הנפילים - פרק 21

אני אוהבת בסידרה

איך שהם מנסים לא לדבר בשפה בוטה(חוץ מהקטעים עם מאור) הם רק מרמזים כמו הפרק שצורי דיבר עם עדי. עדי:"הוא בטח היה במיטבח שאני היתי במיקלחת" צורי:"רגע והוא לא?" עדי:"הוא לא" ועוד הרבה קטעים

יש לי עוד אחד

מאור:"בודדה,גמלודה ערירית..." עוד קטע מאור:"אז החבר שלך גיבור על ומשאיר אותך לבד?" ליאה:"תגיד חטפתה סטירה בלחי אחת אז אולי הלחי השניה ערירית ובודדה?"

lital20076327

New member
היו בפרק הזה קטעים מזה מצחיקים..

חחח...עם עדי וצורי ועם ליאה ומאור..ושלומי איך הוא נבהל שצורי הגיע לחזר שלו...חחח....

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif ולמכורה קשה,

לא כתבת את זה כבר? או שמישהו אחר כתב? וכן, זה היה מצחיק

ממש פצצה!!!

אהבתי :] עכשיו אני רואה חלקים שפספסתי כי עשיתי דברים באמצע בפרק ב8 וחצי חחח

אוקי

נגיד יש לך שעון מעורר דיגטלי שהוא עובד רק אם מחברים אותו לחשמל ופתאום הכפתורים לא נילחצים כדי לא ליצור ביזבוז חשמל על כלום את מנתקת את השעון למוחרת בצהרים פתאום את שומעת צילצול את הולכת ואת רואה שהשעון עובד ככה פתאום בלי חשמל..... זה של המתכנת שעונים פתואם הפכה לאורי גלר זה אומר שהיא אחת מהנפילים זה כמו שהיה אם שניי השודדים,ואם ערן בהתחלה באמת הם לא קשור אבל עוד טיפה זמן והם היו ועוד איך קשורים

ילד רע 16

New member
כל השערה יכולה להיות גם ספוילר, אז תסמני.

לא הבנתי מה הקשר לחלק הראשון שלך (שכתבת, בתגובתך) אבל גם אני כמעט בטוח שהיא
נפילה. ובהמשך נדע מה הקשר שלה, באופן מורחב, מעמיק וספציפי (מדויק) יותר.

זה ממש לא עשרה

ריאנו מה קרה בפרק ההוא איך שעיפלה שעון שלא היה מחובר לחשמל

זה ברור לא צריך לסמן אני בטוחה שכולם הבינו את

זה,כי אני לא גיליתי את אמריקה ולכן זו לא ממש עשרה

ילד רע 16

New member
את לא קולטת מה אומרים לך?

זאת לא השערה, זה ספוילר. לא כולם יודעים את זה, לא כולם עלו על זה, לא כולם רוצים לדעת, לא כולם רוצים לקרוא את זה, כל מה שטרם שודר - שעוד לא שודר, מסמנים בספוילר? מה לא הבנת?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהיה פרק ממש יפה!

כל הקטע הזה של המרדף, ושמואלי שעובר ממקום למקום וכולם מחפשים אותו, עשה את הפרק למרתק ומותח. הקטע עם הקוסמים היה קצת דפוק, אבל הוא בטח הקדמה לפרקים הבאים (למרות שטלפתיה זה לא כוח כזה שווה), ובנוסף זכינו לראות קטע הצצה קטן לבעלת כוח נפילים חדש שאפשר להבין שהוא קשור בשעונים ובזמן. הסוף היה קצת מוזר, נראה כאילו שהוא לא היה צריך להיגמר ככה אלא להמשיך עוד קצת. חבל לי על שוקי מהמכות שהוא חטף אבל ציפיתי שצורי יבוא ובשניה יכסח את הבלתי נראה, מה הוא שכח שיש לו כוחות? אני מקווה שיהיו התפתחויות יותר מעניינות בקרב ממה שבינתיים. הפרק גם היה עם מנת הומור טובה, את רוב הקטעים כבר שכחתי
אבל אהבתי איך ששלומי קרא לצורי בטלפון ותוך שניה הוא כבר הגיע אליו XD. אחח הלוואי ואני הייתי רואה ובלתי-נראה בזמן שעדי מתקלחת
, לעשות שימוש נכון בכוחות
.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהיה פרק ממש טוב!

כל הקטע הזה של המרדף אחר שמואלי עשה את הפרק למרתק ומותח. הקטע עם הקוסמים היה קצת דפוק, אבל הוא בטח הקדמה לפרקים הבאים (למרות שטלפתיה זה לא כוח כזה שווה), ובנוסף זכינו לראות קטע הצצה קטן לבעלת כוח נפילים חדש שאפשר להבין שהוא קשור בשעונים ובזמן. הסוף היה קצת מוזר, נראה כאילו שהוא לא היה צריך להיגמר ככה אלא להמשיך עוד קצת. חבל לי על שוקי מהמכות שהוא חטף אבל ציפיתי שצורי יבוא ובשניה יכסח את הבלתי נראה, מה הוא שכח שיש לו כוחות? אני מקווה שיהיו התפתחויות יותר מעניינות בקרב ממה שבינתיים. הפרק גם היה עם מנת הומור טובה, את רוב הקטעים כבר שכחתי
אבל אהבתי איך ששלומי קרא לצורי בטלפון ותוך שניה הוא כבר הגיע אליו XD. אחח הלוואי ואני הייתי רואה ובלתי-נראה בזמן שעדי מתקלחת
, לעשות שימוש נכון בכוחות
.

למעלה