הנפילים - פרק 42

heli11

New member
רציתי להחטיף לצורדי...

אני חולה עליו אבל כשהוא אמר לעדידידי היפיופה שלי "תפסיקי לבכות" רציתי להחטיף לו (למרות שאני שרוופה עליו ברמות קשות כלכך)! אבל פרק הוווווורס, מסכן שלומי, מה זה כל הפלאש על ליאה, רואים שהוא עדיין אוהב אותה (מוזר שאני בכלל כותבת את זה)! איזה מתוק צורי, הוא הציל את שלומי למרות הכל (חשבתי שהוא לא יספיק)!!

אה ו.. ../images/Emo28.gif

למה הם לא אמרו אחד לשני 'אני אוהב/ת אותך'?!?! אררג!@# -'עדי אני...' 'אני יודעת...' -'צורי אני..' 'אנחנו חייבים להציל אותו!' [מש'ו כזה..]

nofarosh11

New member
אוווופסיי, זאת אני..../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

נשארתי עם הניק מפורום הש"ש ,סורי- רני אביב לא בא לבקר אותנו פה..

noam270

New member
לא הגבתי קודם כי כמו הרובה ראיתי

לרדת בגדול, צביקה רזה פחד! ומוטי! לא זיהיתי את שניהם....! אויייי היה פרק מפחיד ומלחיץ! צורדי
שניהם פחדנים, למה צורי לא אמר לה שהוא אוהב אותה למרות שהוא רצה???? למה עדי לא אמרה לצורי שהיא אוהבת אותו למרות שהיא רצתה??? אוףףףף איתם! חחח, אלה סתם מסרגות גדולות, וכל הזמן שהנפיל עם החרבות איים על עדי צעקתי עליו שחסר לו אם הוא עושה לה משהו....!
אז עכשיו שלומי ישאר בלי יד? אווווץץץ! בתקווה שבפרק הבא אחד מהם (מצורדי) יקבל אומץ ויגיד שהוא אוהב...

noam270

New member
בקשר להצצה לפרק הבא../images/Emo58.gif

מאור הפך את צורי לערס, חחחחח לא מתאים לו! ושמתי לב שכשמאור אמר לצורי לנסות להתחיל עם עדי (כדי לראות איך הוא בזה) אז שצורי שאל את עדי אם בא לה לבוא לים והיא אמרה לו שכן והיא מתה על הים, הוא אמר לה ואני מת עליך (הוא אמר את זה בקול של הערס אבל ראו בפנים שלו שהוא באמת התכוון לזה וראו על עדי שהיא הבינה...) רק שזה לא ישפיע עליו יותר מדי!!!!!!!!!!

lital20076327

New member
תעלו הצצה כי..

אני לא מצליחה לראות אף פעם את הצצה אם אתם לא מעלים..אני מצליחה לראות רק כשאתם מעלים...

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifמרוב שיעמום אני שותה טרופיות XD

הטרופית השנייה ! D: ד"א זאת לאה , שחכתי להחליף ניק D=

yyoossii111

New member
וואלהה פרק חזקק...איפה כולם חחח???

הנפילים חזרה לשיא שלה כמו בהחלהה וואי ניראה לי הולך להיות סוףףף חזקק

lital20076327

New member
פרק מושלם..היה בו ..

היה בו הכל אני נותנת 5 כוכבים..באמת פרק יפה..רק חבל שמאור ויובל לא הופיעו מה קורה עם יובל מלא פרקים הוא כבר לא מופיע...אבל יש לי הערה מה הבעיות של שלומי??? למה שהוא עומד למות יש לו פלאשבקים על ליאה...??????????!!!!!! WTF???????????? טוב לא חשוב...היה פרק מותח מאוד כל הפרק אחי קסס אצבעות..וגם אני..חבל על הזמן פרק מהממם!!!

אם זה הפרק היומי

אין לי מושג מה היה הפרק האחרון,יותר מזה הפרק האחרון היה ענק וגדול

snirf

Active member
איזה פרק מצוין!../images/Emo2.gif

עבר הרבה זמן מאז שהיה פרק כזה מותח משחק מצוין של עדי באופן כללי וגם בקטעי הבכי
אהבתי את הרעיון של פתיחת השער במקום שבו שלומי נמצא הפעם ה-שניות שספרו לאחור עבדו
,כלומר הקטע כן היה מותח וזאת אם משווים נגיד לסצינה עם הפצצה שצורי ניטרל וגם שם ספרו לאחור,שלא הייתה מותחת
רובי אוהב לשחק בתפקידי משנה,הא?
כמה דמויות הוא כבר שיחק בסדרה
,וגם היום בפרק הוא שיחק את השומר שההומלס פגע בו

O

omerdav

Guest
5 כוכבים

חשבתי שהקטע עם היד של שלומי יהיה קצת יותר טוב,כמו בסצינה ב"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה [ארתור:"אתה יכול לתת לי יד,מרווין (רובוט)?" חותכים סצינה. דלת אפרורית נפתחת. ארתור ושאר חבורתו מחזיקים ביד וצועקים "איפה היא? (הבחורה שחטפו היצורים)". יצור פקיד קבלה עונה:"מי,מנהלת תיקוני ידי רובוטים?"] LOL הקטע היה ממש מותח. אני כזה כוסס ציפורניים "לא לא לא לא לא!!" בקטע עם האיש חרבות. \ אני רק רוצה לציין כמה עובדות מדעיות שהיו ממש ממש ממש לא נכונות. אין סיכוי ששום מחשב יגיע לרמת פירוט כזאת שתאפשר סריקה תרמית של בניין אונליין באמצע ראשון? איך צורי שומע את מחשב החללית באמצע מפעל בראשון? ורק שתדעו,כשכיסא הפיקוד מורם הוא מתנדנד. לתשומת ליבכם.

זה מד"ב

וכמו שהבנתי החללית יש בא טכנולגיה גדולה. אם הסוהרים יכלו לעקוב אחרי האסירים(פרק 11 ) במצלמות ואונליין אז אותו דבר פה

noam270

New member
בקשר לצורי..

לא שמת לב שהייתה לו אוזנייה על האוזן? זה כמו שמדברים בטלפון...

nagu

New member
אוייש פרק מטומטם להחריד, ואני נאלץ לצאת פה..

בהצהרה! נו באמת?! יש 23 דקות!? תזמינו אמבולנס?! חשבתם על זה?! לא.. אבל להזיז את השער זה הגיוני.. ממש חור בתסריט לפי דעתי, לא סוגרים קצוות, מה הקשר בין הריר לבין קטיעת היד? ולמה לעזאזל צורי לא חוסם את זליגת הדם? ולמה לעזאזל לקח לו 300 שנה להעלות אותו על הכפתיים? ולמה הוא לא הזדרז? גם שהוא היה במשרד של שוקי, והגיע סוף סוף לפתרון איך להציל את שלומי, הוא פסע לו לעיתו בחללית. הפעם באמת היה תסריט לוקה בחסר.. מצטער לא להסכים עם כולכם, הרמה רק מתדרדרת... נח יודע שרק צורי יכול לשלוח על הספינה.. אז למה לעזעאל הוא שולח רקדן עם חרבות לספינה? הוא הרי לא יכול להפעיל או לתפעל אותה... ואיך הם נכנסים בכזאת קלות, ומופיעים פתאום בכניסה לקומות התחתונות.. תעשו טובה ח'ברה... בואו נהיה עקביים לפחות...

למעלה