הנפילים - פרק 35

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifפרק מותח.../images/Emo58.gif

ורק אני לא הבנתי מה המשנה צורה עשה בסוף כאילו מה הוא נכנס בתוך הכיסא?

adidasabc

New member
../images/Emo58.gif

זה מה שקורה תמיד לצורי כשהוא עולה למעלה, הוא "מתחבר" לכיסא. הראו את זה אז כשהוא פעם ראשונה ישב שם עם נוח.

adidasabc

New member
תקציר:

פרק 35 קרב: שלומי חוקר את יובל בחשד שהוא משנה הצורה. אבי משאיר את צורי בבידוד כדי שילמד ברצינות למבחן. שוקי מכריז על הרגעה בכמ"ג, ומפזר את הזוגות. מאור ועדי מחליטים להישאר ביחד עוד קצת...

הי פרק מעולה

מתח אקשן,הסצנות של עדי ומאור הכי אהבתי,ושלומי ניראה מה זה בגוד שהוא שמע שיובל וליאה התנשקו,ואבי הזה כמה חנון בן אדם אחד יכול להיות??.

adidasabc

New member
תקציר הפרק הבא + הצצה: ../images/Emo58.gif

פרק 36: צורי מנסה להתנצל בפני ליאה – והפעם באמת. עוזרי מגלה שבאמת יש אנשים שיכולים לעבור דרך חשמל. ענת המלצרית מחפשת עתידות, ומגלה מה קורה כשהיא נוגעת בנפיל נוסף. ההצצה לפרק הבא: |לינק|http://yes.walla.co.il/?w=0/7003/1147714|סלינק|

adidasabc

New member
למזלי סירטונים באינטרנט לא עובדים אז אין לי

את הדילמה הזאת. אבל אני חושב שכדאי לך לצפות, כי הם בטח שמים קטעים לא מאוד מגלים, וזה סתם מעניין...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהם מגלים די הרבה../images/Emo58.gif

לטובת מי שלא יכול לראות
הסיפור עם המשנה צורה נפתר (אבל לא מראים איך). המשוגע הזה מגלה שהוא בעצמו 'נפיל חשמל'. המלצרית מגלה שהיא לא יכולה לראות את העתיד של אסף (כי הוא נפיל) והיא רואה שנוח יחטוף אותה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיאללה כמה מעט תגובות

על מה אני מדבר, אני בעצמי אפילו לא הגבתי
, בגלל שקצת שכחתי מה היה אז אני אגיב בשידור החוזר. אבל חוץ מזה, שמתם לב שהרבה נעלמו בזמן האחרון, ואני לא מדבר רק על הוטיסטים.

Yarinv

New member
הוטיסטים ../images/Emo6.gif את מנסה לרמוז על משהו?

אומרים הוטניקים XD

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifבוא נגיד שניסיתי לתת רמיזה כלשהי ../images/Emo6.gif

ואני בן :).

אה סליחה!

זאת המצאה שלי "הוטיסטים"! יש לי עליה זכויות יוצרים! וכרגע גנבת יצירה סיפרותית! סתם לא..

אביקם1

New member
וואו אחלה פרק

המשוגעים משתגעים (קרע אותי) המתולתל קורע מצחוק כשהוא מתנדנד קדימה ואחורה המשכנע עושה בלאגן (קווווווווווווווווווווול) צורי נלחם בצורי וצורי יוצא מפסיד (משהו הגיוני
) מחזת העתידות היא לא רק גנבת אלא גם רוצחת בקיצור פרק מדהים ויש לי ספוילר רדו למטה כדי לקרוא אותו
המשוגע אומר שאסור שהכח יפול לידיים הלא נכונות יכול להיות שהוא יהיה טוב ? הוא אומר שאסור שהוא יפול לידים הלא נכונות וידים לא נכונות זה ידיים רעות לי אין מושג אבל אני מקווה שכן זה דיי משעמם שצורי נלחם לבד תמיד מתנפח לו הראש מזה

למעלה