השוליה - 208

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהשוליה - 208

(השוליה יותר מתאים מהמתמחה) היה פרק מצוין, כרגיל. מריה, איוונה וראג' עדיין ברמה אחת מעל כל השאר בשבילי. אנדי שולת. הגיע לו לנצח במשימה. אליזבת' לא הייתה מנהיגה גרועה אבל זה גרם לה להראות ככה כי כולם התאחדו נגדה. ברגע שהיא נסתה להגיד משהו נגד מישהו אחר, כולם היו מגנים על אותו אדם ותוקפים אותה. קצת מעצבן שטראמפ פיטר אותה סתם ככה בלי לתת לה להביא שני אנשים לבורד-רום. כן, היא נראתה מנהיגה גרועה והכל, אבל עדין, זה חלק מהחוקים של המשחק, שהפרוג'קט מנג'ר שמפסיד מביא שני אנשים איתו לבורד-רום. טראמפ מכופף חוקים

Doji

New member
../images/Emo58.gif פרק 2x08

השוליה זו סדרה כלכך טובה, כך שבוע אני מתמוגג מחדש, אין פרק חלש, אין פרק בינוני, הכל מעולה. לא יכול לחכות לשבוע הבא.
מאוד אהבתי את המשימה של קמפיין פרסום לחברת דויטש (גם בעונה 1) - אפשר ללמוד הרבה על המתמודדים במשימה מסוג זה (בניגוד למכירת לימונדה, לדוגמא). חבל שהפעם דני דויטש קבע קווים מאוד צרים להכנת הקמפיין ולא נתן הנחיות כלליות בלבד כמו בעונה 1.
אנדי ממש הוכיח את עצמו הפעם, הוא היה פרוג'קט מנג'ר מצויין לאורך כל הדרך והקמפיין של מוזייאק באופן כללי היה מעולה! (לטעמי היו צריכים להקפיד יותר על הצילומים של השוטרים שמדברים ישירות למצלמה, כי זה לא נראה טוב מספיק, אבל כל השאר היה טוב וגם הקונספט הכללי). השאלה שחזרה על עצמה לאורך הקמפיין "שאל את עצמך..." היתה רעיון בלעדי של אנדי בהתחלת המשימה והוא הלך עם זה עד הסוף.
אוי, אליזבת', אליזבת'. ממש היה כואב לראות אותה פרוג'קט מנג'ר כלכך לא החלטית וללא שמץ של כריזמה או מנהיגות. היה ברור כלכך מההנחיות הראשוניות של דני דויטש שהדבר האחרון שהוא מחפש זה שבקמפיין יהיה איזכור לטרור בניו-יורק ושוטרים כוחניים. אליזבת' אומנם הבינה את זה, אבל בהיעדר רעיון יצירתי אחר היא נגררה אחר שאר הקבוצה לקמפיין מיליטנטי. היה ברור שטראמפ יפטר אותה, אבל חבל שזה נעשה ככה.
ראדג' הופך לנטל על אייפקס משבוע לשבוע. השטיק של עניבת הפרפר והסגנון הייחודי שחק את עצמו ומאחוריו נותר אדם מעצבן למדיי.
עושה רושם שקווין יגיע רחוק בעונה הזאת. אני רוצה לראות אותו פרוג'קט מנג'ר בפרק הבא.
טראמפ ממש הגזים לדעתי עם הירידות שלו על אליזבת' בבורד-רום. חבל שהיא נכנסה לשם כנועה ובידיעה גמורה שהיא הולכת הביתה ולא ניסתה לשנות את המצב ולפצוח במתקפה בוטה על ראדג'.

בוביץ

New member
השוליה 208../images/Emo58.gif

טוב פרק טוב. כמה שיותר משימות בסוכנות הפירוסם דויטש ככה יותר טוב. דווקא אני חושב שטוב שדויטש נתן קווים צרים מאד . זה היה אמור להקל על המתמודדים כי ידעו בדיוק מה הם היו אמורים לעשות. אבל כנראה שאייפקס לא ממש הבינו את זה. אנדי היה מעולה- הוא עמד על שלו,ועל הרעיונות שלו,וגם מול השני כשהשני רצה להרצות אנדי עמד על שלו. אנדי היה מעולה ביותר. האמת מול אייפקס הניצחון היה די קל למרות שזוהי היתה עבודה מעולה של אנדי אבל אנדי הוא כמו טרוי של עונה 1 כשיגיע לשלבים הגבוהים וטראמפ יבחר גם על פי נסיון אקדמי ונסיון בעבודה אנדי יעוף. אליזבת היתה גרועה- לא היתה סיבה לטראמפ לתת לה לבחור נשים שיכנסו שוב לבורדרוםמ כי היתה גרועה .לא החלטית בכלל(דווקא כשהיא רצתה לשנות בסוף היא התחרטה כי לא יכלה לעמוד מול הקבוצה) הגיע לה לעוף ויעלה אני מחכה לשבוע הבא. ראג-האמת אני זוכר שבמשימה שהוא היה פרויקט מנגר הוא היה טוב אבל במשימות האחרונות הוא מעצבן אותי נורא,גם במשימה הזאת הוא יההי לא משהו גם העריון של הצבא שהיתה הוראה די מפרושת לא ללכת לכיוון הזה וגם על זה שהוא עמד על זה כל הזמן . הרעיון שלו היה גרוע הווא היה צריך להבין את זה מההתחלה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif בהודעה מעליי לעונה 1...

אני עוד לא ראיתי את כל עונה 1, רק את הפרקים ששודרו בסטאר וורלד בנתיים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

קווין כבר היה פרוג'קט מנג'ר די בהתחלה (משהו כמו פרק 3 או 4).

De fire

New member
../images/Emo58.gif208

אם יש משהו שתמיד מפריע לי בבורד רום אלה "ההקלטות המאוחרות" אותם קטעים שבהם טראמפ אמר משהו מטופש, ואז בעריכה מצאו לו משהו יותר שנון לומר והקליטו על הסרט, כשבזמן הדיבור מראים את הקבוצה, השולחן, הדלת ואפילו את המגירה שבה הוא שומר את הצניעות שלו, אבל לא את הפרצוף של דונלד, כדי שלא יראו שזה מוקלט בעריכה. הבעיה היא שההבדל בין "דונלד המדבר בבורד רום" ל"דונלד המוקלט מאוחר יותר" תמיד כ"כ בולט שזו פשוט העלבה של האינטליגנציה של הצופים. עמית וירון, תרשו לי- אבוז. לגבי הפרק, היה ברור שהמלחמה נגד הדחה היא בין הפרוג'קט מנג'רס, ולא היה רגע שהעריכה לא הדגישה את זה. מבחינתי שניהם יכלו לעוף, לא ממש מזיז לי. מה שכן, אני מסכים עם תאוריה שמישהו זרק פה בתחילת העונה- לדעתי יהיה לנו זוכה שחום עור..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

סתם שאלה, איפה לדעתך היה סאונד מושתל של טראמפ?

De fire

New member
../images/Emo58.gif

היו שני מקומות שממש בלטו בבורד רום בפרק הנ"ל, אחד מהם (שאני זוכר בוודאות) הוא בדיחת ה"אולי עדיף שאעלה לפנטהאוז ואנעל את הדלת" כתגובה לסרטון הפרסומת

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לצערי, גם אני שמתי לב לזה. כבר מהפרק הראשון. ירון
, אתה באמת לא שמת לב לזה? נסו לראות את פרק 7 שוב, דקה 38:45 זה כל כך ברור :-|

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי אחרי פטירתה בטרם עת של פמלה, אין הרבה שמגיע להם לזכות. אם אני אחשוב ממש חזק אני אצליח להעלות אולי קצת את אנדי, קלי, ואולי ווס. ואם אני ממש אתאמץ אז טיפה ראג'. לא יודע מה יש לכם מאיוונה ומריה, לא סובל את שתיהן. לראיה- איוונה כ"כ מטומטמת- כשטראמפ שאל אותה "האם אליזבת' חלשה וחסרת תועלת, או סתם חלשה?" היא ענתה לו "שניהם" זה בערך כמו מה שהיה נראה לי לרון בחתימה- דיילת: "מה תרצה לארוחת צהריים, אדוני, סטייק או שני סטייקים?" -הומר סימפסון: "את שניהם" ובקשר לקמפיינים, לדעתי שניהם היו גרועים ומעצבנים.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

בלי להפריך את השמועות העקשניות על טימטומה של הגברת, לדעתי הפעם ב"שניהם" היא התכוונה ל"גם חלשה וגם חסרת תועלת"

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 208

זה עדיין בחתימה שלי. ולגבי הפרק - היה פרק מעולה מעולה מעולה. הקמפיין של מוזאיק היה לא רע. זה מה שמדבר אל האמריקאים והניו-יורקרים בפרט אחרי 9/11. אנדי עשה עבודה מעולה והוא וקלי יחד עם מריה בהחלט פייבוריטים ללכת עד הסוף. באייפקס קווין היחיד שאני מחזיק ממנו. כל השאר נמושות ואליזבת הייתה בהחלט פרוג'קט מנג'ר מהגרועות שהיו - והיו גרועות. היא הייתה צריכה להגיד להם שהמוטיב הצבאי לא בא בחשבון ואו שיעלו רעיון אחר או שהם ילכו על העדויות או סתם רעיון פשוט שכן היה להם. היא פליפ-פלפה ללא הרף וזה עלה לה במשרה - ובצדק. אהבתי שטראמפ לא בזבז זמן כי למרות שראג' העלה את הרעיון אין שום סיבה להאשים אותו ובטח לא את כריס. הפיינאליסטים שהייתי רוצה לראות : קלי, אנדי, מריה, קווין, איוואנה וכריס. מקווה שיעופו כמה שיותר מהר : ווס וג'ן מ. אדיש : סנדי וראג'.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מה יש לכם נגד ג'ן אמ? לשם שינוי אני מסכימה עם ירון. איוונה פשוט גרועה. היא יודעת לדבר אל מול המצלמה ולגלגל עיניים יפה מאד, אבל כשהיא צריכה להנהיג או להחליט החלטות בעצמה היא די אומללה. הבנות של העונה הזאת היו לא משהו. וחבל. חוץ מפמלה מנוחתה עדן רק ג'ן אמ וסנדי שוות משהו. מהבנים לעומת זאת יש יותר מבחר - והפיינליסטים מבחינתי הם ג'ן אמ, סנדי, כריס, קווין ווס. אנדי, עד כמה שהוא חמוד וחביב ובחור טוב, הוא לא יגיע לסוף. אין סיכוי בעולם. חוץ מזה, מפליא אותי שאף אחד לא דיבר על הפרומו לפרק הבא. כנראה לא היה לכם או משהו, כי הוא חתיכת פרומו! אני ארד כמה שורות למי שלא רוצה לדעת
.
פרומו: They're Back!! כמו בפרדייז הוטל, כמו בעדן לנצח וכמו בהישרדות 7 - המפוטרים חוזרים! כריס (שעף ראשון), סטייסי ג'יי, ברדפורד וג'ן סי חוזרים with a vengence. מהפרומו רואים שגם סטייסי ג'יי וגם ג'ן סי מעוצבנות רצח על איוואנה, ואיוואנה נראית כאילו היא עומדת לחטוף התמוטטות עצבים. חוץ מזה, המשימה כנראה תהיה מתחום הנדל"ן, ואין לי מושג מה יהיה בקשר למפוטרים - אם הם סתם באים לעצבן, יתחרו כקבוצה נפרדת או מה. כן מראים אותם נכנסים לבורד-רום עם שאר החבר'ה. יהיה סופר דיסקו!

De fire

New member
../images/Emo58.gifפרומו

לא היה לי את הפרומו בגירסה שהורדתי.. טראמפ נכנע לטרנד הטוויסטים? בטח יחזירו אותם לשם הפילפול גירדא, כי אני לא רואה את טראמפ נותן למישהו שהוא פיטר הזדמנות נוספת (למרות שאני די בטוח שהוא היה נותן לברדפורד). זה כמו להודות בטעות, וזה לא בלקסיקון שלנו

Boran

New member
../images/Emo58.gif

ג'ן אמ היא פשוט סתם. אני מסכים עם הפיינליסטים מבחינתך, רק במקום ג'ן אמ תכניסי את קלי, ובמקום קווין את ראג' אולי. ווס מתחיל להסתמן כשחקן חזק באמת. ובקשר לפרומו:
אני מקווה שגם פמלה תחזור. אני בטוח שזה יהיה סתם שואו אוף או משהו כזה, למרות שאני ממש מקווה שיהיה איזשהו סיכוי מזערי שבראד או פמלה יחזרו. אגו טראמפ או לא אגו טראמפ, במבט על מי שנשארו אני בטוח שטראמפ לא היה רוצה שאיוואנה תנהל את החברה שלו רק בגלל זה שהוא פיטר את פמלה או ברדפורד בהתפרצות כעס או על סמך טעות אחת, כשבדיעבד- לשאר היו הרבה יותר טעויות והרבה יותר חמורות. טראמפ לא מפגר ולא אידיוט. הוא יעדיף לקבל את הפגיעה הקטנה באגו שלו מאשר לתת לאיזו אימפוטנטית לנהל לו חברה ולהפסיד מיליונים.

../images/Emo58.gif../images/Emo25.gif

לדעתי זה הופך את הסידרה יותר לכיוון השוק ופחות רצינית. אם טראמפ החליט שהוא מעיף מישהו, הוא מנסה לגרום לנו לחשוב שהוא יודע מה הוא עושה ויודע איך לבחור את האנשים שלו אבל פתאום הוא מחזיר את המפוטרים?? זה לא רציני. בשביל מה הוא פיטר אותם? ואם הוא לא רצה לפטר אותם אז שיעיף את מי שהוא היה צריך להעיף במקומם. זה לא רציני. זאת אמנם סידרת מציאות אבל היא צריכה להקפיד על האמינות שלה שהיא הבסיס לסדרה. זה לא הישרדות או האח הגדול

למעלה