הנפילים - פרק 21

רינת4

New member
../images/Emo58.gifהנפילים - פרק 21

שם הפרק: הוקוס ופוקוס תקציר: שמואלי מצליח להגיע לגשר במינוס חמש, אבל שוקי לא רוצה להזהיר את התושבים בישוב כדי לא ליצור פאניקה מיותרת. צורי מתנצל בפני ליאה. אסף ונח צופים במופע קוסמים – ומגלים שלא הכל אחיזת עיניים... אני מניחה שמי שצופים עכשיו נהנים
אבל בכל זאת - גם להם וגם למי שלא - צפייה מהנה
הצצה לפרק

ילד רע 16

New member
כשם שאומרים

הוא שמע את מה שהוא אמר, לא? בקיצור הוא שמע את מה שהוא אמר והוא הבין מן הסתם

Meytar 888

New member
פרק חמוד..לא יותר../images/Emo13.gif

אהבתי את הקטע של הסוף...מאור היה טיפה מיותר וחבל שיובל לא היה

ילד רע 16

New member
אחלה פרק!

אהבתי במיוחד את הסוף, את החלק של המופע קוסמים - היה קיצ'י אבל חמוד
(מי אמר סבתא בנימינה של 'השיר שלנו'?) נבהלתי כשהנפיל הרביץ לשוקי, אהבתי את הקצב שבו העלילה מתקדמת בפרק, היה הרבה אקשן. מפחיד שמתרוצץ אחד כזה בכמ"ג. והנפיל הזה כזה מטומטם...הוא בכוונה עושה בלגאן בבית של עדי? הוא נותן להם ראייה לכך שהוא נמצא ושולט עליהם, שהוא היה שם ומנסה לחטוף את התג.

nofarosh11

New member
פרק נחמד,לא יותר..

אהבתי את הסוף. וממש נבהלתי כשהוא התחיל להרביץ לשוקי.. אבל מה, לא הבנתי איך זה ש כו ל ם דואגים רק,אבל רק לליאה! כאילו מה? שלומי זה אח שלה,אח שלה! והוא דואג לליאה? ושוקי? שוקי הוא אבא שלה, הדבר הראשון שהוא היה אמור לעשות זה לדאוג שהבת שלו בהיה בטוחה! זה היה ממש לא הגיוני.. רוב הפרק היה סביב ליאה,לא היה יובל :| :( 'מה קורה לך? סורי הוקוס,לא הייתי בפוקוס..'
'רוצה עוד כאפה,כי נראלי שהשניה היא בודדה,עצובה,גלמודה,ערירית..'
ועדי-גם יפה,גם שחקנית, וגם זמרת!!
איך הצורי הזה יכול להיות כ"כ דפוק?! צורדי!

nofarosh11

New member
אה כן, וכל השלה שמה, מתייחסים לעדי..../images/Emo122.gif

תפוזטיפש

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gifממש התעצבנתי שכולם התייחסו לליאה כמו

ישות עליונה או משהו... במקום לדאוג לעדי, שלומי ושוקי בראש ובראשונה דאגו לליאה, לרגע חשבתי ששוקי הוא אבא של ליאה, כשהוא שאל אותה "את ושלומי חזרתם?" WTF?! וגם צורי XD

גם אני חושבת שהיא מעצבנת

אחרי שספל תה נישבר שומרים על התה השני עם ליזרים ושומרי ראש. מישפט מטומטם אני יודעת, רציתי להגיד שאחרי שחטפו אותה קודם מפחדים יותר שזה אם מישהו אם יותר כוח בטח רואה שאינו ניראה יחטוף אותה מפחיד יותר.

אהבתי צורדי

כמו יודנט כמו בראג'לינה,וצורי ועדי לא היו ממש ביחד עכשו זה ליארי

למעלה