הנפילים - פרק 35

Yarinv

New member
פרק נחמד

דיי צפוי ונמרח השינויי מצב צבירה של איך שלא קוראים לו (עדיין לא ציינו את השם של זה שמחליף זהויות). אהבתי שממש הראו את צורי נלחם בצורי (יש לו פיצול אישיות חהחהחה) ולא צילמו כל פעם בשוט אחר (שהיה אפשר לראות את הצורים בפריים אחד ולא בשני פריימים נפרדים). הסצנה של המשוגע לקראת הסוף הייתה אמורה להגביר את המתח אבל היא לא ממש עשתה לי את זה. סוף משעמם, לפחות לפי מה שציפיתי שיקרה. אחרי התפקיד של שרון חזיז, עכשיו תורה של אפרת כהן להיות שליטעעעע.|מלך|

Yarinv

New member
אה, ויש גם פאק גדול ברצף האירועים

לשם ההסבר למעתיק הזהויות (זה שהופך לאנשים במגע איתם) נקרא מ"ה. מ"ה כשהפך אז לעלמה (אמא של ליאה) הכה בסופו של דבר את ליאה שנפלה אל הרצפה בבית שלה. מ"ה שבא במגע לליאה הפך גם הוא לליאה והשאיר את ליאה האמיתית שכובה על הרצפה מעולפת. מ"ה (בתור ליאה) נישק את יובל האמיתי, העתיק את הזהות שלו ונגח בו. עכשיו מ"ה בתור יובל חזר לבית של ליאה וניגש אל ליאה שהייתה על הרצפה, סגר אותה בתוך הארון שבסלון הבית ושינה את עצמו בחזרה לליאה. מ"ה בתור ליאה הגיעה למרפאה בכמ"ג שם הוא בא במגע עם שלומי ומכאן אתם יודעים מה קרה. רק אחרי מ"ה הפך לשלומי אנחנו מגלים שליאה האמיתית נמצאת עכשיו בתוך הארון. עכשיו, כשליאה סיפרה לאמא שלה מה שהיא כביכול עשתה לה היא סיפרה ש: עלמה הכתה אותה ונעלה אותה בארון. אבל רצף האירועים בכלל לא נותן אפשרות שעלמה נעלה אותה בארון ואפילו לא מ"ה שמתחזה לעלמה - מי ששם אותה בארון היה מ"ה בתור יובל. כשיובל המזויף הגיע לגנוב שוב את הזהות מליאה הוא הגיע הביתה וראו את ליאה על הרצפה וזה קרה כבר אחרי שמ"ה הפסיק להיות עלמה, כלומר עלמה המזוייפת עזבה את ליאה על הרצפה וליאה הוכנסה לארון רק אחרי.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo45.gifזה בדיוק מה שרציתי להגיד!

גם אני שמתי לב לזה.

פרק יפה../images/Emo58.gif

איפה עדן שיגיד לתת ציון לפרק?! בכל אופן, הייתי נותן לו
וחצי...היה נחמד, במיוחד הרעיון עם המשנה צורה שהשתנה למי שהשתנה..זה היה מגניב
מתי כבר הם ממש "יכניסו לשימוש" את הנפילים החדשים? את ענת המלצרית שרואה את העתיד (כשהיא נוגעת במישהו? רק ככה?), את האסיר הזה שצועק על מישהו וככה המישהו הזה עושה מה שהוא אומר, את העוזרי הזה שלדעתי משחק מעולה (
ויכול לעבור דרך חשמל? זה מה שהבנתי לפי התקצירים) וכל אלה..מה איתם?

adidasabc

New member
../images/Emo207.gif איזכור על סמי הורי ו"הנפילים" במעריב:

בכתבה על אנשים צעירים שמגלמים הורים לילדים מתבגרים כתוב כך: סמי הורי הוא מהשחקנים ששרדו. רגע לאחר שסיים את צילומי "אגדת דשא", שבה שיחק דמות של כדורגלן שזוף ומסוקס הוא נאלץ להיכנס (במסגרת "הנפילים", סדרת המדע הבדיוני של יס) לנעליו של אבי בר-לב, מורה לתנ"ך ואב לנער בכיתה י"ב. "בעוד שנה אהיה בן 40, ואם הייתי מתחתן בגיל 20 סביר להניח שהיה לי היום ילד בן 20, וזה דווקא נורא נעים לשחק את התפקיד", מגלה הורי. "היום יש לי שתי ילדות קטנות ופה אני אבא לילד בן 17. פתאום , בניגוד לעבר, להיות אבא לילדים נראה לי טבעי. כבר כששיחקתי ב' פלורנטין' גילמתי אבא לתינוקת, ואני זוכר ששיחקתי כמו שחשבתי שאבא צריך להיות. היום כשאני מסתכל על זה, אני חושב שדווקא היו לי אינסטינקטים מאוד בריאים".

snirf

Active member
היה פרק טוב../images/Emo45.gif

אני אישית אהבתי את הקטעים של החוזה עתידות היא גם משפיעה על העתיד,לא? אחרת איך כל מה שהיא נוגעת בו-מגלה שהוא ימות?! אהבתי גם את רגע השיא ששלומי מגלה שמשנה הצורה שינה את צורתו אליו והייתה מנגינת מתח ברקע
, את ההתקרבות של עדי ומאור וכן את הקטע שאעמה מגלה את ליאה בארון סה"כ פרק טוב
זה פרק אחרון שאני צופה עד שבוע הבא ביום חמישי אני נוסע לאילת,ורק ביום חמישי אני אשלים את כל פרקי השבוע
מקווה שיהיה שבוע של פרקים טובים

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifתגובתי לפרק (קצת באיחור)

בנקודות: נתחיל מענת (המלצרית) שהתגלתה ככלבה שמוכנה להרוג רק בשביל בצע כסף. ואבי היה מצחיק עם זה שהוא גילה את המשקפיים הוירטואליות האלה. כרגע משנה הצורה הוא הנפיל שהצליח לשרוד הכי הרבה זמן בכמ"ג, ושלומי הדפוק הזה פשוט נתן לו להסתובב חופשי ולהפוך לצורי, עכשיו הם בכוחות שווים. וכשהיה את הקטע שעוזרי מתחיל לדבר על הנפילים שאם הם זזים מהר הם הופכים לחשמל אז חשבתי שבקרב בין ה"צורים" יקרה לשניהם משהו כי שניהם זזו במהירות וגם העריכה גרמה לי לחשוב כך. מאור ועדי זוג ממש נחמד (אם הם בכלל זוג). והקטע של עלמה וליאה היה קצת מוזר במבחינת משחק, מצד אחד זה היה משחק טוב אבל מצד שני זה נראה לא אמין. ולסיכום, מילותיו של המשוגע (איינשטיין) הצעיר: E=MC2
הקטע שהוא עושה עם הידיים של המעבר בין החומר והאנרגיה נראה מצחיק XD.

למעלה