הנפילים - פרק 11

נועמופ

New member
אוקיי.

היה פרק מסובך. יותר מידי פרטים לעכל בחצי שעה (!!). הסוף עם נוח היה די מעפן וצפוי, אבל ניחא. לצורי יש כוחות!!!!!!!!111 והחבר הזה שאוכל סנדוויץ' עם טונה ואבוקדו שכרגע אני לא זוכרת את שמו, הוא נהיה נפיל! או משהו. פרק מוזר.

TheBlackParade

New member
פרק נחמד סך הכל

]חות יפה מהקודמים אבל גם פרק שדי מסכם את הכל ועונה על תשובות. מחכה למחר כי מחר יהיה מחר ממש יפה...

dairy milk

New member
פרק מצוין D: ../images/Emo220.gif

אהבתי מאוד ורק נותר לי לקוות שיס ימשיכו להעלות את הסדרה לאינטרנט גם בפרק הבא. ימית סול משחקת בינוני, אבל בסדר. כל השאר שיחקו מצוין. אהבתי מאוד במיוחד את הסצינה האחרונה, שבה שלומי מנסה לא להיחנק ואז אומרים לו שהאוויר טוב, וואי זו הייתה סצינה מעולה

ילד רע 16

New member
מה היה טוב בזה? ../images/Emo3.gif

הכי אהבתי (נעים מאוד!) את הסצינה שבה נח יורה בצורי אבל זה לא פוגע. נוגע, האפקטים.

0RainGirl0

New member
ממ שאלה [לא ידעתי לאן לשרשר?]

למישהו יש פרטים על דן שפירא? השחקן לא הדמות [:

InbarKiii

New member
זה רק אני או ש.. ?

הסדרה נגמרת ממש מהר D: חח לפני שהספקתי לקלוט היא כבר נגמרה O: היה פרק מותח D:

InbarKiii

New member
התווכנתי לזמן של הפרק D:

לא לכל הסדרה חח 27 דקות זה מהר D:

Meytar 888

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

daeve1

New member
אז אני מבין שאף אחד לא שם לב ש...

רובי היה בתפקיד אורח בפרק?!

ילד רע 16

New member
שמנו לב? מה הקשר?

הוא הופיע בשחקנים אורחים ושחק את ההוא שלצד מי שמשיט את החללית

שביטוש1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

noam270

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אפשר יותר מחמש? כי הפרק הזה היה מעולה!

maymay77

New member

soybelinda

New member

למעלה