פרק 35 קרב: שלומי חוקר את יובל בחשד שהוא משנה הצורה. אבי משאיר את צורי בבידוד כדי שילמד ברצינות למבחן. שוקי מכריז על הרגעה בכמ"ג, ומפזר את הזוגות. מאור ועדי מחליטים להישאר ביחד עוד קצת...
פרק 36: צורי מנסה להתנצל בפני ליאה – והפעם באמת. עוזרי מגלה שבאמת יש אנשים שיכולים לעבור דרך חשמל. ענת המלצרית מחפשת עתידות, ומגלה מה קורה כשהיא נוגעת בנפיל נוסף. ההצצה לפרק הבא: |לינק|http://yes.walla.co.il/?w=0/7003/1147714|סלינק|
../images/Emo115.gifהם מגלים די הרבה../images/Emo58.gif
לטובת מי שלא יכול לראות
הסיפור עם המשנה צורה נפתר (אבל לא מראים איך). המשוגע הזה מגלה שהוא בעצמו 'נפיל חשמל'. המלצרית מגלה שהיא לא יכולה לראות את העתיד של אסף (כי הוא נפיל) והיא רואה שנוח יחטוף אותה.
המשוגעים משתגעים (קרע אותי) המתולתל קורע מצחוק כשהוא מתנדנד קדימה ואחורה המשכנע עושה בלאגן (קווווווווווווווווווווול) צורי נלחם בצורי וצורי יוצא מפסיד (משהו הגיוני
) מחזת העתידות היא לא רק גנבת אלא גם רוצחת בקיצור פרק מדהים ויש לי ספוילר רדו למטה כדי לקרוא אותו
המשוגע אומר שאסור שהכח יפול לידיים הלא נכונות יכול להיות שהוא יהיה טוב ? הוא אומר שאסור שהוא יפול לידים הלא נכונות וידים לא נכונות זה ידיים רעות לי אין מושג אבל אני מקווה שכן זה דיי משעמם שצורי נלחם לבד תמיד מתנפח לו הראש מזה