השרדות 1311

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1311

פרק מעולה. פשוט תענוג. קודם כל האתגר חסינות הוא אחד האהובים עלי (גם בעונה 9 אהבתי). כל כך קיוויתי שאוזי או יול יקחו את החסינות ואז יוכלו להגן על שניהם. נייט יצא כזה מפגר ובכלל כל השבט שלהם פשוט סתום אם ג'ונת'ן מגיע וזורק להם את האפשרות שליול יש את האליל וכולם בוהים בו - איך אפשר אפילו לא לקחת בתור אפשרות של אחד למליון שהאליל אצלו. אני מקווה שרארו לשעבר יעופו שבוע אחרי שבוע גם אם יהיה לנו קצת משעמם - פשוט לא מגיע להם להיות במשחק. אני ממש ממש נהנה מהעונה הזו. מקווה לראות את יול בגמר וזוכה.

viveros

New member
../images/Emo58.gif1013

וואו!! איזה פרק מעולה! הדילמה של ג'ונתן היא מהמעניינות ביותר שהיו בסדרה, אבל בעצם לא ממש הייתה לו ברירה. אם הוא היה מצביע ביחד עם רארו וחושף את האיידול של יול, לא היה לו מה לחפש באייטו, ואני חושב שהוא מבין שברארו הוא גם ככה בתחתית שרשרת המזון. עכשיו הוא באמת בגד בכל אחד ואחד מהשחקנים שנותרו, וגם אם הוא יגיע לגמר, לא נראה לי שיש מישהו שפוי שיצביע בשבילו - ולו בגלל מהלך הmutiny הטיפשי... פרוואטי משום מה עדיין לא קולטת שאדם וקנדיס לא באמת סופרים אותה, אבל גם כך נראה שעכשיו הסיפור של השלישייה הרומנטית הזאת הולך להסתיים. חבל, כי אם פרוואטי הייתה מבינה את זה בזמן היא הייתה יכולה להפוך את המשחק. בפרק הבא ברור שאדם יהיה על הכוונת, וכמו שהיה די צפוי מתחילת העונה - כנראה שאוזי יסלול את דרכו לגמר ויזכה בכל החסינויות בלי כל קושי, וחייבים להודות שאולי חוץ מיול אין לו באמת מתחרים רציניים באף תחום.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שראיתי כזאת תת רמה בתוכנית כמו מילות הפרידה של נייט, פשוט שיא חדש של פתטיות. קיוותי שג'ונתן ישאר בצד של רארו כדי להפטר מהאיידול של יול, עכשיו אני לא רואה מצב בו הוא מצליח להתקדם מעבר לפיינאל 5 ובטח שלא לנצח במשחק... עושה רושם שהעונה הולכת להיות צפוייה מאוד, אלא אם כן האייטויים יפנו אחד נגד השני לפני הפיינאל 4, אם יול או אוזי יחליטו להפטר אחד מהשני לפני שזה מגיע לאתגרים האחרונים.

Little Savage

New member
../images/Emo58.gifS13E11

עוד פרק מעולה של עונה מעולה. ג'ונתן אמנם עשה מהלך שיביא אותו רחוק יותר מאשר אם הוא היה נשאר בברית של רארו, אבל כעת אין לו סיכוי לזכות במיליון דולר במידה והוא יגיע לפיינל 2. הוא החליף יותר מדי צדדים במשחק הזה, וזה יצר לו הרבה אויבים.

theUnheard

New member
../images/Emo58.gif

וואי איזה עונה!
זה היה ברור כל הפרק שנייט יעוף (ולא ממש אכפת לי. עד עכשיו אהבתי אותו אבל ב2 פרקים האחרונים הוא התחיל להיות מאוד מעצבן.), ואני שמח שג'ונתן עשה את ההחלטה הנכונה ועבר צדדים שוב. בכלל זה היה הפרק של ג'ונתן מבחינתי. לא רק בגלל ההצבעה פשוט סוף סוף התחלתי לאהוב אותו. היו לו כמה קטעים קורעים והוא פתאום נראה לי בנאדם ממש חביב. אבל זה העונה של יול, אין ספק. אני לא רואה איך יול לא מנצח את העונה הזאת. לא רק בגלל האליל, אלא בגלל שהוא בנאדם. הוא מעיף אנשים ואולי גם בוגד אבל אף אחד לא יכעס עליו. יכבדו את ההחלטות שלו ואני כ"כ יכול לראות הצבעה של 7-0 (בעצם זה יכול להיות גם 9-0 או 10-0, מי יודע מה כבר יקרה
) בגמר. הבעיה שלי שאני לא רואה שום דרך שבה פארווטי (
) יכולה להגיע רחוק
אני מאוד מקווה שהטוויסטים ימשיכו גם לאחר האיחוד, לעומת העונות הקודמות. אולי יחזירו איזה מישו מהמושבעים או שפשוט יעיפו את אוזי
אני פשוט לא סובל אותו
ויסלחו לי הבנות, אבל אני ממש לא רואה מה יפה בו. יש לו חיוך חמוד, אני מודה. אבל הוא די מכוער וממש מעצבן. ואפילו סרט פורנו לא הולך לשכנע אותי
את סנדרה אני דווקא מחבב, למרות שהיא עשתה בדיוק כלום כל המשחק. לפחות שתגיע יחסית רחוק, אבל שלא תגיע עד הסוף. לא ממש מגיע לה. את קנדיס ממש אהבתי עד היום, עכשיו אני רק די מחבב. ובקי סבבה, אבל משו בה מציק לי. התקווה שלי לפיינל 4 - יול, פארווטי, ג'ונתן וסנדרה/קנדיס. ההימור שלי לפיינל 4 - יול, בקי, אוזי וג'ונתן. המנצח - אני לא רואה דרך אחרת חוץ מיול או ג'ונתן (כן, למרות שהוא בגד בכולם). אולי אוזי ינצח. אבל כמובן בעזרת הרבה טוויסטים יכול להיות שאף אחד מה3 לא יגיע לפיינל 2 ואז המשחק פתוח. חפרתי. עונה טובה

Curr

New member
אני בן ואני מאוהב בו חחחח סתם סתם

אבל איך אפשר שלא לאהוב את טרזן.

theUnheard

New member
תשמע...

אני בן ואני אוהב בנים, ואני לא מאוהב בו
כנראה שזה אפשרי. הוא פשוט מעצבן.. לפחות אותי. מקווה שהוא יפסיד באיזה חסינות ויול ובקי יחליטו שכדאי להעיף אותו כי אחרת הוא מגיע לפיינל 3 רק עם חסינויות.. [ולא ברור לי איך, הוא לא היה הכי חזק שם. כנראה שהוא פשוט הכי פייטר. אחרת אין סיבה הגיונית
]

Boran

New member
../images/Emo58.gif בשתי ההודעות מעליי

למה לא לסמן? זה בחינם

Oukami Kun

New member
זה כן

זה אומיר שהמתמודדים שהזכרת עדיין במשחק, מה שאומר שהם לא עפו.

half a pint

New member
../images/Emo58.gif 1311

מעולה! אין לי יותר מדי מה להגיד, מצחיק אותי שכל ההודעות אחת אחרי השניה מתפעלות מאותן דברים
אדם טיפש קנדיס טיפשה שחושבת שהיא גאון הדור אוזי קופיף חמוד ויול... שיול יזכה! אם לא...

nוי בלאט

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מכיר נייט, אני מכיר רק קוקומן, ומגיע לו לעוף. אני בינתיים בעד ג'ונתן, מחסל מיעוטים.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1311

בהחלט פרק מעניין, אם כי אני לא בטוח שהוא יהפו את ההמשך למעניין. הגענו לאיחוד במצב מעניין, יש ארבעה נגד חמישה, אבל החמישה כוללים את ג'ונתן וקנדיס שכבר ערקו פעם אחת, מה יהיה? נייט היה שחקן שהתחיל לחשוב ואהבתי, הוא ניסה להתחבר לאוזי בכדי לשמור לעצמו גיבוי אבל הצעד הנכון היה להתאחד עם סונדרה ואוזי עכשיו, לעיף את ג'ונתן ולהמשיך עם הרביעה עד לחמישה ואז יחד עם סונדרה ואוזי לכת נגד יול ובקי, זה הצעד שהוא לא עשה ולכן הוא הלך. יול עשה צעד חכם, שהוכיח שהוא יתקדם רחוק, אישית החיבור שלו לג'ונתן מוצא חן בעיני ואני מאמין לו שהוא מעדיף את ג'ונתן בגמר. אוזי הוכיח שהוא יזכה בעוד הרבה אתגרים כל עוד מדובר על חוזק והתמדה, אבל לפי הפרומו באתר האתגר הבא הוא אתגר זכרון ואני לא טוח שבזה הוא חזק. מנגד אוזי לא חכם, הוא היה צריך לנסות ולשמר את נייט איתו כי עכשיו בחמישיה הוא וסונדרה במיעוט. מה שמוביל למצב מעניין והוא הפרק הבא, כי עכשיו זה ארבע/שלוש וג'ונתן, כאן פאבטי יכולה להוכיח שיש לה שכל ולשכנע את סונדרה ואוזי להעיף את ג'ונת'ן. התקווה שלי - שהמשחק יהיה כמו עונה 6 (כל פרק בריתות מתחלפות) ולא שזה יהיה החמישיה (אייטו+ג'ונתן) עד הסוף. בהחלט פוטנציאל לעניין...

../images/Emo58.gif

נייט מטומטם. כל כך שמחתי שהוא עף. אני לא מבין - אתה רואה שכל הלבנים מעיפים אחד אחד את כל מי שלא היה בשבט רארו המקורי ועדיין אין לך מושג מה הולך לקרות? הוא היה צריך לערוק לשבט השני על הרגע הראשון. אני ממש מקווה שפארווטי תגיע רחוק, למרות שעתידה לא נראה מזהיר במיוחד. החלום: 8. אדם. 7. סונדרה. 6. אוזי. 5. קנדיס. 4. בקי. 3. יול. 2. פארווטי. 1. ג'ונתן. לא שיש איזשהו סיכוי שזה באמת יקרה, אבל בכל זאת... סה"כ פרק טוב שלצערי מסמן התחלה של המשך עונה מאוד צפויה. מקווה שאתבדה.

nוי בלאט

New member
../images/Emo58.gif הדירוג שלי:

אני לא יודע מי זאת סונדרה, מעולם לא שמעתי עליה ונמאס לי שאתה ממציא שחקנים. 7. שחקן פורנו חסר אופי שכולם אוהבים אותו בלי סיבה ברורה. 6. יול 5. הביץ' של יול מה שיוצר פיינל 4 של אנשים נחמדים. 4. אדם 3. הביץ' של אדם 2. כלבה לבנה אחרת. 1. יהודי שמן.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אדם וחווה משעממים מדי בשביל שיגיע לנו לסבול אותם עד הפיינל 4. אני בעד להעיף אותם על סעיף "טעיתם בחדר הקאסטינג, פרדייז הוטל זה בסוף המסדרון שמאלה"

למעלה