הנפילים - פרק 34

xlulitx

New member
../images/Emo44.gif***

היה פרק מותח :| אפילו לא שמתי לב איך הוא התחלף עם ליאה...כשהיא שכבה שם D: הוו. דווקא מאור ועדי זוג לא רע בכלל
מסכן יובל ):

רינת4

New member
../images/Emo58.gifהנפילים - פרק 34

תיבת נח צורי ועדי מתנצלים בפני ליאה. שלומי חושד שיש נפיל נוסף בכמ"ג. עדי מגלה שיובל הוא זה שסיפר לליאה על הנשיקה שלה ושל צורי. שוקי מכריז שכולם בישוב חייבים להסתובב בזוגות, ומאור זוכה להיות בן הזוג של ליאה. אבל מי מהם הוא בעצם משנה הצורה? הצצה לפרק - למי שעוד לא ראה
הערת המנהלת: פרק חביב+
וחצי (בזכות עדי)

Yarinv

New member
אני רואה רק מחר

מה לעשות שיש לי HOT ומקליטים לי...

אביקם1

New member
לא כולם רואים את הפרק בשידור הראשון

אני למשל רואה את הפרק בין השידורים החוזרים (באיזשהי שעה לא מוגדרת) לכן רוב אלה שרואים את הפרק בשידורים החוזרים לא מגיבים אחרי שנגמר השידור הראשון בגלל שאין להם מה להגיב ועכשיו לסתם שאלה: נכון המשוגע שאומר "הם פה הם פה והם גאונים גאונים הם פה ואתה אחד מהם" מי זה לעאזזל מה תפקידו בסדרה וזה שאיתו בתא מה הכח שלו?"

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo45.gifנכון

אני למשל, גם אם ראיתי את הפרק בשידור המקורי, לפעמים אני צריך לראות אותו שוב כדי להבין אותו יותר טוב ולשים לב לדברים שלא שמתי לב אליהם מלפני זה.

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gifלמשל כשלא יוצא לי לראות את ההתחלה

או שאני לא בבית , אז זה דיי ברור שאני אראה את השידור החוזר P: וגם אני לא הבנתי מה הוא עושה שם
.

xlulitx

New member
|בעית|נביא את אביגיל נחזיר את הזמן

אחורה נשתיל בכל אחד שעון מעורר לל9
אני גאון,הא?

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo152.gifלא סתם חכמנו ז"ל אמרו

אל תסתכל בבנאדם אלא בשכל הקטן והמצ'וקמק שיש לו

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפרק די נחמד../images/Emo13.gif

משנה הצורה עושה את הפרקים האלה לנהדרים, ונראה שהוא מצליח להחזיק הרבה זמן. ואני חייב להגיד משהו: ייידעעעעתתתייייייייי!!!!!XD פשוט ידעתי שמשנה הצורה השתנה לליאה, ישר הבחנתי בהתנהגות המוזרה שלה. אבל כשגילו שליאה שבבי"ח היא המשנה צורה, זה הצליח קצת להפתיע אותי, זה פשוט נראה קצת מוזר איך שהוא התחלף במקום ליאה ואז נשכב על הרצפה בשביל שלא יהיה חשד. ומסכן יובל, איך שהוא נלחץ משלומי
הוא ממש לא טוב בחקירות XD. אבל למה שלומי דפוק כזה? הוא פשוט היה יכול לשאול את יובל שאלות שרק הוא יידע לענות עליהם. וקצת פספסתי את הקטע עם עדי ומאור אבל אני משער שהם בהחלט יכולים להתאים.

vagz

New member
פרק די צפוי

זה היה ממש ברור שליאה היא המשנה צורה ברגע שהיא אמרה שזה יובל והרי היא לא יכלה לדעת שהוא השתנה ליובל

noam270

New member
חשבתי על משהו ../images/Emo58.gif

טוב זה לא בדיוק ספוילר זה יותר השערה שלי להמשך, אבל שיהיה.... זה בטוח שמתישהוא הם יצליחו להביס את המשנה צורה, נכון?! ואז נוח ואסף בטח ימצאו את זה ששולט באנשים (זה שבכלא...) ויכניסו אותו לכמ"ג. זה שהוא יצליח להיכנס לכמ"ג - עם הכוח שלו זה די ברור, אבל לא נראה לי שהכוחות שלו יפעלו על צורי (זוכרים את העניין עם קרן...) אז בעצם מה שישאר להם זה מכות שצורי בטוח ינצח כי הוא יותר חזק ממנו! וזאת עם הכוח שהיא רואה את העתיד...כוח לא משהו שימושי, איך היא תיכנס ככה לחללית? סתם לא קשורה!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש לי רעיון לשימוש בכוח של הרואה בעתיד

אם נוח ואסף יתאחדו יחד עם רואת העתיד ועם נפיל נוסף, הוא יוכלו לנצח בוודאות, וזאת בזכות: שהנפילה שרואה את העתיד תוכל לדעת מה יקרה לנפיל שהם ישלחו ואז הוא יוכל להימנע מכל הצרות שיחכו להם, למשל אם צורי יחכה לנפיל במינוס 1 אז הם ידעו את זה וככה יוכלו להתחמק ממנו. הכוח של הנפילה בפני עצמה הוא באמת לא משהו.

למעלה