הנפילים - פרק 32

ילד רע 16

New member
הכנה לפרק 32 ../images/Emo58.gif../images/Emo175.gif

לוידאו.
תקצירי פרקים פרק 32 זיקנה. מסיבת יום ההולדת של ליאה מסתיימת בפתאומיות כשישראל מזקין את עדי, הנמצאת במצב אנוש. יובל, מאור וליאה מוכנסים לריתוק במינוס 4, ומנסים להעביר את הזמן. ישראל מזקין תושב נוסף, אבל שלומי ושוקי מתקשים לזהות במי במדובר. לעדי יש בקשה אחרונה לפני מותה

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifוואי , אני כ"כ מחכה לפרק של היום :|

הפרק של אתמול השאיר אותי פעורת פה

רינת4

New member
../images/Emo58.gifהנפילים - פרק 32

כמובן שבאמת לא היה לי אינטרנט בעבודה אתמול. כמובן שגם היום לא יהיה לי. אז אני שוב פותחת די מוקדם, אם כי לא יותר מדי. שתהיה לכולם צפייה מהנה! תקציר וקישור להצצה לפרק תמצאו בהודעה של ילד רע 16 שעוד כמה שניות אני משרשרת לכאן...

אביקם1

New member
עזרה

לא ראיתי את הפרק ואני מת לדעת מה קורה אז מי שיכול לכתוב לי מה קרה בפרק וכו.. בבקשה שיעשה את זה תודה אני

אביקם1

New member
אני עובר דירה

בדיוק מחר אני לא אהיה פה (ואני יודע על השידור חוזר היום אבל הזקן ישן)

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifפרק שני שאני כוססת ציפורנים :|:|:|

בין הטובים שהיו@#%@$&^#%*

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifחח ואני שוב מסתכלת עכשיו

והנוור הזה קורע אותי שוב XD.

TheBlackParade

New member
פרק מעולה

הוא גם היה מרגש חוץ מזה... וואי והסצנה הזאת עם נוור ושמאור רקד בלט הרגה אותיXDDD

חוי1993

New member
נכוןן

גם אותי אף אחד לא הצביע ורק מאור! אבל גם יובל איזה בחור לא יודע לשמור סוד!!! {כאילו בסידרה}

noam270

New member
יייאיייייי

עדי שוב נורמלית!!!
פרק יפה ביותר! שישראל איים על צורי, וצורי ניסה לשכנע את שלומי לתת להם לרדת למינוס חמש ישר ראיתי שהוא מתכנן תרגיל...הוא סימן לו עם העיניים! קצת ריחמתי על ליאה שיובל אמר לה שצורי ועדי התנשקו...איך אומרים- מה שלא יודעים לא כואב אבל במקודם או במאוחר היא הייתה מגלה..... שלומי גילה אנושיות מסוימת כלפי עדי....לפחות הם לא רבים....! היה מצחיק המשחק שהם שיחקו ומאור הרים מלא אצבעות....

מה לא ידעתה שהוא אהבה אותה

הם רבים אבל זה בסדר הם אחים אחים אוהבים זה את זה גם שהם לא מיסתדרים והוא דואג לה

noam270

New member
ואיך יכולתי לשכוח את הסוף....

ראינו את המשנה צורה.... נראה כוח משמעותי ביותר! זה רק אני או שאי אפשר לדעת אם זה בן או בת? בהתחלה ראו אותו בתור בן אבל אז בתור בת! אבל זה לא אומר שהוא בן...יכול להיות שהבת שינתה צורה לבן....או הפוך? התבלבלתי לגמרי!

למעלה