הנפילים פרק 29

היי :)

יש לי הוט, אבל ראיתי את הפרקים מהאתר וגם איזה כמה אחר כך.. אני מנסה לעקוב אבל פיספסתי מלא פרקים. אתם יודעים, החמור..
אז יש לי כמה שאלות.. קודם כל לא הבנתי מה הקטע של השענית, מה היא עושה? דבר שני, איך צורי לא מת? הרי מישהו הרג אותו לא..? תודה :)

ילד רע 16

New member
תשובות ../images/Emo58.gifים (כי לא ראית)

השענית היא אביגיל והיא עושה כל דבר שקשור בשעונים. לדוגמא - נח ואסף דברו בוידאו-צ'ט עם אביגיל אחרי שהיא מצאה אותם משום שיש לאסף תוכנת איתור במחשב, והיא הבינה שמחפשים מקרים מוזרים שהאנשים יכולים להיות פוטנציאליים לכוחות. אסף הראה לאביגייל את המגן הכחול שלו, נוח בדיוק נכנס וניתק במהרה את המחשב, כחלק מ"להעלם". אביגייל הצליחה להתחבר כששמה שעון מול המסך מול למקלדת, למרות שנוח ניתק את הכבלים. עוד דוגמא - בפרק המיוחד - פרק 28 - אביגייל שמה פצצה במסדרון הקירור של הכמ"ג, פצצה שמכוונת ע"י שעון. היא גם חברה לנוח פצצה בלתי- נראית לזרוע. דוגמא נוספת - היא יכולה להוציא מזומנים בבנק באמצעות השעון שהיא שמה מעל המכשיר (של השירות-העצמי). ומה שהיה היום בפרק - (פרק 29): יכולה להחזיר את הזמן לאחור ולעוות את הזמן, על כל דבר שהיא לא מצליחה או נכשלת בו, כדי לנסות שוב ובמטרה להצליח. אבל העיוותים גורמים לבעיה, וצורי "זוכר" חלק מהמקרים וככה הוא יכול לדעת מתי ואיך לעשות כל דבר, כדי לעצור אותה - את השענית. לגבי צורי - אם אתה מדבר על עמית והתא המוקפא, צורי הפשיר. לגבי הקוסמים - הם לא הרגו אותו, הוא התחשמל ונפל על הרצפה אבל הצילו אותו. לא קרה לו משהו קריטי. הוא התחשמל בכוונה כדי לסגור את החללית, כדי שהקוסמים (הוקוס ופוקוס) לא יצליחו להכנס לחללית. אם אתה מדבר על מקרה אחר, תפרט. כי לא זכור לי משהו נוסף.

yyoossii111

New member
פרק נחמד בלחץ!!!

בגדול היה פרק משעמם העברתי את מה שחזר על עצמו ביס מקס ... לדעתי הם יכלו לקצר את כל החזרה ולהראו את זה מנקוודת מבט שונה שלא משעממת אבל בסדר היה נחמד... והסוף היה מעולה ...!!!

Meytar 888

New member
אבל זה כל הקטע..

כל הזמן שאביגייל חזרה אחורה בזמן היו לפחות 2 דברים שונים,צורי התחיל להבין סוף סוף מה קורה,שיתף את שוקי ושלומי ואפילו מאור הרגיש שמשו לא בסדר. הקטעים האלו באמת היו מעצבנים,אבל קרו דברים שעזרו לנו להבין טיפה יותר,ודברים ששינו את כל התמונה,כמו זה שליאה לא יודעת על צורי ועדי וכ'ו

ילד רע 16

New member
אבל זה היה מעצבן ../images/Emo6.gif

זה ממה הלחיץ אותי, כאילו מתחילים מההתחלה D: הכול...

O

omerdav

Guest
מעפן!

החזרות בזמן היו סתם מתישות.

snirf

Active member
הפרק נגמר ב...

זה שצורי לבד במקום הפיצוץ? היה פרק מעולה,ממש אהבתי את הרעיון של הלופים
אבל זה היה קצת מייגע לראות שוב ושוב את אותם הדברים קורים מזל שבכל פעם קיצרו את זה יותר ויותר והיו דברים שונים. לפחות בפעמים האחרונות ליאה לא יודעת על הנשיקה,עדיף לבינתיים

למעלה