השוליה - 208

../images/Emo58.gif

מה יש לך נגד ווסלי? הוא גם היחיד שאוהב את אנדי ולא נטפל אילו בגלל גילו. אני רוצה להעלות שאלה מסויימת, בקשר לכוחו של העליהום. נראה שמתפתחת כאן אסטרטגיה שבכל פעם שזה מתאפשר הקבוצה מסכמת על מי שהיא לא אוהבת ומחליטה לחסל אותו חד משמעית ע"י כולם, כשלאף אחד אין מילה טובה להגיד או להסתייג. במקרה הזה לטרמפ לא נשארת עבודה והוא הולך עם הרוב. אני חושב שזה מאוד מאוד מעיב על הסדרה ואני המום שאתם לא רואים את זה. נכון שאליזבת' היתה מנהיגה לא טובה אבל כשיש פרוייקט יצירתי קשה מאוד ללכת נגד צוות שלם! זה לא שלא היו רעיונות אחרים, פשוט אף אחד לא איפשר להם לצמח! הם היו כל כך נעולים על המליטריזם שהם אפילו לא היו מוכנים לנסות לחשוב על משהו אחר אז מה היא היתה יכולה לעשות? גם מנהל טוב יפקפק בעצמו כש 6 עובדים שלו יגידו לו שהוא טועה. היא היתה במצב מאוד קשה במיוחד בגלל שזה לא היה פרוייקט טכני אלא יצירתי ולאלץ 6 אנשים לחשוב בכיוון אחר לגמרי ממה שהם באמת רוצים זה אבוד!! ראג' הוא דפוק לגמרי והוא בשתלטנות שלו הרס את המשימה, אבל אליזבת' סומנה ע"י כל הפחדנים והיא שילמה את המחיר על הרעיון הגרוע שלהם.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 208

כרגיל, אחרי כולם. הסדרה הזאת הופכת להיות שכונה. אין לי ספק שהסיבה היחידה שלא היה בורדרום הפעם זה כי הדונלד קם בוקר אחד וחשב לעצמו "היי, כמה מגניב זה יהיה אם אני באחת הפעמים לא אעשה בורדרום בכלל? הסידרה שלי היא מספר אחת בגלקסיה!". אין ספק שהגיע לליזי לעוף, אבל זאת לא הפעם הראשונה שהיה מועמד שלא היה ספק שצריך לעוף. בקשר לפרק - הקמפיין של אנדי היה מוצלח, אבל אני לא אוהב אותו. הוא לא יחזיק מעמד. היה חבל לי לראות את אליזבת' עוברת מה שהיא עברה, כי היא נראית אחלה בחורה. אבל היא היתה נוראית כמנהלת פרויקט. מה הבעיה שלך לכנס את כולם בחדר ולהתחיל לצעוק? ג'ן M, שהיא המועמדת הראשית שלי לנצחון, מראה צדדים כלבתיים. מה שבהחלט יכול לעזור בהמשך.

../images/Emo58.gif חשוב

אני רוצה להעלות שאלה מסויימת, בקשר לכוחו של העליהום. נראה שמתפתחת כאן אסטרטגיה שבכל פעם שזה מתאפשר הקבוצה מסכמת על מי שהיא לא אוהבת ומחליטה לחסל אותו חד משמעית ע"י כולם, כשלאף אחד אין מילה טובה להגיד או להסתייג. במקרה הזה לטרמפ לא נשארת עבודה והוא הולך עם הרוב. אני חושב שזה מאוד מאוד מעיב על הסדרה ואני המום שאתם לא רואים את זה. נכון שאליזבת' היתה מנהיגה לא טובה אבל כשיש פרוייקט יצירתי קשה מאוד ללכת נגד צוות שלם! זה לא שלא היו רעיונות אחרים, פשוט אף אחד לא איפשר להם לצמח! הם היו כל כך נעולים על המליטריזם שהם אפילו לא היו מוכנים לנסות לחשוב על משהו אחר אז מה היא היתה יכולה לעשות? גם מנהל טוב יפקפק בעצמו כש 6 עובדים שלו יגידו לו שהוא טועה. היא היתה במצב מאוד קשה במיוחד בגלל שזה לא היה פרוייקט טכני אלא יצירתי ולאלץ 6 אנשים לחשוב בכיוון אחר לגמרי ממה שהם באמת רוצים זה אבוד!! ראג' הוא דפוק לגמרי והוא בשתלטנות שלו הרס את המשימה, אבל אליזבת' סומנה ע"י כל הפחדנים והיא שילמה את המחיר על הרעיון הגרוע שלהם.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

מה שאתה העלת פה מצד אחד אפשר לחשוב שאתה צודק אבל כל הקטע שטרמאפ מחפש מנהיג והאם היא נכנעת תמיד למה שהקבוצה רוצה ולא מה שהיא רוצה. מנהל טוב צריך גם להתייעץ בצוותו אבל הוא זה שמחליט ברגע שאליזבת לא הצליחה לשלוט בקבוצה היא נגררה אחרי הקבוצה היא אם ידעה שזה לא טוב למה היא לא אמרה לא? הרי יש לה את הזכות להגיד לו ולהגיד מה לקבוצה לעשות הרי בשביל זה היא היתה הפ"מ(פרוייקט מנגר) היא היתה יכולה להגיד שאני לא מסכימה ואנחנו עושים ככה וככה לפי מה שהיא חושבת ככה עשו בעבר בראדפורד בפרק הראשון שהוא בחר במכונית למרות שהשאר רצו משהו אחר. לאליזבת בהיותה המנגר היתה צריכה להחליט מה לעשות והיא לא החליטה היא נגררה אחרי "כמה מחלקי הקבוצה". היא שינתה את דעתה עשרות פעמים. ולא היתה החלטית בכלל. אליזבת הגיעה לה לעוף. ראג רק הציע את הרעיון שלו ואולי תמך בו יותר מדי אלב לאליזבת יהת הכח להגיד לא! והיא לא עשתה את זה . לאליזבת ללא ספק הגיע לעוף היא רגשנית מדי לא יכולה לנהל קבוצה וממש לא החלטית.

../images/Emo58.gif

אתה דוקא טועה בדוגמה שנתת, היא דוקא מחזקת את מה שאני אומר! הגבר ההוא רצה לעשות בובה של שחקן כדורגל אמריקאי על גלגלים, הוא היה בטוח שזה רעיון טוב אבל למרות שהוא היה המנכ"ל הוא נכנע ללחץ של האחרים. קשה ללכת נגד העובדים כשמדובר במשימה יצירתית. בעולם האמיתי, אליזבת' היתה מעיפה את כל הצוות ולוקחת אחרים. הכישלון שלה היה בזה שהיא לא הצליחה להסביר להם למה זה רעיון לא טוב אבל הם היו כל כך נחושים שקשה להאשים אותה. אבל הנקודה שלי היא העניין שאנשים מצליחים לשלוט בגורל שלהם על ידי זה שהם מתאחדים להפיל את כל התיק על בנאדם אחד. בסופו של דבר, אליזבת עפה בגלל החוסר מזל שבהגרלה שהם עשו כדי לבחור מי ינהל את הפרוייקט. אם ראג' היה נבחר, הוא היה הולך עם הרעיון של עצמו, נכשל ועף. הבעיה בשורה התחתונה לא היתה בביצוע אלא ברעיון. מפריע לי שטראמפ נכנע לעיהום שאנשים עושים על בנאדם אחד כדי להציל את עצמם. שים לב איך המונחים שהם משתמשים בהם הולכים ומחמירים כדי להצדיק את עצמם. אם היית שואל אחד מהם אם יש להם משהו טוב להגיד על אליזבת הם היו קופצים ואומרים "בשום פנים ואופן, היא גרועה" אבל בעצם לפחות מגיע לה הקרדיט על זה שהיא ידעה שהרעיון גרוע! והיא היתה היחידה!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

הנקודה לגיטימית ורלוונטית. אבל לעליהום הזה יש ביסוס. טראמפ מצפה ממנהל פרוייקט שלא משנה מה הצוות חושב , אם הוא לא מאמין במה שהוא מוכר (וזה הודגש יותר מפעם אחת כמנטרה של טראמפ - believe in what you sell) הוא לא יכול להנהיג את הצוות. נכון שצריך שיתוף פעולה של הצוות וסביר להניח שאם אליזבת הייתה שמה עליהם פס ואומרת להם שהיא המנהלת והיא מחליטה לאן הולכים והם יעשו את זה אם הם אוהבים את זה או לא כי היא מאמינה בזה ב-100 אחוז שזו הדרך ועם זה היא יכולה לנצח - אזי הם עדיין היו מפסידים כי סביר שאם הצוות לא קונה את הרעיון של המנהלת הוא לא ישקיע בזה את ה-100 אחוז. אבל אז לאליזבת הייתה לגיטימציה להפיל את האשמה על ראג' או על מישהו אחר בטענה שהיא הלכה עם מה שהיא האמינה בו וחברים בצוות שלא ראו באותה עין כמוהה פשוט זרקו *** ובצעו את המשימה על ניוטרל במקום על פול גז. הקטע של העליהום זו אמנם אסטרטגיה שראינו לא פעם אחת עובדת בהצלחה, אבל אם אותו אחד שהעליהום כוון נגדו היה נוהג אחרת במשימה סביר להניח שהוא היה מצליח לשרוד. לראיה סטייסי ג'יי שהצליחה לשרוד עליהום אחד לפחות בתחילת העונה כי היא נהגה בפי שציפו ממנה. שאתה מנהל פרוייקט הציפיות ממך שונות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לפרומו לפרק הבא פה ומעלי

אם מדובר באנשים שיקבלו צ'אנס לחזור למשחק - אני נוטה להיות נגד הרעיון. נכון שהייתה תחושה לא נעימה עם הפיטורים של בראדלי בפרק השני ואולי עוד מפוטר אחד שיכול להרגיש מקופח אבל זה טבע המשחק. אם על כל החלטה היו יושבים וחושבים אחריה (לא רק במשחק, גם בעולם העסקים) ומפקפקים אז לא מתקדמים לשום מקום. הייתי רוצה לחשוב שלאנשים שחוזרים יש קשר למשימה בפרק הבא. אולי הם יסופחו זמנית למתחרים הפעילים. אולי יהיה להם חלק בשיפוט המשימה וקביעת איזה צוות זוכה. אני מצד אחד כן חושב שסטייסי, בראדלי ופמלה אולי זכאים לצ'אנס שני. מצד שני אני לא אוהב את חוסר ההחלטיות והרגשה של חרטה שעולה מאפשרות כזו - טראמפ פיטר את מי שפיטר ועליו לעמוד מאחורי זה. אחרת אפשר לפקפק ביכולת של טראמפ לפטר אנשים בצורה הגיונית ולטעון שחלק מהפיטורים שלו הם לצורך סנסציה ויצירת באז נוסף לסדרה (כדוגמת הפיטורין השערורייתים של בראדלי המסכן) והנה עכשיו לאחר שכבר הרוויח מהבאז ומאלמנט השוק הוא מחזיק אותם למשחק כאילו כלום לא קרה. שורה תחתונה - אני מקווה שהם יקחו חלק פעיל רק בפרק הזה לטובת המשימה ולא לטובת אפשרות לחזרה של אחד מהם למשחק.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifכולל לספרומו לפרק הבא

יכול להיות שהוא החזיר אבל אל בצורה מלאה אלא אולי כי המשימה הבאה דורשת יותר אנשים כפי שיש בקבוצה . דבר שני אולי הם רק מייעצים בבורדרום לטראמפ אני מקוהו באמת שטראמפ לא יחזיר אף אחד מהם כי \זה יהרוס את כל התוכנית. לגביף איגור אני זכור לי שבראדלי עמד על שלו כשהיה הפמ למרות שהבנות רצו אחרת. אליזבת היתה לא החלטית היתה צריכה לעמוד על שלה וגם אם הקבוצה לא היתה נותנת מאה אחוז היא היתה צריכה לעמוד על שלה ובכלל הטענה הזו לא ממש טובה כי שים לב שבלכ משימה תמיד יש אנישם שמתנגדים לרעיות שהתקבל .(דרך הקבוצה או דרך המנהיג) אבל הם עושים הכל כי הם ידועים שהם לא רוצים להיות בבורדרום. הקבוצה תמיד תהיה נחושה להצליח כי היא לא רוצה להיות בבורדורם ככה שהטענה שלך קצת נופלת איגור האם אתה במאת חושב שלאליזבת הגיע לא לעוף?

Guy K

New member
../images/Emo58.gif לפרומו לפרק הבא

אני עכשיו רואה את הפרק החדש וטראמפ הודיע - שלפעמים צריך לעבוד עם אנשים שלא אוהבים - אז הם יעבדו עם ארבעת האנשים שהוא פיטר ראשונים רק במשימה הנוכחית. יענו - הם באו רק לעשות צרות - ולא נשארים בסדרה. אלא אם כן עד סוף הפרק יהיו התפתחויות.

למעלה