../images/Emo58.gif פרק 907
טוב אני מניח שכאן בא הסוף של לופבי... לדעתי הם סתומים אבל לכו תבינו. מילא להעיף את ג'ון אבל עכשיו הם יעיפו אותם יותר מהר ממה ששפרה העיפה את מוגו מוגו בעונה הקודמת... מבלי להיות שוביניסט אני מעדיף שלשם שינוי הפעם גבר ינצח בזה כי בזמן האחרון רק נשים זוכות -_-... אלייזה - שקט ממנה לשם שינוי. אין הרבה מה להגיד. חוץ מזה שהיא מדברת נונסטופ היא ג'נה מורסקה... ליאן - כנ"ל. אין לי הרבה מה להגיד על ליאן. אשת הכנף של איימי ללא ספק אבל היא תגיע רחוק רק בגלל שהיא שקטה... איימי - טוב זה קורה שדיקטטורית משוגעת מביעה רגשות לפעמים, אבל עד כמה שאני שמח לראות אותה רוקמת מזימות, זה יהיה עוד יותר כיף לראות אותה עפה. סקאוט - ומה היא עושה פה? ללא ספק מקום גבוה... רורי - עדיין שולט. אם יאסור היו מפסידים הייתי רוצה לדעת מה רורי היה עושה להם. (נזכר בשריפה של עונה 6...). מזל שיאסור השאירו אותו כי אם הם לא אני לא חושב שליסה הייתה עושה יותר ממה שהוא עשה באתגר החסינות... ג'ולס - היא הייתה צריכה לעוף לדעתי אבל דווקא בגלל זה היא תשרוד הרבה יותר... אלא אם כן לא יהיה מיזוג בפרק הבא היא תעוף. במידה ויהיה היא תצא מקום 6 לפי הערכתי. טווילה - סוס עבודה. אחרי התרגיל שג'ולס עשתה עליה אולי זה ינער את הברית שלה עם סארג' וכו'... האמת זה לא ישנה כל כך, ברגע של מיזוג אלא אם כן 2 בנות עפות איכשהו, הברית של הבנים מחוסלת... אבל תמיד יש תקווה. סארג' - סוף הרבעה... לא. אין לי מה הרבה להגיד עליו. הוא תמיד היה מפקד ותמיד יהיה מפקד. לפחות מעל פני השטח. כולם יודעים טוב טוב מי באמת מנהל את העניינים בלופבי... כריס - כן זהו כריס, כריסטופר, כריס...טל? בכל אופן הוא שוב הוכיח שהוא יודע לחשוב אבל אולי ההחלטה שלו להעיף את ג'ון תעלה לו ביוקר בהמשך. הוא מעצבן אבל אני אהנה לראות אותו בסוף. צ'אד - זה ממש לא היה צפוי שג'ון יצביע נגדו אבל היי, זה קרה. בכל מקרה הסיבה היחידה שהוא לא הצביע בסוף נגד ג'ולס זה בגלל שהוא רצה להישאר עם הברית המקורית שלו. הוא היחיד שחשב הפעם, וחבל שהוא שינה את דעתו. ג'ון - אוקיי, בגלל שהוא עף יש לי הרבה דברים לרשום עליו. טוב בהתחלה הוא חבר לצעירים והוא חזה בנפילתם של ברוק, ג'ייפי ובריידי. הוא גם זכה בחסינות אישית ואז הוא עבר ליסור ו"גילה" כיו יכול את הבריתות שם (כך הוא חשב) ואז כולם מתחילים לשבח אותו שהוא אסטרטג מעולה, בלה בלה בלה... מבלי להיות שוביניסט הייתי אומר שזה יותר טיפשות של הנשים מחוכמתו של ג'ון, אחרי הכל זו אשמתן שהן חשפו את הברירות שלהן בקלות. בכל אופן ג'ון איכשהו שרד אחרי שבריידי עף בגלל החילוק אבל הפעם המזל שלו נגמר. מה הוא יכל לעשות? לעבוד יותר. אבל מה שיותר מפתיע אותי זה שהמבוגרים מעיפים את הצעירים בכל מקרה גם אם הנשים מצטרפים לצד שלהם. אני לא ראיתי למשל בריטי עוזר לאוסטרו-הונגרי במלחמת העולם הראשונה אבל שיהיה, זה יעלה להם בסופו של דבר. אז ג'וני, הייתי חמוד, הייתי טיפשון, עכשיו זמנך הביתה ולישון. שבוע הבא? אני לא בטוח ב100% על מיזוג כי אולי הם יחזרו על מה שהם עשו באולסטארס ודחו את זה (בבקשה, לא! המיזוג זה החלק הכי טוב!!) אבל מצד שני שלא כמו באולסטארס, לא הרבה מנבאים את זה כמו שם, קאת'י ולקס כל הזמן דיברו על זה אבל זה רק נדחה (ומשם הכל ברור). אז נראה. אני יותר רואה טוויסט באופק ואני מאוד אשמח לאחד משום שכבר 2 עונות לא היה טוויסט ממש טוב ורציני. עד כאן להפעם!