השרדות 1311

../images/Emo58.gif1311

ג'ונתן עשה את הצעד הנכון מבחינת הברית של אייטו ומבחינת הצופים. לא מבחינתו. בכל מקרה הוא היה מגיע לפיינל 5 עם שני זוגות. זה לא אומר שזה צעד שגוי.להיפך, להגיע לפיינל 5 עם שני זוגות זה מעולה - הרי אף אחד לא רוצה תיקו בפיינל 4 (כמובן שבעונה הזו המתמודדים לא יודעים בכלל מה זה פיינל 4 אבל שיהיה
) אני די מרוצה מכך שמעיפים את כל הקאסט המיותר ונשארים עם האנשים האסטרטגים. ג'ונתן ניסח את זה כל כך טוב - אין להם אפילו את היכולת להריץ סימולציות של מקרים אפשריים. שימותו. אני חייב גם להתייחס לקנדיס כביצ' של העונה. אני בד"כ מסמפט את הביצ'יות, אבל כאן משהו חסר לי. זה לא שהיא רעה מטבעה או מחפשת במה. משהו מציק לי. שוין. תורת הוודו:בקי, אוזי.

Boran

New member
בבקשה, פעם אחת,

תסביר לי מה זה תורת הוודו בדיוק ובפרוטרוט, ואיך זה קשור לשני החבר'ה שציינת.

בקצרה ונטול ספוילרים

"תורת הוודו" היא כינוי לתאוריות הקונספירציה שרצות במוחי/מוחות אנשים משועממים אחרים. תורת הוודו מנסה לנחש מי ינצח את העונה לפי קריטריונים שונים כמו הפתיח, ציטוטים בפרק הפתיחה וכו'. שני האנשים שציינתי בהודעה שלי (ולמעשה, בערך מהפרק הראשון או השני נדמה לי) הם המועמדים של העונה בתורת הוודו. אין לזה בסיס מדעי מדויק או נכון. למעשה, רוב הפעמים זה בכלל לא נכון אבל אני מקווה שהעונה אצליח לשבור את הנאחס.

../images/Emo58.gifאבל ממש קצר כי אין לי זמן.

לגבי בקי - כידוע אש מסמלת חיים וכוח בסדרה. בפתיח עונה 3 התמונה של אית'ן לוותה באש - נדמה לי שהוא היה גם היחידי, אית'ן ניצח. העונה בקי קיבלה אש. עוד כמה דמויות קיבלו אש אבל התמונה של בקי לא נשרפת מהאש (כמו ג'ונתן למשל). עודפרט פיקנטי אחד שקשור לבקי - היא מופיעה בפתיח כמתמודדת מס' 13 - מתמודדים בעבר שהופיעו כמס' העונה - ניצחו: כמו סנדרה ואראס למשל.

למעלה