הנפילים פרק 29

ילד רע 16

New member
רק עכשיו אתה יודע שדניאל הוא הבן של גיא

מרוז? והביצוע של הפרק באמת היה טוב מכל בחינה. :) בפעם השלישית והרביעית קצרו את זה בהרבה... הפעם הראשונה הייתה בפרק 28, הפרק השנייה הייתה הפעם הארוכה - בפרק 29, בלי לראות את אפקט החזרה-לאחור, הפעם השלישית והרביעית היו עם האפקט, כל אחת קצרה מהאחרת. (הרביעית יותר קצרה מהשלישית). בפעם השנייה צורי היה בחללית אחרי אביגיל.

רינת4

New member
../images/Emo58.gifהנפילים פרק 29

סליחה על האיחור. לא הייתי בקרבת מחשב.

אביקם1

New member
יש לזה גם צד חיובי

אחרי שנגמרת העונה הזאת (בעוד חודש) תהיה עוד עונה של חודש ושבוע

noam270

New member
פרק קצת מוזר אבל יפה! ../images/Emo9.gif

היה קצת מוזר הקטע שאיזה 3 פעמים ראינו כמעט אותו דבר, אבל מה שהיה מעניין זה שכל חזרה בזמן גילינו משהו נוסף שקרה/השתנה. הסוף היה מלחיץ, שרואים הכל שרוף ועשן ואש וצורי רואה הכול, זה היה מצמרר....

noam270

New member
מגיע לי כל הכבוד לא נכנסתי להצצה!!!

לא נכנסתי להצצה לפרק הבא כמו שאני עושה בדר"כ... טוב...אני רציתי לראות אבל מסיבה לא ברורה זה לא עובד לי

ילד רע 16

New member
../images/Emo32.gif להשערות לפרק הבא

ראינו את צורי לבדו כשהכל שרוף, מה לדעתכם הוא יעשה? השערות!

noam270

New member
אני חושבת שהוא...השערה!!

המכשיר של אביגיל נשאר אצלו? אז אולי הוא יחזיר שוב את הזמן אחורה והפעם יחפש מי שם את הפצצה וימצא שזו היא, ואז הם יעצרו אותה...! זה לא ספוילר זו השערה שלי...

noam270

New member
נכון!

וחוץ מזה מה שכתוב בתקציר שונה לגמרי!!! הנה זה מה שכתוב: פרק 30: ברצף הזמן: לצורי יש תחושות משונות של דה ז'ה-וו. עיוותי הזמן הולכים וגוברים. המחשב מתריע כי החזרות בזמן מסוכנות, ועלולות לגרום לרצף הזמן להיתקע.

אביקם1

New member
אולי אל ראית את התקציר

אבל זה בדיוק מה שקרה בו ו... סליחה שכתבתי דברים לא מנומסים כל כך

digikids

New member
../images/Emo41.gifתן ציון לפרק!../images/Emo41.gif

תן ציון לפרק!
אז ככה נותנים ציון: כדי לבטא את הציון הנמוך ביותר שולחים תגובה בעלת
אחד:
כדי לבטא את הציון הגבוה ביותר שולחים תגובה בעלת חמש
ים:
וכמובן את רגשות האמצע ניתן לבטא ב-2,3 או 4
ים.
- צין בינוני מינוס
ציון בינוני
ציון בינוני פלוס אז יאללה
לתת ציון!

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוחצי PP:

ילד רע 16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הייתי רושם 5 אבל לא רציתי לקלל לך :)

למעלה