הנפילים - פרק 31

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifדווקא לא התרשמתי כל-כך מהפרק

משהו בו נראה לי די מתקדם באיטיות, הקטעים היחידים שאהבתי היו עם ישראל, נוח ואסף. המסיבה של ליאה סתם עיצבנה אותי. והכוח של ישראל די דפוק, נכון שהוא מסוכן, אבל איך הוא מצפה בדיוק להגיע ככה לחללית? אין לי כוח להרחיב יותר מדי, אני קצת עייף
. אבל אהבתי את איך שאסף צחק על נוח "היה לך שיער!!!
". XDDD מאור היה די מצחיק בפרק, ואבי עשה בושות לצורי XD.

ילד רע 16

New member
הוא מזקין את האנשים וככה יכול להגיע אל

החללית. זה אמצעי שעוזר לו, והוא לא לבד, הוא עם אסף. נח יודע שהכח שלו לא יכול לעשות את כל העבודה. ודווקא המסיבה הייתה קצרה וקולעת. מה לא אהבת? זה היה החלק השני הכי יפה!

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifלא ראיתי ממש הכל../images/Emo69.gif

הייתי בים ובדיוק חזרתי בשמונה וחצי XD . והייתי צריכה להיכנס למקלחת D: לא נורא P: ניראה ב22:35

noam270

New member
דעתי על הפרק....../images/Emo58.gif למי שלא ראה....

אחרי שנרגעתי (או שלא?) אני יכולה לכתוב את דעתי על הפרק, אתם לא מאמינים איזה בלאגן אני יוצרת אם אני לא רגועה.... אני חושבת שהפרק הזה היה פרק שלוקחים בו נשימה עמוקה אחרי הרבה (!) בלאגן שקרה בפרקים האחרונים! הפרק היה קליל ומצחיק, אני לפחות הייתי צריכה את ההפסקה הזו מכל הקרבות של צורי עם הנפילים, להירגע קצת. יובל קורע מצחוק (אלא מה?)
מאור כרגיל מצחיק כמה שהוא משוגע...
עדי כרגיל חמודה ומצחיקה
וצורי מבולבל מתמיד...
היה טוב הקטע שלליאה יש עכשיו 3 ספרים זהים! אחד שהיא קנתה לעצמה, אחד מצורי ואחד משלומי.
הכי צחקתי בקטע שהם ישבו בקפיטריה וניסו לחשוב על דברים למסיבה ויובל הציע שקיות הפתעה (
) איך צורי הדביל הזה לא רואה שעדי סובלת???!?!?!?!?! איך???! תפקח כבר את העיניים! חיבבתי את אביעד יותר בתור אוח...(מגור ואוח דאאא) היה מצחיק גם שצורי הביא את ליאה למסיבה ואף אחד חוץ מיובל עדי ומאור לא היה.... לא הבנתי למה צורי או יובל או ליאה לא אמרו לעדי ומאור כלום על זה שהם רצו לשתות את הויסקי....סתומים... הסוץ היה מלחיץ! עדי נפגעה הכי מכול האנשים שהוא הזקין....כי הוא שאב ממנה הכי הרבה אנרגיה כי ירו בו... ררררר חסר לו אם הוא פוגש אותי!!!! (אם לצטט מהפיג'מות- מנוווווווללללל)

אז מה היה לנו

צורי המבולבל יובל המבולבל מאור המשוגע(או לשם זה שאביעד/ישראל/אוח ניכנס הפרק ניקרא לו "משובש") ליאה מקסימה עדי מצחיקולה מיתמיד שלומי האבא שוקי הילד נח האדיש אסף המפיל המחשב המכורה קשה ישראל המנייאק

TheBlackParade

New member
אמממ../images/Emo58.gif

הפרק היה ממש יפה. רק שהיתה לי בעיה אחת. כשמאור אמר שיש לו רעיון למסיבה, חשבתי שתהיה ממש מסיבה עם הרבה אנשים ושהוא יביא בחורותXD אשכרה אמרתי לחברה שלי "הולך להיות מצחיק" ואז כשצורי נכנס עם ליאה זה היה ממש מבאס סך הכל פרק יפה.

yyoossii111

New member
פרק מעולה!!

הנפילים אחרי 4 פרקים סבירים חזר להיות מעולהה!! ההיהה פרק ממש יפה אהבתיי חחח איזה מצחיקה עדי היתה שהזדקנה

noam270

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif וחצי

החצי שירד זה כי עדי הזדקנה!

noam270

New member
אופס..התכוונתי ל ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif וחצי

snirf

Active member
היה פרק מעולה לדעתי!../images/Emo45.gif

אני אהבתי את הפרק מצד אחד הכוח של ישראל,שלדעתי מאוד מעניין כל העניין של השאיבה,ומצד שני היומולדת של ליאה
קטע יפה שצורי וליאה היו יחד
וגם העוקצנות של העדי לגבי הנשיקה-הייתה גם סצינה יפה חח אז יוצא שלליאה יש את אותו הספר 3 פעמים?
סה"כ היה פרק מצוין,והסוף במיוחד

למעלה