השרדות 907

n l m

New member
../images/Emo58.gif מעליייייי

רון אתה יכול למחוק רגע אחד של חוסר ריכוז

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif השרדות 907 ../images/Emo58.gif

פרק טוב. לא היה משהו מיוחד (וחבל) אבל היה פרק מענין. היה כיף לראות את לופבי מפסידים. אני רוצה שכריס ולי יעופו כבר, הם מעצבנים ואם אחד מהם יזכה זה יהיה מבאס. חבל שג'ון עף, הוא היה הבן הנורמלי היחיד שהשאר שם כל השאר סתם מעצבנים. נראה לי ששבוע הבא צריך להיות איחוד אבל אי אפשר לדעת מה הם יעשו אולי סוף סוף הם יצאו מהתכנית הרגילה ויביאו איזה טוויסט מטורף שישגע את העולם. אבל כנראה שזה לא יקרה. ואני לא מבין איך יאסור בכלל לא חושבים להעיף את סקוט, היא כל כך מיותרת שם! אני מקווה שליאן תזכה ושבשבוע הבא כריס יעוף.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif907../images/Emo28.gif

פרק בסדר. שמחתי שיאסור ניצחו, הגיע להם.. הפרס היה ממש שווה. היה מצחיק לראות את התמונות שלהם. חוץ מזה אני לא רואה שום סיכוי לג'ולי אלא אם יהיה איחוד או איזה טוויסט. הייתי מעדיף שג'ולי וטווילה היו מצביעות לצ'אד, כבר מלא עונות שלא היה תיקו
והייתי רוצה שיהיה.. חוץ מזה ג'ון באמת היה יותר נורמאלי משאר הבנים.. ממש מעצבן אותי שהזקנים משתלטים שם! אוקיי עכשיו להימורים: אם יש איחוד זה דווקא יכול להיות מעניין כי יש 5 בכל שבט וג'ולי נראה לי יכולה להצטרף ליאסור ולהעיף את כריס, לי וצ'אד אחד אחרי השני (אבל אפשרות כזאת ממש לא נראת הגיונית). אם אין איחוד ויאסור מפסידים- לצערי אליזה בסכנה, אבל גם רורי.. אם לופבי מפסידים- ג'ולי עפה בטוח. לסיכום- חבל על ג'ון, אבל לפחות ג'ולי ואליזה (
ג'ולי קודמה לדרגה של אלייזה חח
) נשארו.

Doji

New member
../images/Emo58.gif פרק 9x07 ../images/Emo58.gif

לאאאאאא! הם העיפו את ג'ון. למרות שבפרקים האחרונים הוא אימץ את לוק של בטלן שהרגע התעורר משינה, הוא תיפקד על תקן ה- eye candy האחרון (היחיד?) בעונה הזאת בין כל המבוגרים. ניחשתי שג'ון יעוף כי לפני ההצבעה הראו קטע "נשיונל ג'אוגרפיק" קצרצר של פרפר נלכד ברשת. רמז "דק"... [בדומה לקטע בעונה 7 של נחש בולע צפרדע (או אוליי זיקית... לא זוכר)]
ריספקט לכריס. כריס מצטייר כ"מאסטר מיינד" של העונה הזאת. בפרק הראשון של העונה הוא היה המועמד הטבעי להעפה אחרי שלא הצליח לשמור על שיווי משקל בתחרות החסינות. הוא שרד ע"י שכנוע השבט של הבנים לפעול באסטרטגיית "מבוגרים" נגד "צעירים" ומאז ועד האיחוד השבט דבק בה. ידו של כריס היתה מעורבת בכל ההדחות בשבט לופבי, הפעם הזאת הוא שיקר לג'ון ישירות וגרם לו לחשוב שמעיפים את צ'אד.
בכל פעם שיש תחרות סקאוט או יושבת בצד או מוותרת על השתתפות או מקבלת את התפקיד הכי פחות קשה. למה הבנות בשבט יאסר (ד"ש לראיס בפאריז) מסכימות להתנהלות הזאת? אני לא זוכר שהשם שלה הועלה להעפה...
עכשיו כשג'ון עף אני חושב שגורלה של עונה 9 יהיה "בנים נגד בנות". איימי רמזה לרורי שהבנות הסכימו בינהן שהפעם הן ישמרו על ברית משותפת, בניגוד לניסיונות הכושלים בעונות קודמות של הישרדות. אם חבורת הבנים היתה רק רורי-סארג'-צ'אד אז הייתי מהמר שהבנות יעיפו אותם אחד אחד מהר מאוד, אבל כיוון שגם כריס יהיה בתמונה, אוליי הוא יצליח לרקוח משהו מהסיטואציה. אבל הימור שלי : מרגע האיחוד (פרק הבא אוליי) הבנים יפלו כמו זבובים והשלישיה הסופית תהיה מורכבת משלוש בנות.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק טוב מאוד. אהבתי את התחרויות (המקוריות!!), וגם את הפרס. היה מאוד ברור שג'ון יהיה זה שיעוף לפי העריכה הצולעת, אבל עדיין היה די מותח. גם אני ציפיתי לתיקו. כמה זמן כבר לא היה אחד..
כריס באמת הופך לאט לאט למאסטר מיינד. מעניין איזה רעיונות הוא ישלוף אם הוא יהיה בחסרון של בנים מול בנות אם יהיה איחוד/טוויסט. ג'ולי
גאונה. ממש לא ציפיתי ממנה לשלוף את רעיון ה"אסטרטגיה אחורית" שלה, ולשאול את טווילה אם גם לה הציעו ברית לפיינל 4. ג'ולי הייתה מספיק חכמה כדי לקלוט שזה בטח מה שקרה, וגרמה לטווילה לא לבטוח בבנים בכלל. רעיון גאוני. אליזה קיבלה מלא דקות מסך בשני פרקים הראשונים, ומאז בקושי וידוי אחד כל פרק. מה קרה? אני מתגעגע. צ'אד באמת מתחיל להדאיג אותי. בתור האישיות הכי פחות מעניינת שם, אני דואג שהוא לאט לאט יזחול מתחת לרדאר ויגיע לפיינל 2, שם הוא יקרע כל אחד שהוא יהיה נגדו. משעמם.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

פרק נהדר. תחרות פרס מקורית ונהדרת. פרס מקורי ונהדר. תחרות חסינות שמורכבת משני חצאים משומשים, אבל השילוב של שניהם יחד יוצר תחרות מקורית משהו. קיויתי שג'ולי לא תעוף. איזה מהלך גאוני. לא היה אכפת לי שצ'אד יעוף, הוא איש משעמם, וחבל, כי היה לו פוטנציאל. אבל יותר מזה רציתי שג'ון יעוף כבר. הוא סתם עיצבן. אני מתחיל לחבב פלוס את איימי. בפרק הבא- נשארו עשרה. זה אומר, שבהכרח יקרה אחד משני הדברים הבאים: 1) איחוד 2) טוויסט כל אחד מהם יהיה מבורך ושינוי מרענן. הפאק העיקרי (והרציני ביותר) שיש ב-18 שורדים הוא, שהרי החלק הכי מעניין זה הפוסט-איחוד. וכשמשאירים את האיחוד כשנשארים 10 אנשים, זה אומר שבעצם במקום 6 פרקים של שבטים יש 8 פרקים של שבטים, אז בעצם האריכו את הקטע הפחות מהנה של העונה. אבוז. אניווי, הרשו לי להביע את הערכתי הרבה לג'ולי (שנולדה בפרק הזה), הערכתי המועטה לאיימי (שגם היא נולדה בפרק הזה), והערכתי האינסופית לטווילה (שנולדה מימים ימימה, איפשהו ביולי 86').

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא ראיתי עדיין ת'פרק אבל ראיתי ת'פרומו לפרק הבא ואמרו פוסיבול מרג' (אם זכרוני אינו מטעיני) לא אמרו והראו לנו בדיוק שיהיה איחוד אם תשאלו אותי, מקרה שיאן עומד לחזור

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 907

פרק טוב ואפילו אומר טוב מאוד. שני הפרקים האחרונים החזירו את הכבוד האבוד של העונה הזו עבורי. ג'ולי מאוד הפתיעה אותי הפרק הזה עם האסטרטגיה שלה. היא יכלה להרחיק ולהרחיב אותה ע"י פניה לג'ון ויצירת גוש של 3 אנשים יחד עם טווילה. סביר להניח שזה לא היה עובד בגלל שבסך הכל טווילה כן רוצה לבטוח בסארג'. רורי ממשיך להיות מרשים. פרקים 1-3 מקמו אותו כשורד עלוב ופאתטי. פרקים 6-7 הקפיצו אותו לדרגה של שורד אימתני עם אסטרטגיות נחמדות ודומיננטיות בתחרויות. איימי סבבה ואני מקווה שהיא ורורי יצליחו כן לחבב אחד את השניה כי אם הם ילכו ראש בראש לופבי ירוויחו מזה ובגדול. מהצד השני ג'ונג'ון היה כל כך עלוב בפרק הזה. אני מניח שזה חוסר הנסיון שלו - שורדים בני 22 שאוהבים לישון במקום לעבוד בד"כ לא זוכים במשחק. ג'נה מורסקה היא פאק ענקי של התיאוריה שלי אבל בכל תיאוריה יש יוצאים מן הכלל. צ'אד מצד שני לא ממש מרשים אותי יותר מדי. כריס, סארג' וטווילה הם האנשים המעניינים והשולטים בברית הזו כאשר ג'ולי מתחילה להראות שאולי גם היא לא משענת קנה רצוץ. אצלי לא היה פריוויו לפרק הבא, אז אין לי מושג אם היו רמיזות לאיחוד או טוויסט אחר.

../images/Emo58.gif פרק 907

טוב אני מניח שכאן בא הסוף של לופבי... לדעתי הם סתומים אבל לכו תבינו. מילא להעיף את ג'ון אבל עכשיו הם יעיפו אותם יותר מהר ממה ששפרה העיפה את מוגו מוגו בעונה הקודמת... מבלי להיות שוביניסט אני מעדיף שלשם שינוי הפעם גבר ינצח בזה כי בזמן האחרון רק נשים זוכות -_-... אלייזה - שקט ממנה לשם שינוי. אין הרבה מה להגיד. חוץ מזה שהיא מדברת נונסטופ היא ג'נה מורסקה... ליאן - כנ"ל. אין לי הרבה מה להגיד על ליאן. אשת הכנף של איימי ללא ספק אבל היא תגיע רחוק רק בגלל שהיא שקטה... איימי - טוב זה קורה שדיקטטורית משוגעת מביעה רגשות לפעמים, אבל עד כמה שאני שמח לראות אותה רוקמת מזימות, זה יהיה עוד יותר כיף לראות אותה עפה. סקאוט - ומה היא עושה פה? ללא ספק מקום גבוה... רורי - עדיין שולט. אם יאסור היו מפסידים הייתי רוצה לדעת מה רורי היה עושה להם. (נזכר בשריפה של עונה 6...). מזל שיאסור השאירו אותו כי אם הם לא אני לא חושב שליסה הייתה עושה יותר ממה שהוא עשה באתגר החסינות... ג'ולס - היא הייתה צריכה לעוף לדעתי אבל דווקא בגלל זה היא תשרוד הרבה יותר... אלא אם כן לא יהיה מיזוג בפרק הבא היא תעוף. במידה ויהיה היא תצא מקום 6 לפי הערכתי. טווילה - סוס עבודה. אחרי התרגיל שג'ולס עשתה עליה אולי זה ינער את הברית שלה עם סארג' וכו'... האמת זה לא ישנה כל כך, ברגע של מיזוג אלא אם כן 2 בנות עפות איכשהו, הברית של הבנים מחוסלת... אבל תמיד יש תקווה. סארג' - סוף הרבעה... לא. אין לי מה הרבה להגיד עליו. הוא תמיד היה מפקד ותמיד יהיה מפקד. לפחות מעל פני השטח. כולם יודעים טוב טוב מי באמת מנהל את העניינים בלופבי... כריס - כן זהו כריס, כריסטופר, כריס...טל? בכל אופן הוא שוב הוכיח שהוא יודע לחשוב אבל אולי ההחלטה שלו להעיף את ג'ון תעלה לו ביוקר בהמשך. הוא מעצבן אבל אני אהנה לראות אותו בסוף. צ'אד - זה ממש לא היה צפוי שג'ון יצביע נגדו אבל היי, זה קרה. בכל מקרה הסיבה היחידה שהוא לא הצביע בסוף נגד ג'ולס זה בגלל שהוא רצה להישאר עם הברית המקורית שלו. הוא היחיד שחשב הפעם, וחבל שהוא שינה את דעתו. ג'ון - אוקיי, בגלל שהוא עף יש לי הרבה דברים לרשום עליו. טוב בהתחלה הוא חבר לצעירים והוא חזה בנפילתם של ברוק, ג'ייפי ובריידי. הוא גם זכה בחסינות אישית ואז הוא עבר ליסור ו"גילה" כיו יכול את הבריתות שם (כך הוא חשב) ואז כולם מתחילים לשבח אותו שהוא אסטרטג מעולה, בלה בלה בלה... מבלי להיות שוביניסט הייתי אומר שזה יותר טיפשות של הנשים מחוכמתו של ג'ון, אחרי הכל זו אשמתן שהן חשפו את הברירות שלהן בקלות. בכל אופן ג'ון איכשהו שרד אחרי שבריידי עף בגלל החילוק אבל הפעם המזל שלו נגמר. מה הוא יכל לעשות? לעבוד יותר. אבל מה שיותר מפתיע אותי זה שהמבוגרים מעיפים את הצעירים בכל מקרה גם אם הנשים מצטרפים לצד שלהם. אני לא ראיתי למשל בריטי עוזר לאוסטרו-הונגרי במלחמת העולם הראשונה אבל שיהיה, זה יעלה להם בסופו של דבר. אז ג'וני, הייתי חמוד, הייתי טיפשון, עכשיו זמנך הביתה ולישון. שבוע הבא? אני לא בטוח ב100% על מיזוג כי אולי הם יחזרו על מה שהם עשו באולסטארס ודחו את זה (בבקשה, לא! המיזוג זה החלק הכי טוב!!) אבל מצד שני שלא כמו באולסטארס, לא הרבה מנבאים את זה כמו שם, קאת'י ולקס כל הזמן דיברו על זה אבל זה רק נדחה (ומשם הכל ברור). אז נראה. אני יותר רואה טוויסט באופק ואני מאוד אשמח לאחד משום שכבר 2 עונות לא היה טוויסט ממש טוב ורציני. עד כאן להפעם!

IDOffryn

New member
בפרומו באתר של CBS

יש ספוילר קטן לפרק הבא (אולי לחלק הוא לא יהיה קטן) אבל בכל זאת
יש מיזוג

maya567

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא (פרומו)

אכן כן. חבל שג'וני'לה לא יוכל להנות ממנו. וחבל שאין איזה טוויסט.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

יש לי משהו אחד להגיד, וקיים אמוטיקון אחד בתפוז שמסמל את הרגשתי בצורה הטובה ביותר:
ולפי העריכה זה היה ברור לחלוטין שג'וני הולך הביתה. חבל. לא יכלו לחכות שלושה פרקים? גם ככה אני בחו"ל עוד חודש ולא אראה!

willo

New member
../images/Emo58.gif 907

היה צפוי (עוד מהפרק הקודם) שאם לופוי יפסידו ג'ון יעוף. השטות של הבנים היא שהם לא הבינו שזה הצ'אנס שלהם להגיע לשוויון מול הבנות. רורי וכריס - מפרק לפרק מתגלים כגדולים מהחיים, רורי פורח ליד הבנות וכריס, מהפרק הראשון הוכיח שהוא יודע לשחק (מזכיר קצת את רוב ק. רק פחות יפה). לי משום מה לא ברור מהפריוויו שיהיה איחוד, אבל אם כן, נראה לי שאליזה וטווילה מועמדות לערוק לבנים, טווילה כי היא מרגישה איתם יותר בנוח ואליזה כי היא הוכיחה שאין לה בעיה לערוק אם היא רק תחשוב שהראש שלה על הסכין (תשאלו את דולי). נראה לי שהעונה הזאת הוכיחה שכמו באמזונס, נשים נגד גברים זה פשוט גרוע, וכמו באולסטאר 18 זה יותר מדי. ולסיום סרג' ואיימי - השליטה שלהם בשבטים שלהם תביא לכך שבסוף הם יעופו. צ'אד - עוד לא פענחתי אותו, אם הוא יגיע לשניים האחרונים יש לו את כל הסימפטיה השאלה היא מי יקח אותו לשם?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

השבוע התווספו אליי שניי פייבוריטים הראשון הוא רורי שעד הפרק חשבתי שהוא שון רקטור של העונה אבל בפרקים האחרונים וראיתי במיוחד היום שהוא יכול לקפוץ לעמדת השחקנים הגדולים אם הוא ירצה נכון ביינתיים הוא לא אבל יש לנו עוד חלק שלם שלא ראינו (המשך בהודעה הבאה)

n l m

New member
../images/Emo58.gif

השנייה היא ליאן-נכון שנראה שהיא לא מעניינת במיוחד אבל לפי דעתי זה רק בגלל העריכה, לא יודע להסביר את זה אבל היא מסקרנת אותי מה שגורם לי עוד יותר לאהוב אותה ובמהלך לפחות שלושת הפרקים הבאים אני אנסה להתרכז בה כמה שיותר

n l m

New member
../images/Emo58.gif

וכמובן יש את איימי שהיא הפייבוריטית שלי מתחילת התכנית וגם נראה לי תמשיך עד שיגיע הרגע שלה במשחק אבל מה שאני יכול להגיד זה שאני מתחיל לדאוג לה קצת כי ככל הנראה חייה תלויים ברורי וטווילה, מקווה שהיא תצליח להפנות אותם לכיוונה כמו שעשתה עם עליזה

../images/Emo58.gif907

בסך הכל פרק די שגרתי, לא קרה בו משהו יוצא דופן מבחינת הטקטיקה או היחסים. יאסור ניצחו לכן היכולת המניפולטיבית של רורי לא עמדה הפעם למיבחן. אני חושב שהוא טעה בזה שהוא תפס תחת על היכולת שלו בתחרות, כולם ראו שהוא שלט, ג'ף ציין את זה במפורש, הוא היה צריך לסתום את הפה ולחגוג בצורה קבוצתית ולא להתרברב. נאמנות צריך להוכיח והדיבורים לא עוזרים, אפשר לשאול את סטייסי. בצד השני, בסך הכל התקבלה החלטה סבירה, למרות שאני חושב שאולי היה כדאי להעיף קודם את ג'ולי, שאני בהחלט רואה אותה חוזרת לבנות במיזוג. במחשבה שניה, ההחלטה הזאת היתה נמהרת מדי, ג'ולי היתה צריכה לעוף. אם יש מיזוג בפרק הבא, אני רואה אותה חוזרת לבנות מה שכנראה יגרור גם את טווילה שלא תוכל להיות האישה היחידה שעומדת מנגד, אני לא חושב שיש לה אופי בשביל זה, מה גם שהנשים הן הרוב כרגע ואם רורי לא יחזור לגברים אז בכלל. הסיכוי שג'ון יחבור לבנות קטן בהרבה מזה שג'ולי תחזור לבנות. ההעפה של ג'ולי היתה גם מקרבת את טווילה לגברים אם הם היו מבטיחים לה שג'ון הוא הבא בתור. בקיצור, יש מצב שהגברים ירו לעצמם ברגל ואם יש מיזוג בפרק הבא מצבם בהחלט לא טוב. אני חושב שכדאי שכל אחד יכתוב את התרחיש שלו לפרק הבא מבחינת מי שיעוף ונראה מי צדק. אני חושב שיש מצב שזה יהיה סרג' או כריס, אם יש מיזוג.

n l m

New member
אני לא מסכים איתך

אם הבנים היו מצביעים נגד ג'ולי זה היה נותן לטווילה מסר שהבנים נשארים ביחד זה שהם העיפו את ג'ון מראה לה שאין ברית של בנים לכן לפי דעתי היה מהלך טוב ואני חושב שבוע הבא: "מיזוג" כמו בתאיילנד והקורבן של זה או רורי או ג'ולי

למעלה