השוליה 205

Boran

New member
../images/Emo58.gif השוליה 205

בפרק הזה התחלתי להעריך את ראג' ופמלה. חבל שפמלה עפה, הייתי רוצה לראות אותה ממשיכה עד הסוף. לדעתי בעונה הזו העדיפו מראה על פני כישורים, וככה יש לנו חבורה של ברביות לא יוצלחות. פמלה היא בין היחידים בעונה הזו שהייתי יכול לראות בגמר.
וואו! ניצחון ב-10 דולר!
התערבות מגניבה עם קורניקובה
בפרק הבא נראה שמישו הולך ממש לעצבן את ג'ורג'
נקווה שהסבאל'ה לא יחטוף התקף לב או משו

adi007

New member
../images/Emo58.gif

ממש באסה שפמלה עפה.. היא היחידה שהשתלטה על הקבוצה כמו שצריך. ראג' סתם עושה פוזות :) ופרק הבא הולך להיות מעניין!!!

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gif

לפני שאני כותב על הפרק , בא לי להגיד כמה דברים. אני כרגע מדבר מניו יורק , ושהייתי במנהטן אתמול בשדרה החמישית פתאום "בום" מול העיניים שלי אני רואה את "טרמפ טאוואר".... פתאום ממש התרגשתי אין לי מושג למה , הלכתי לדור-מן וניסיתי לדבר איתו על הסדרה והאם מצלמים כרגע את העונה ה3 ( אם יש כזאת ) והמנייאק ענה רק: NO COMMENT קריר כזה. אבל ישר חשבתי אולי אני יראה את כולם ככה וזה יהיה מגניב. ראיתי את השוליה ואת הישרדות פה בארה"ב , איזה יום חמישי יש להם = הישרדות ב8 בערב וישר אחר כך השוליה. כמה פירסומותתתתתתתתתת . באמת כמו שהזכירו כאן = 10 דולר?!?!?!!?? זה הדבר הכי מבאס שיש. אני חושב שפמלה עפה בגלל סטייסי , שאלו אותה בבורד רום מה היא חושבת על מריה והיא אמרה שהיא מעולה , למרות שכולנו ראינו שהיא ממש ממש ממש גרועה בלדבר מול טלויזיה , ופמלה עשתה את הצעד הנכון בכך שהיא העיפה אותה מהשידור. לא הגיע לה לעוף , סוף סוף הם עבדו כקבוצה . רק הפריע לי איך היא ניסתה להשתלט עליהם בצורה מגעילה בהתחלה ולא הגדירה תפקיד בישבילה. הבנים - תותחים אין ספקות , כולם שם יכולים לעבוד אצל טראמפ. קורניקובה - אוייייייייייי אלוהים איזה כוסית. למה אני לא שיחקתי , אני משחק טניס והייתי מחזיר לה בלי בעיות את כולם . ראג הזה מעפן חחחחחחחח.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

גם אני במועדון המאוכזבים מההעפה של פמלה. לא הייתי רוצה לראות אף אחת משלוש הבנות שהלכו לבורד-רום עפה, אבל ביאס אותי שפמלה עפה מהסיבות הלא נכונות.. משום מה טראמפ בוטח בכל מה שסטייסי הקטנה אומרת. 10 דולר? איזו עריכה מעולה, אני הייתי בטוח שהבנות הולכות לקרוע לבנים את הצורה. קורניקובה
מושלמת. ראג' איכזב עם ההחזרות הלא יוצלחות שלו, הייתי מת לראות איזה Dare הוא היה נותן לה.

cj20

New member
../images/Emo58.gif

סתם תהייה - אם הבנות היו מנצחות, הן היו מקבלות את אותו הפרס? כי זה נראה כזה פרס שיותר מתאים לבנים (שיואו, הם התלהבו כמו בני 16, קצת טקט!).. אז, הם מתאימים את הפרסים לקבוצה שמנצחת או לא?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה ששמעתי והבנתי, הפרס היה להיפגש עם קורניקובה ועוד כוכב טניס. אני מניח שהבנות היו מתלהבות יותר מהבחור.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 205

טוב לדעתי לפמלה לא הגיע לעוף. זה ממש עצבן אותי ובכלל כל הבנות עצבנו אותי. הן ממש לא הרשימו אותי בכלל הבנות. רובן תככנניות ולא נראה לי שלאף אחד מהבנות שנשארו יש יכולת להנהיג איזה חברה בשביל טראמפ. פמלה סוף סוף אחדה את הבנות והיחידה שהצליחה לאחד את הבנות הסנוביות האלה. לדעתי היא לא הקשיבה להם כי ראתה שהם לא מסוגלים להגיע להסכמה אז היא החליטה לקחת על עצמה את החאריות כפי שברדפורד עשה בפרק הראשון. הוא לקח את ההחלטה בידו והצליח בכך נכון יש לזה סיכון ופמלה עפה אבל לדעתי רק ככה מישהו יכול להנהיג את חבורת הבנות המטוטמות האלה הבנים לא ממש הרשימו יש להם מזל שהבנות מטומטמות כל כך.

LOVEtheMcMAHONS

New member
השוליה 205 ../images/Emo58.gif

עוד פרק מעולה בסדרה הגאונית הזו. כל פרק שעובר פשוט גורם לעונה הראשונה (שהייתה טובה בפני עצמה) קצת להחוויר. העונה ה-2 פשוט מושלמת. בהתחלה ששמעתי על הטאסק לא התלהבתי. נשמעת משימה קצת עלובה לעומת קודמותיה. בסוף יצא בסדר איכשהו. פמלה הייתה מנהלת פרוייקט טובה מאוד - לא חושב שמישהי אחרת הייתה עושה עבודה טובה יותר - כבר ראינו כמה פאשלות קשות שם והפעם נראה שהעבודה שלהן הייתה הרבה יותר טובה כצוות. האופי שלה עלה בה בהדחה - טראמפ כנראה לא מאמין בטיפוסים כאלו. הריוורד היה פשוט מושלם - לא חושב שהיה פרס שווה כמו הפרס הזה מבחינת הערך החוויתי שלו (בתור גבר). ארוחה טובה זה משהו שאתה שוכח אחרי ההתרוקנות הראשונה אבל לשחק טניס בארתור-אש סטאדיום מול מקנרו וקורניקובה - זה משהו לכל החיים. משלושת הבחורות בבורדרום העדפתי שמריה תעוף - למרות שבהתחלה היא די התחבבה עלי ב-2 הפרקים האחרונים היא קצת עולה על העצבים. סטייסי הקטנה שרדה בורד-רום שני רצוף מול מנהלת פרוייקט אנטיפטית שהייתה רעה אליה. היא יודעת להחזיר מלחמה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif גם קצת לעונה 1

לא מסכים בקטע של ההשוואה בין העונות. לדעתי העונה הראשונה היתה הרבה הרבה יותר טובה. הבחירה של המתמודדים בעונה הזו ממש מטומטמת בצד הנשים. לקחו אנשים בגלל המראה ולא בגלל הכישורים, וכך הסתננו לנו איזה 3-4 ברביות שאני עדין בקושי מבדיל ביניהן, וג'ניפר אחת שהיא לא ברבי אבל עדיין פתטית. בחרו את רוב קבוצת הנשים בגלל איך שהן נראות ולא בגלל הכישורים, וכך אנחנו רואים את הקבוצה האומללה הזו, שאני בטוח שאם היו פיטורים קבוצתיים, טראמפ היה מעיף חצי מהקבוצה ההיא. כולן רבות כמו חבורת בחורות (בניגוד לעונה 1, שכשיש רק כלבה אחת זה עוד בסדר ומעניין), לא יודעות להנהיג, למכור, לשאת ולתת, לקנות, לארגן, ובגדול לעשות שום דבר. בנוסף, המשימות בעונה הזו גרנדיוזיות מדי לדעתי. המשימות הקטנות יותר של עונה 1 היו הרבה הרבה יותר טובות. וגם מבחינת האופי, פרט לפמלה ובראדפורד, וראג' וסטייסיות, ועוד מעט, לא מצאתי אנשים עם אופי בולט, כמו מיי מיין מאן טרוי מק'ליין, קוואמי, קטרינה, אומרוסה, ניק, איימי, אריקה, סאם, היידי והרשימה עוד ארוכה. למען האמת, היא מגיעה לדעתי ללא פחות מ-10 שמות. בעונה הראשונה העניין היה חדש גם לטראמפ. בעונה הזו הוא קצת מתחיל להחזיק מעצמו יותר מדי. שני הדברים היחידים שהשתפרו בעונה הזו הם קתרין (ככה קוראים לה?) וג'ורג', שלמדו לפתוח פה בבורד- רום; ורובין, שנראית יותר ויותר טוב מעונה לעונה

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif205

האמת סטייסי לא ממש הרשימה אותי הפרק נראה שהיא יודעת בעיקר להתווכח טוב בבורדרום אבל עד עכשיו לא ראיתי את כישוריה במשימות לדעתי סטייסי צריכה להיות הפמ של המשימה הבאה רק כדי להוכיח שהיא לא ידועת רק להתווכח בעונה הקודמת הצליחו הבנות להיות ביחד ולשים את האגו בצד אלב פה כולן כלבות רנאה שבמיונים החליטו בוא נמצא את האומרוסה הבאה והביאו 9" כלבות" האמת בבנים רק ראג הרשים אותי היחיד שמראה שיש לו אופי אולי בלגל שהבנים נמצאים פחות בבורדרום אני מכיר אותם פחות

C o s m i C

New member
********Spoiler*********

Since I can't type in Hebrew, I hope my subject is still clear enough that this is a spoiler to the episode..haha Anyways..I was SO sad Pamela left..she's so good! She's the only woman that actually got the ladies to work more and talk/argue less. AMEN! Hahah I love raj! He's so funny..he's done a good job so far..the restaurant was good..and that Kornikova thing was HILARIOUS. Poor guy, they started shooting tennis balls at him..hahaha...he was like a walking target! Raj was also hilarious with his weird bow-ties when they had the ice cream mission. Hilarious. Who the hell has bow-ties anymore? haha

Doji

New member
../images/Emo58.gif

הממממ.... מה זאת אומרת מי לובש עניבות פרפר בימנו? שחקני סנוקר מקצוענים מחוייבים ללבוש bow-ties בתחרויות כחלק מקוד הלבוש המחמיר שלהם. אלא אם כן הם מביאים אישור רפואי לפני התחרות שעניבת פרפר תפריע להם ואז הם מקבלים פטור זמני (הסיבות הנפוצות : פריחה, כאבי גב) באליפות פרסטון שמתנהלת בימים אלו (אפשר לצפות בערוץ יורוספורט) יש כמה שחקנים שקיבלו פטורים...
לשם המחשה מצורפת תמונה של סטיבן הנדרי

Doji

New member
פרק 205 ../images/Emo58.gif

money money money money ! כל פרק אני מתלהב מחדש, הסדרה הזאת פשוט מצויינת וכל הפרקים מותחים, מעניינים, מרתקים וערוכים טוב! לא ראיתי את עונה 1 עדיין (רק 2 הפרקים ששודרו השבוע בערוץ starworld) אבל אני יכול להכריז כבר עכשיו שזו מבחינתי סדרת הריאלטי הטובה ביותר.
שמתם לב שבכל סוף פרק אחרי שטראמפ מפטר את מי שהוא מפטר, קרולין מלקקת לו את התחת? "לא היתה לך ברירה, מר טראמפ", "זו היתה החלטה נכונה", "החלטה מצויינת", "good, הגיע לו להיות מפוטר"... והפעם : טראמפ על פמלה : "היא החלטית מידי" קרולין : היא מאוד החלטית" טראמפ : "אבל היא טועה" קרולין צוחקת : "היא טועה לגמרי!"
אני שונא את הקבוצה של הבנות, את כולן, אחת אחת. פמלה באה ולראשונה עשתה סדר והאצילה סמכויות באופן שכל מנהיג קבוצה אמור לעשות והיא חילקה סמכויות בהסתמך על מה שהבנות אמרו לה כיוון שהיא לא ממש מכירה את העבודה שלהן. בבורד-רום הן השתמשו בעובדה זו כנגדה. אומנם סגנון הניהול שלה היה קשוח, אבל היא הרגישה שזאת הדרך לפעול על מנת להרים את קבוצת הבנות מהקרשים ולנצח. רוב ההחלטות שלה במהלך הפרק (גם ההחלטה להעיף את סטייסי המעצבנת מהחלק המשפטי של העבודה) היו נכונות וטובות. למעשה, היא לא ממש הפסידה, פער של 10$ זה לא רציני והדוגמא שג'ורג' נתן לא דומה למקרה הזה. דווקא לפטר את פמלה?? ועוד כשסטייסי יושבת שם לידה? אוף.
"תאגיד מוזאייק" מצויין! כל הבנים שם תותחים וממש יהיה חבל לראות אותם מפוטרים אחד אחד עד סוף העונה. מבחינתי כולם שם פייבוריטים.
הערה לפורום : לדעתי עדיף לא לציין מה ראיתם שיקרה בפרומו לפרק הבא (ההודעה של בוראן על זה שסבאל'ה ג'ורג' הולך להתעצבן) - בחלק מהקבצים שאנשים פה מורידים אין את הפרומו לפרק הבא וזה ספויילר קטן שעדיף שלא ייכתב. [משום מה ב- pdtv שאני מוריד אין את הפרומו וב- vcd שאני נמנע מלהוריד בגלל איכות התמונה יש את הפרומו!]

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בד"כ אם יש דברים רציניים בפרומו אז באמת יורדים כמה שורות ומציינים שכתוב למטה דברים מהפרומו, אבל בגלל שזה מ-מ-ש משהו שלא קשור לשום דבר (זה כל מה שאמרו בפרומו. שג'ורג' מתעצבן. לא אמרו על מי ועל מה) אז הרשיתי לעצמי לא להפריד את זה. מתנצל אם זה הפריע לך, פעם הבאה אני אפריד את זה מההודעה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif205

קיטלין לדעתי ממש קשוחה . אבל בכל מקרה לפמלה לא הגיע לעוף היחידה שעשתה משהו טוב לבנות אבל הבנות כפויות טובה ותככנניות אמרתי כבר הדרך היחידה לנהל את חבורת הבנות המטומטמות האלה היא הדרך הקשה כפי שעשו ברדפורד ופמלה .

Doji

New member
../images/Emo58.gif

קוראים לה קרולין, לא קיטלין! לפני שני פרקים בראדפורד קרא לה בבורד-רום בטעות "קרוליין" במקום "קרולין" והיא כמעט ערפה את ראשו. מאז אני זוכר את השם שלה.

C o s m i C

New member
LOL and in Ellen...

Donald Trump was a guest at Ellen DeGeneres' daytime talkshow about a week ago, and they were talking about Carolynn, and HE himself said "CarolinE..." bah! everyone gets it wrong. eser nekudot le'kerolynn she'lo nirata keelu he be'shnot ha'shmonim! oh and if you guys want, there was an article in the Toronto Star a few weeks ago that I saved about the secretary that calls the people into the boardroom. If you want I can type it up....

Doji

New member
../images/Emo124.gif קרולין היום בקונאן או'בריין

הוא הודיע עכשיו שבהמשך התוכנית קרולין מהשוליה מתארחת. משודר עכשיו למי שיש ערוץ יס+.

למעלה