הנפילים - פרק 42

רינת4

New member
../images/Emo58.gifהנפילים - פרק 42

תקציר: יד ימינו: עדי וצורי נעזרים במחשב החללית כדי לחפש את שלומי. שפיגלמן מנסה לסחוט מהשר תשובות, אבל הוא מסרב להסתכן. הנפיל האכזרי מגיע לכמ"ג. האם צורי יצליח להציל את שלומי בזמן? הצצה לפרק צפייה נעימה

nofarosh11

New member
צפיה נעמה../images/Emo44.gif../images/Emo28.gif../images/Emo58.gif

ההצצה מפחידדדדדדדדדדדדדדה!!!

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifפרקקק חזקקקקקקקק !!11

אינלי מה להגיד :| אני מהופנטת לטלויזיה XD

איזה פרק!!!!!! ואיזה משחק של ליטל../images/Emo3.gif

וואי, כבר הרבה זמן לא זכור לי פרק כל כך מותח וקצבי כמו הפרק הזה. סוף סוף קצת רואים את הז'אנר "דרמה" שככה גם מוגדרת הסדרה..ואיזה משחק של ליטל! וואי פרס אוסקר הייתי נותן לה....בכלל כל השחקנים שיחקו טוב בפרק הזה...

זה היה אחד הטובים

ח"ח לעדי על הרעיון,כמה פלאשים היו לשלומי על ליאה,וצורי היה ענק......איך שהוא הציל את מישפחת כץ כולה

חוי1993

New member
איזה פרק חבל"ז!

ומגיע לעדי יותר מח"ח.. כמו שמשל:צל"ש ואבל גם ח"ח........... יוואוו איזה מתח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifטחח. לרדת בגדול הגמר הכי שאווה

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאומגד , איזה חתיך נהיה מוטי

כרגע בגמר :| כאילו , איזה הבדל :|

heli11

New member
צודק!

ראית איזה רזה הוא? אח שלי חשב שזה לא הוא ! הגיע לו לזכות. רציתי שמוטי יהיה בפיינליסטים, הגיע לו :) וראית ת'שגפט? אפילו אני לא יודעת...

noam270

New member
אם כבר מדברים על לרדת בגדול...כתבה שמצאתי!!!

אתם לא יודעים איזה כתבה מצאתי בוואלה סלבס... גרי ושירי מתחתנים!!! קישור לכתבה: http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1153822 שראיתי את הכותרת חשבתי שהם סתם אומרים (כמו שוואלה סלבס מרבים לעשות) אבל כשקראתי את הכתבה הבנתי שזה רציני!! שיהיה להם מזל טוב....!

lital20076327

New member
אני גם לא..

אני גם לא זיהיתי אותו וצביקה ניהיה זקן ומכוער..גרי ניהיה יפה...ושירי באמת יפה..היא ממש מהממת...העיניים שלה מהממות..יש לה פרצוץ מזה יפה עם פן...

nofarosh11

New member
וואו, איזה פרק!../images/Emo28.gif

עכשיו אני בטוחה שליטל שחקנית מדהימה, עוד שניה בכיתי איתה ביחד! חח, ואיזה מגניב זה שצורי הציל את כל משפ' כץ

למעלה