הנפילים - פרק 34

אולי הוא לא רואה את העתיד

אולי היא משפיע על העתיד. כאילו משפיע על דברים לקרות בעתיד.

אביקם1

New member
פרק מעולה

איזה פרק אדיר מאודי מבלים יובל מתנשק (ועוד עם ליאה) צורי בבידוד שוקי לא מסתדר עם המערכת החדשה (שהיא במקרה לא חומוס) שוקי חושב שהכל בסדר אז כולם כבר לא בזוגות אבל בעצם המשנה צורה עדיין מחוץ לחדר החקירות בקיצור פרק אדיר

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifאבל זאת לא הייתה ליאה XD

זה היה המשנה צורה P: מסכן יובל |: "התנשקתי איתי!111" XDD אבל מזל שאבי אמר שלא כדיי עוד לשחרר את צורי |: וכשצורי ועדי ביקשו סליחה מליאה זה היה המשנה צורה...והוא נגע בצורי :|

אביקם1

New member
אני יודע שזאת לא היתה ליאה

אבל בסוף הוא לא הפך לצורי אלא לשלומי (ואנחנו עדיין לא יודעים עם זה הוא או היא) אני עדיין לא קולט למה שלומי כזה טמבל שכשהו מתחקר את יובל הוא לא קולט שזה באמת הוא אחרי הכל רק ליובל האמיתי יש תגימגום הזה ותבילבול בזמן שהוא מדבר עם זה היה המתחזה הוא היה מדבר עם פחות לחץ

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifאהא../images/Emo45.gif

ותתעוררו XD . הזנחתם את הקומונה :(

bathen yadid

New member
הוא לא יכול להשתנות לצורי

אחרי שהוא נגע בצורי הוא נגע בעוד אנשים..והוא יכול להשתנות רק לאדם האחרון שהוא נגע בו..[נכון? ניראה לי..] חוצמזה שהוא לא יודע שצורי הוא ה'לופ'

הכי אהבתי

עדי:"זה כמו שאומרים עליי שאני רכלנית." מאור:"או שאני מגזים" עדי:"אז מה... יש לך מישהי??" מאור:"בטוח עומדות אצלי בתור.."

אביקם1

New member
אחלה קטע

בכלל מאור ועדי ביחד יכולים להיות צוות הבידור של "הנפילים" שניהם קורעים מצחוק

ילד רע 16

New member
פרק מעולה!

אבל יש כאן פאק... או שזה רק אני? איך בדיוק ליאה ויובל הגיעו למצב שהם בנפרד - וכך משנה הצורה הכה את ליאה והפך לליאה כדי לנשק את יובל ולהכות אותו, ואז שוב בבי"ח הוא מי שאמורה להיות ליאה האמתית... נניח ויובל וליאה (האמתיים) נפרדו [פיזית], איך נוצר מצב שמשנה הצורה הוא זה ששוכב במרפאה? זאת אמורה להיות ליאה, המוכה. מה הולך כאן?

למעלה