../images/Emo115.gifעכשיו אני יכול להגיב טוב יותר D:
דבר ראשון הקטע שהכי עיצבן אותי זה שהביאו מישהי זקנה במקום השחקנית של עדי. כאילו מה? קשה כל-כך לעשות איפור ותחפושת לעדי, אז מביאים מישהי אחרת במקומה שבכלל לא דומה לה ועם קול אחר?! זה מראה על חוסר השקעה וזילזול בעיני. ועכשיו לקטע העיקרי: מינוס 4! (נחמד לדעת שמראים לנו עוד איזורים בכמ"ג XD). יובל ומאור בהחלט עשו את הריתוק הזה למצחיק, ליאה סתם ביאסה ומגיע לה שהיא גילתה על צורי ועדי
חיחיחיחי
. הקטעים המצחיקים בריתוק:
-יובל מודאג מהתיק האישי שלו ומאור מסביר לו שהם בעצם ב"בידוד" ולא בריתוק ואז זה לא נחשב
. -מאור הולך לישון על הרצפה ומתחיל לנחור (והוא עוד חושב שזה מגניב). -הקטע הכי מצחיק! המשחק "never" הזה
. מאור מתחיל להרים אצבעות בקצב מהיר (כולל אצבע משולשת XD), ואומר: "יופי, שני חנונים. המשחק הזה הולך להיגמר מהר מאוד"
, כבר מההצצה צחקתי מזה. ומצחיק שמאור הלך לבלט רק בשביל לראות כוסיות שהוא בגיל 7 XDD, תירוץ עלוב
. ובטח זה מה-זה כיף זה לבלות ריתוק עם המשקפיים הוירטואליות האלו, ממש מגניב D: . הקטע שישראל איים על צורי, משום-מה לא הפחיד אותי, היה ברור לי שצורי ייצא מזה כיוון שהוא יותר חזק ומתוחכם. והיה מגניב שישראל אומר "יש לי כוחות!" ואז צורי אומר "חח גם לי" ופתאום הוא שואב ממנו את האנרגיה (כאילו שלא חסרים לו עוד כוחות עכשיו הוא מקבל עוד אחד =\). וסתם טעות טיפשית שמצאתי: צורי אמר: "אני צריך להביא את האיש השני שהזקין" כשבעצם הוא היה צריך להגיד 'הוזקן', הפעולה הייתה בסביל
. הסוף נראה אחלה, מגלים נפיל חדש (כמו בכל פרק
) שיודע לשנות צורה. אם דבר כזה נכנס לכמ"ג יהיה ממש קשה לתפוס אותו.