הנפילים - פרק 11

ילד רע 16

New member
../images/Emo6.gif

האמת שזה לא קשור. אסף הוא אדם אחר לגמרי. שימו לב שהוא לא היה כזה עד עכשיו, זה משום שנח עשה משהו בפייביש הזה...

../images/Emo58.gifתמיד זה צריך לצוצ איך שהוא הרוע

אז לאסף זה יצא לא כול כך נורא
אבל נגיד למאור זה יצא לא כול כך טוב כמו שהמחשב אמרה

שביטוש1

New member
דווקא יהיה נחמד לראות אותו כרע../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

|היה בו איזה רוע../images/Emo58.gif

אבל הוא לא ממש היתפרץ רק שהוא ציני וציניות זו תכונה רע המחשב אמרה שבגלל הנפילים יש פושעים וגנבים וכ'ו אז אסף לפני הפרק הזה הוא היה רע ברמה נמכוה מאוד לשווה למאור ,מאור היה עבריין ילד רע כזה . לפיהחלום של צורי ומתי שגילנו אז אסף ירד שני עוד רמז לזה שהוא לא כזה רע אולי הוא יתפתהלעשות מעשה רע אולי מישהו יפתה אותו, כי אם הוא רע אפילו קצת הוא יכול ליתפתות יותר בקלות מדי טוב.

שביטוש1

New member
ציניות היא לא תכונה רעה../images/Emo11.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

אני בתאדם מאוד ציני.. ואני לא רעה
ו.. כשחושבים על זה, אז אולי באמת היו רמזים קטנים על הרוע הנסתר של אסף

זה שזה תכונה רע

זה לא אומר שאת בני אדם רע לא כולנו מושלמים לכול אחד יש איזה שהיא תכונה רע רק אמרתי שאסף הוא לא היה כזה רע הוא היה יותר מדי היה בו איזה משהו רע היה איזה שהוא ניצוץ כול מישפט מהפה שלו נישמה כמו עלצה ,אם תשמו לב שהוא היה אם מאור בחדר החקירות שמתי לב למשהו רע ....

אביקם1

New member
../images/Emo58.gif בערך

אסף הוא צאצא של אחד האסירים הרעים ויש בו את הרוע של האסיר ההוא ולכן כשנח ניטרל את שדה הכח התעורר באסף הרוע שהיה בגן שלו לדעתי גן הנפיל של אבי אביב של אסף הוא גן אכזרי ורשע ולכן כל זמן שהגן הזה היה מדוכא אסף היה נורמלי (עד כמה שהוא יכול) ועכשיו הוא נהיה רשע בגלל שהגן פעיל

maymay77

New member
הנה זה מגיע..

וואי, פרק טוב. נגמר לי הבמבה בצלחת אבל הייתי כ"כ מרותקת שלא יכולתי לקום ולהביא עוד... דעתי על הפרק: היה טיפה יותר מדי, הכל בחצי שעה.. הם היו צריכים לחלק את זה, ואיפשהו לעצור, שיהיה מתח. נראה לי במקום שמגלים שצורי הוא אחד מהצאצאים של הנפילים, ושהשומר ההוא מדבר איתו.. אבל בכל מקרה, הפרק היה יפה. כאילו עד עכשיו הכל היה הקדמה, והנפילים מעכשיו רק מתחיל. הסוף עם נח היה טיפה מוזר לי, מגיעים, עוצרים אותו, וכאילו הכל טוב ויפה- ומה הלאה? הרי ברור שנח הוא מקור הרשע בסדרה, כמו בכל סדרה שיש צד של טובים ורעים, נח מוביל את הצד של הרעים, ואם "עצרו" אותו- אז מה יהיה בהמשך? מי יעשה רע לצורי וינסה להשתלט לו על העולם?
ועם אסף בכלל היה מוזר. נדמה לי שהוא אחד מהנפילים, כמו שאמרו, או משתף פעולה עם נח או משהו כזה. אבל אי אפשר לדעת.. פרק הכי טוב שהיה עד עכשיו. אני אצפה שוב באתר, (הוא היה עד כדי כך טוב..) ואני חייבת לעדן המון תודה כי בזכותו התחלתי לראות את הנפילים. (אם כל הפרסומות שלך בפורום הש"ש..
)

ילד רע 16

New member
אני רואה שהפרסומים שהשתלתי משפיעים. ../images/Emo9.gif

והתשובות לשאלותייך - בגוף ההודעה. עצרו את נח - בפרקים הבאים נראה מה יהיה איתו. הוא לא ימות, אבל לפי התקצירים יהיה משהו לגביו - שעונה על שאלתך. רק עצרו אותו, נראה מה יהיה. סביר להניח שלאט לאט כל היישוב ידע את האמת, זה יתפשט. לגבי מקור הרשע בסדרה - קודם כל אסף הוא שותף לנח - והוא חופשי, וזה ד"א - מי שחשב שאסף הוא רק מצחיק ואין לו שום עלילה - הנה קבלנו עלילה יפה מאוד ובלתי- צפויה, לדעתי, לאסף. אסף כנראה יסתיר את העובדה שהוא נפיל רע וישתמש בכוחותיו - כנראה בתור "דור ההמשך" לכאורה - של נח. מקור הרשע הנוסף והעיקרי בסדרה הוא - הנפילים הרעים. מהרגע שבו נח שחרר את כדור הארץ מהכח שעוטף אותו - הנפילים מקבלים כוחות - בהתאם לDNA שלהם כמובן. נח לקח את אנשי היישוב כדי למצוא את האדם המתאים ביותר מבחינת DNA כדי לפתוח את החללית ולתת אפשרות לשחרר את כדור הארץ מהכח הזה - והנה הגיע צורי, שגלה את האמת על נח - על כך שהרג את אימו והוא רק אמצעי - הוא משתמש בו כדי לפתוח את החללית ולשחרר את כדור הארץ מהכח - במטרה להשתלט על העולם. סימן שנח הוא נפיל רע.

Yarinv

New member
נח הוא בכלל לא נפיל...

אולי הוא בן אדם רע אבל לא נפיל... לא אמרו מעולם שהוא נפיל...

ילד רע 16

New member
אוקי, קראתי שוב.

לא התנסחתי אתמול כראוי, ולכן רפרפתי וכתבתי שהוא נפיל - כי התכוונתי למשהו אחר. מבחינתי נפיל - רוצה להשתלט על העולם. הוא יותר רוצה לפתור את תעלומת המפתח ולחבור לנפילים (גם אם הוא לא נפיל במשמעות של כוחות) כדי להשתלט על העולם. ולגבי אסף כ"דור ההמשך" - לא תורשתית כמובן, אלא מבחינת הכח המשותף - שהם ביחד, וככה לנח יהיה הרבה יותר קל להשיג את המטרה. מצד שני - יכול להיות שנח באמת נפיל רע אבל אין לו התאמה בDNA שמותאם לגז של החללית כדי לשרוד אותו (ולכן רואים אותו כל הזמן עם מסכה) - כי לא כל הנפילים הם בעלי כוחות, כי אז כל הצאצאים (שזה האדם המודרני) היו אמורים להיות כנראה בעלי כוחות - כי האדם המודרני הוא תוצאה של האדם הקדמון והנפילים ששוחררו מהחללית לארץ. יכול להיות הכל. זה כמו שנח לקח את ליאה כי יש לה התאמה גנטית בDNA אבל אולי בכלל לא יהיו לה כוחות (יותר מהשערה ומחשבה אומרות את זה...)

ילד רע 16

New member
תיקון: *יכול להיות שנח באמת נפיל ויש*

לו התאמה בDNA אבל לא כוחות כדי להתמודד מול גז החללית.

הוא שיחק ב"הוא והיא" הווא שיחק גם ב"NOאקזיט"

הווא השומר ב"נפילים"זה אס העניים הכחולות

למעלה