השרדות 1311

maya567

New member
../images/Emo58.gif 1311

אחלה פרק. נחמד לראות איך אליל החסינות של יול באמת מצליח לשנות את המשחק, ולא סתם להשאיר שחקן מעצבן עד הפיינל 3... מצד אחד נראה לי שזה היה טעות מצד אייטו להעיף את נייט (כי עדיין נשארים 4 לבנים יחד), אבל מצד שני - להשאיר את נייט, שמסתדר טוב עם אוזי יכול לפגוע ביול בעתיד. בינתיים נראה שיול ובקי בדרך לגמר (אוזי יהיה שם בטוח כי הוא יזכה בכל החסינויות
). בכלל אוזי לא הראה שום סימני תזוזה על העמוד באתגר... פשוט מדהים. ואם טרי היה תותח שנה שעברה, אבל מעצבן רצח ויהיר בטירוף - אוזי כזה נחמד, שאתה לא-עד-כדי-כך שם לב שהוא פשוט קורע לכולם את הצורה כל פעם.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1311

וואי איזה פרק. סוף סוף איחוד. ג'ונתן כזה מלך ("Jonathan, you can kiss my ass!"), אבל חבל שהם בחרו בנייט, הוא מסתדר טוב עם אוזי ואולי הם היו עושים משהו ביחד בהמשך. לעומת זאת, אדם היה יכול להיות בחירה טובה, וגם בדרך היה מפסיק את המשולש הרומנטי הזה. יכול להיות נחמד פרק הבא להעיף את קנדיס על הבגידה, ואז פרק אחרי זה כולם יתאחדו ויעיפו את ג'ונתן הבוגד
אוזי,יול, בקי וסנדרה לפיינל פור

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif 1311

פרק מצוין. יול תותח בטירוף, ואני גם מאוד אוהב את ג'ונת'ן. בלעדיו העונה הזאת הייתה כל כך יותר משעממת. נייט היה פשוט קרציה בלתי נסבלת בכמה פרקים האחרונים, אני שמח שהוא עף. בטח עדיף על ג'ונת'ן או יול. תכלס הדרך של אייטו לפיינל 4 באמת די סלולה. אבל חבל כי אני מעדיף שיהיה עוד קצת אקשן לפני הפיינל 4 ולא העפה אחד-אחד של רארו. אדם פשוט כל כך דביל, זה אפילו לא מצחיק. פייבוריטים: יול, ג'ונת'ן

Curr

New member
../images/Emo58.gif 1311

אהבתי את הפרק, בתחילתו חשבתי "הנה עוד פעם אני מעודד את השבט שמגיע לאיחוד בלי המספרים לטובתו" אבל בסוף הפרק שמחתי שסוף סוף אני תומך בשבט שיש לו מספרים. ג'ונתן ידע שאין לו סיכוי אלא להכנס חזרה לברית של אייטו. אוזי שחקן חזק, אני בטוח שהוא יזכה בהרבה תחרויות פיזיות (בעיקר שחיה). יול חזק פיזית ומנטלית, חכם מאוד והוא יודע את המשחק.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gifעונה 13 פרק 11../images/Emo58.gif

היה פרק מיזוג טווב..עכשיו אני בטוח שרביעיית אייטו יגיעו כמעט שלמים לגמר, יש להם את ג'ונת'ן שהוא קלף מנצח, בגלל שעכשיו הרארואים שונאים אותו ואין סיכוי שהוא יבגוד באייטו- כי אם כן הם רארו יעיפו אותו. עכשיו סנדרה האחרונה מקבוצת האפרו אמריקאים.. יש דרומאמריקאי אחד שני אסייאתים וארבע לבנים. מעניין אם זה יהיה כמו בעונה הקודמת ויהיו לכל קבוצה נציג. אדם עולה לי על העצבים, שיעיפו אותו כבר!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה. אהבתי איך האיידול של יול והאיחוד הלא-שגרתי בפיינל 9 גרם למשחק להיות הרבה יותר מעניין ממה שהוא היה אם היה איחוד רגיל ב-10 בלי איידול. אני רק מקווה שהמשחק ימשיך להיות מעניין ולא יעופו כל הלבנים אחד אחרי השני כשג'ונתן אחרון. למרות שלא אכפת לי לראות את כל הלבנים חוץ מג'ונתן עפים - לא אוהב את המשולש הזה בכלל. קנדיס ואדם מעצבנים ופרווטי לא עושה הרבה. אם באמת המשולש יעופו בשלושה פרקים הבאים וג'ונתן ישאר עם רביעית האייטוטאקי, המשחק יהיה מעניין. ג'ונתן לא יוותר בקלות ויהיה שמח. פייבוריטים - ג'ונתן, יול, בקי וסנדרה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מעניין. המועצה היתה מעניינת, אבל מסיבות אחרות לגמרי מבד"כ. זה היה בטוח שנייט עף, אבל השאלה היתה אם האליל נשאר אצל יול או לא. אני לא יודע אם יול ניסה לערבב את ג'ונתן או לא, אבל פיינל 2 של ג'ונתן ויול זה החלום שלי (כשבקי מקום שלישי). בתכל'ס, עם כזה פיינל 3, יול (למרות שהוא ישר כמו סרגל) יכול למכור את החסינות האחרונה מראש לג'ונתן, ואז ג'ונתן עושה את העבודה המלוכלכת. מעניין מאוד. מצד שני, בד"כ זה לא חכם לעשות מה שג'ונתן עשה, כי בפיינל 5 זה הרי ברור שהוא יעוף ראשון (אלא אם כן הוא יזכה בכל חסינות עד הפיינל 2). אז ג'ונתן צריך עכשיו לחשוב על פיתרון יצירתי למצב הזה כבר עכשיו מראש. לג'ונתן תהיה בעיה של ממש להגיע רחוק. אדם צריך לעוף ומהר. נייט היה צריך לעוף ומהר. נשארה סנדרה. דירוג ההעפות הקרובות שלי: 8. סנדרה 7. אדם 6+5 אוזי וקנדיס ואז פיינל 4 של בקי, יול (מי כתב את השם שלו YEWHL???), ג'ונת'ן ופרבי. חלום. (בטח שזה חלום, זה לעולם לא יקרה)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

נייט כתב YEWHL. אתה באמת חושב שסנדרה תהיה הבאה לעוף? למה?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כמו שכתבתי "בטח שזה חלום, זה לעולם לא יקרה" ככה הייתי רוצה שזה יהיה אני מאוד בספק אם סנדרה תהיה הבאה לעוף, אבל מאוד מגיע לה. מה היא כבר עשתה בחיים?

adi007

New member
../images/Emo58.gif

"Is that how you compete in a competiton? I'm here to win a million, a MILLION dollars, that a one with six zeroes on the other hand, okay?" אין, הוא ענק. אוזי זכה בחסינות יאיייי!! [למאיה- והוריד ת'חולצה אחרי זה
]

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אוזי הוריד הרבה יותר מחולצה בריאליטי אחר, איף יו נואו וואט איי מין

../images/Emo58.gif1311

אאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הפרק אני רק מת לצרוח!!! איזה פרק טוב! איזה פרק מותח!! יייייאאאאאווווווו מתחילת הפרק הייתי כ"כ בטוח שג'ונתן עף! עוד מלפני הפתיח עם כל זמן המסך שנתנו לו! אח"כ עם התכנונים של יול להעיף אותו ולהשתמש באליל יאוו זה היה כזה מותח והאמת שרציתי שזה יקרה גם כי אני מת לראות אותו עף וגם כי זה היה נותן לרארו סטירה כזו לראות שיול נשאר ושהאליל כן אצלו! אח"כ כשנייט עף הייתי ב ש ו ק !! לרגע לא חשבתי שכל אייטו יצביעו לו.. הייתי בטוח שהכל היה רק בשביל שג'ונתן יאמין שהם רוצים אותו איתם ואז הוא יאמין להם ויצביע לנייט וזה יסיח את דעתו מלשכנע את רארו לא להצביע ליול... בכל מקרה מבחינתו לא היו לו הרבה ברירות... אבל היה מאוד משעשע לראות אותו מתפתל שם כשכולם ברארו בטוחים שליול אין את האליל אחרי שהוא ראה אותו במו עיניו! חח הוא היה בטוח שהוא עף וזה היה כ"כ כיף!! לגבי הפריוויו
למרות שרציתי שג'ונתן יעוף כניראה עצם זה שהוא לא עף ובגד עכשיו ברארו עושה את המשחק הרבה הרבה יותר מלוכלך ומעניין! לפני הפריוויו הם ממש מתפצלים לשתי קבוצות ולא מתחלקים בכלום ורבים אחד עם השני ורארו כ"כ מעוצבנים וכל העצבים שלהם בעצם על ג'ונתן כשאייטו נהנהים מהספק וממשיכים להתקדם במשחק... אני לא זוכר התפצלות כ"כ ברורה לשתי קבוצות אחרי איחוד ברמה של ריבים כאלה (תקנו אותי אם אני טועה...) חח זה ממש מזכיר לי את פרדייז הוטל
הפרקים הבאים ניראה לי יהיו מותחים בטירוף! מת שיגיע הפרק הבאאא

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לדעתכם מה היה הצעד הנכון מבחינתו של ג'ונתן לעשות? כאילו, בתכל'ס הוא היה יכול גם להצביע עם רארו כדי להוציא את האליל חסינות מהמשחק (נייט עדיין היה עף, זה לא משנה) ואז בפרק הבא לעבור לצד של יול - ואז כשמגיע הפיינל 5 אין לו יריב עם אליל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לא חושב שהיו לו ברירות אחרות מלבד לשכנע את רארו להצביע נגד אחת הבנות. יול אמר לו שהוא יכול להצביע עם רארו, לגרום לאליל לצאת אבל אז ג'ונת'ן לא היה נהנה מההסכם עם יול אלא מוצא את עצמו בצד השני. במידה וג'ונת'ן היה מאלץ את האליל לצאת ואז עובר לצד של יול בפרק הבא הוא היה יוצא מלוכלך ויול לא היה מקבל אותו כבן ברית אמיתי אלא דואג להעיף אותו ברגע שאפשר.

למעלה