הנפילים - פרק 31

ילד רע 16

New member
לא ראיתי שהייתה תמונה במקום,

אבל זיהיתי לפי הגודל של המקום, הדלת, ושכבת העץ הזאת.

ללאאא עדי המסכנה!

דרך אגב- חדשה- ועדי איזה מסכנה אני לא מאמינה מה שהוא עשה לה.. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא..

חוי1993

New member
נכון...

איכס איזה מגעיל זה!.. אבל איך יצילו אותה? מ זה אפשרי?

אביקם1

New member
ראיתי עד האמצע

ואז הזקן שינה לחדשות ברוב מעצבנותו (אררררררררררררררררר) לא סובל את זה דווקא שהעיניינים התחילו להתחמם ומאור הלך להביא שתייה (
)

ילד רע 16

New member
../images/Emo207.gif הציצו לפרק הבא: ../images/Emo58.gif

זיקנה: מסיבת יום ההולדת של ליאה מסתיימת בפתאומיות כשישראל מזקין את עדי, הנמצאת במצב אנוש. יובל, מאור וליאה מוכנסים לריתוק במינוס 4, ומנסים להעביר את הזמן. ישראל מזקין תושב נוסף, אבל שלומי ושוקי מתקשים לזהות במי במדובר. לעדי יש בקשה אחרונה לפני מותה.

lital20076327

New member
לאאאאאאאאאאאאאא...לא רוצה..לא רוצה ש...

עדי תמות..אמל'ה ללא ללא ללא ..ישראל הזה השתגע?! אני רוצה שעדי תמשיך לשחק..אם היא תמות אני לא יודעת מה אני אעשה..אוף...אני מזה מקווה שהיא לא תמות.... מצפה לטוב ...

ילד רע 16

New member
סיכום הפרק:

היה משעשע מה שיובל אמר עם החומוס בפיתה וחמוצים
הוא מה זה טיפש לפעמים. צורי וליאה חמודים ביחס
חחח הוא ושלומי קנו לה את אותו הספר ("על מה הספר?" "על היופי")
אהבתי שצורי וליאה היו ברגע אחד של אינטימיות ואת המסיבה הפרטית המצומצמת, ה"מקום האסור" היה ממש קוללללל! אהבתי ששלומי תפס את הויסקי אצל עדי והתנהג באמת כאילו הוא אבא שלה, קצת מעצבן.
אחד היתרונות של הפרק היה שלא ראינו את צורי ברגע של "הצלת העולם". הוא כבר ממש נמאס, כי הוא מתערב בכל דבר. אהבתי שהפעם לא צריך לעשות כלום, פרק רגיל שמתאים יותר ל"דרמה קומית", בלי המד"ב, הפנטזיה והשטויות של צורי. הקרבות לא רציניים מידי, אלא צפויים, אבל עדיין יפים.
היה צריך את האתנחתא. הפסקה. אהבתי שישראל הזקין את עדי, מסכנה. בתקציר לפרק הבא - אם תקראו - יש פרט קצת שולי וקצת חשוב (במקביל) - המשפט האחרון.
ו... היה פרק מושלם!

תגובה לפרק יש גם בפלוייר קטנטן ממש קטנטן

משהו נמה זה לא הוגן!!! תראו בפרק של מחר רשום שליאה מאור ושלומי מקבלים ריתוק ב-4 ומה עם עדי אה??? כאילו גם היא הייתה שם אבל כרגיל ביגלל שהיא האחות של שלומי לה לא יקרה כלום ממש חוצפה!!! ועוד משהו מה זה השטויות האלה עכשיו ראיתי בתקצירים שצורי לוקח את עדי לחללית מניאק בן זונה החברה שלו בריתוק לבד והוא לוקח את ה**** הזאת (היא מתנשקת עם גבר שיש לו חברה) לחללית אני במקום ליאה הייתי זורקת אותו לעזאזל

nofarosh11

New member
בחייאת זומזום, תרגיעי../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לקחת קשה,זה כולה סדרה.. וחוצמזה שעדי היא אממ.. נהייתה זקנה, והיא גוססת, אז זה ממש נחוץ נורא שיכניסו אותה לריתוק,לא? וצורי הכניס אותה לשם,כדי להציל אותה, (|ספילר| נראלי שהוא יכניס אותה לתא ההקפאה כמו שהוא אמר שהוא יעשה לאדם השני שהזקין..)

:(

זה מעצבן כאילו מי החברה שלו עדי או ליאה? קודם הואמ תנשק עם עדי ועכשיו הוא נישאר איתה ולא עם החברה שלו

בחיים יש סיבוכים

לא הכול מושלם עדיף סיבוכים בחיים כי אם לא היתי נירדמת,וזה שזה היה עם עדי זה רק עוד סימן שצורי מרגיש חצוי וזה בדיוק מה שאמרת,הוא לא באמת יודע מה הוא רוצה

../images/Emo58.gif סמן../images/Emo58.gif

עדי עומדת למות היא צריכה רופא יותר מחדר שחור וריק וזו הבקשה האחרונה שלה... לא הבנתי מה הבעיה שלך??

למעלה