בהנחה שהיא היתה נאלצת להעיף את ג'ולי, כאשר מתרחש המיזוג הבנות ישמעו שהיא העיפה את ג'ולי וזה יקלקל את היחסים בינהן ולא יאפשר לה לחזור. אני חושב שטוילה וסרג' מאוד דומים ויש להם שפה משותפת, הרבה יותר משיש לטוילה וג'ולי. עם ג'ון היה אפשר להתחשבן יותר מאוחר. לגרום לו להרגיש שהוא חלק מהגברים אבל להעיף אותו בהזדמנות הראשונה.

Boran

New member
נועם

אני מבקש פעם הבאה גם כותרות כאלה לא לעשות בתגובה להודעה עם ספוילר. המקום של ה-"אני לא מסכים איתך" היה צריך להיות בתוכן ההודעה.

n l m

New member
אני מודע לזה ירון

פשוט חשבתי אז שאני כותב בקומונה של השרדות

maya567

New member
../images/Emo58.gif פרומו CBS לשבוע הבא

יש דפנטלי מיזוג-מיזוג. ג'ף אומר drop your buffs ואח"כ you've been merged. אין סיכוי למשחקי מילים או לחוסר הבנה.

../images/Emo58.gif

לכן אני סבור שסרג' או כריס בסכנה. הם אולי חלק מברית חזקה אבל הם מעט מדי אנשים והם חסרי כריזמה כדי למשוך אחרים. ההעפה של ג'ון היא טעות פטלית מבחינתם. את לא חושבת?

maya567

New member
../images/Emo58.gif השערות לפרקים הבאים

לדעתי, עכשיו כשיש מיזוג יהיה show-down בין כריס ואיימי. שניהם הרי מוקדי הכוח בשבטים שלהם, אבל בעוד שכריס היה חכם ונתן לסארג' (ולאחרים) לחשוב שסארג' מנהל את העסק, אצל הבנות זה ברור לחלוטין שאיימי היא זאת שמחליטה. כך, שעל-אף העובדה שיש יותר בנות מבנים, אני חושבת שיש סיכוי (קלוש אמנם, אבל קיים סיכוי) שירצו להעיף את איימי, כי יש לה יותר כוח. מה שבטוח שאחרי המיזוג המועמדים להדחה (כמו יוסף מצידי) יהיו כריס/סארג' ואיימי. אני מקווה שיהיה מעניין ויעיפו את איימי. אחרת זה יהיה כמו תאילנד או האול-סטארס והברית של הבנות תגיע עד הסוף.

../images/Emo58.gif

השאלה שלי היא האם את מסכימה איתי שמבחינת סרג'-כריס-צ'אנדלר, להעיף את ג'ון בשלב הזה היתה טעות והם היו צריכים להעיף את ג'ולי במקום.

../images/Emo58.gif אני לא חושב כך.

ג'ולי הייתה צריכה לעוף במקום ג'ון. אז הוא איום אבל עדיין היחס ביניהם עכשיו זה 6-4 לטובת הבנות. אני לא מבין מה הם לעזאזל חשבו שהם עשו את זה. אז נגיד שג'ולי הייתה עפה, טווילה אולי הייתה הולכת לבנות אבל עדיין זה יישאר 5-5 במצב של מיזוג זה לא משנה. וממילא סארג' אמר לה שהוא מעדיף אותה על ג'וני. אין לי כוח לפרס יותר מדי, כתבתי הכל למעלה -_-

Boran

New member
בפעם האחרונה

אתה מתבקש לא לכתוב שום דבר בכותרת של הודעות עם ספוילר, פרט לסימון הספוילר, מספר הפרק ו/או שם הסדרה. פעם הבאה ההודעה תימחק.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא מסכים בקשר לאימי בהעפה של דולי אימי אמרה לעליזה ועליזה הכריזה שהיא רוצה להעיף אותה ובהעפה של ליסה אימי לא אמרה לכולם בואו נעיף אותה היא אמרה שהיא מעיפה אותה ונתנה סיבות ששכנעו אחרים, אף פעם לא ראיתי אותה פוקדת ומכריזה על עצמה מנהיגה

n l m

New member
../images/Emo58.gif

כמו שהוא אומר להם להוריד אותם הוא יכול באותה מידה להגיד להם לשים אותם שוב זה לא בעיה ובמיוחד שבפרק האחרון העריכה הראתה את צ'אד מדבר עם כריס לגביי האמינות של ג'ולי אני בכל מקרה עד הפרק עם התיאוריה הזאת

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif907

אוקיי, פרק נחמד ביותר. זה היה די צפוי שהוא יעוף.. אני מתחילה לחבב את ג'ולי מאוד, היא יודעת מה היא עושה.. הקטע שהיא עשתה על טווילה היה ממש במקום, והיה לה הרבה מזל לגלות את זה.

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gif907

זהו. אחרון החתיכים עזב אותנו עוד לפני המיזוג. אבל במקרה שלו זה בסדר, כי הוא היה טיפש מאוד. ג'ולז מתחילה להראות אישיות כמו שהמלצתי לה וזה נחמד. לא ברור לי מה רורי עדיין עושה שם ואני בספק אם אני אוכל לסבול אותו עוד פרק שלם. הפרס היה טוב. אני אוהבת את איימי אבל היא לא משחקת חכם. ליאן וסקאוט יבשות, אלייזה משעממת. טויילה מלכה ואני מתחילה לחבב את סארג'. צ'אד מעצבן בטירוף. בכללי די משעמם. דינמיקה לא מעניינת, אנשים לא מסעירים במיוחד ודי חסרי אישיות. בטח ישתפר פרק הבא.

anatile

New member
../images/Emo58.gif

מישהו יודע את התשובה לחידה בsurvivor fantasy? זה לא כריס??? Please help me...

למעלה