המרוץ למליון 710

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif710

הסברתי לך בתחנת האמצע הם שאלו את הדלפקית האם יש טיסה ישירה מהירה יותר מכאן לאיסטנבול? והם ענו לא אם רוב היה שואל איך אני מגיע הכי מהר לאיסטנבול הוא היה מגלה טיסה שיש לה עצירה בטוקיו נראה לי ומשם לאיסטנבול ומגיעה יותר מהירה כפי שעשו מרדית וגרטשן ויוגנה וגויס.

Sole Survivor

New member
המרוץ למליון0710../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד..אחרי 2 פרקי פרווה... אהבתי שבגלל פליטת פה יהירה של רוב הם אכלו אותה.. גם הרעיון של הגמדים נחמד...קיוותי שמישהו ישכח אותו במונית או בדיטור וזה היה די ברור שהאחרונים יקבלו את הפרס. מגניב לרון וקלי שישנו הפירסט קלאס..למרות שהם באמת די מעצבנים במשימת הטיפוס יפה שגרטשן טיפסה כי בכל זאת היא מבוגרת..אמנם העריכה עשתה כאילו טסה במעלה הסולם אבל גם אם לקח לה זמן זה עדיין יפה שהיא סיימה לפני שרוב ואמבר הגיעו הסדר ארצות של המרוץ קצת תמוהה...הם היו בהודו וחוזרים אחורה? כנראה שהם לא יעשו סבוב סביב כדורה"א אלא יחזרו לאה"ב דרך האוקינוס האטלנטי

../images/Emo58.gif

מה ז"א חוזרים אחורה? למה תמיד זה היה סיבוב מסביב לעולם? אף פעם לא שמתי לב לזה... לדעתי זה פשוט ממדינה למדינה ולא שמים לב אם "חוזרים אחורה" או עושים סיבוב...

d@r121

New member
המירוץ ../images/Emo58.gif 710

אההה! סוף סוף פרק מעולה! כל הפרק ישבתי עם פעימות לב מטורפות לגבי גרטשן ומרדית' שיזכרו כזוג הזקנים הסתומים, כמה טעויות ופספוסים הם מסוגלים לעשות? אבל בסוף הם הצליחו לדדות לפיטסטופ. כבר הייתי בטוח שהם יאבדו את הדרך ומישהו יעקוף אותם, אבל המזל היה איתם והם הצליחו להגיע. חוצמזה גרטשן סוף סוף עשתה משהו והלכה לטפס על סולם החבלים. אם היא היתה שולחת את מרדית' זו כבר היתה התעללות בזקן המסכן הזה. אחחח איך נהנתי לראות איך השחצנות של רוב חזרה אליו כבומרנג כשהוא זרק לגרטשן על טיסה מוקדמת וידע שהיא תיקח את זה ברצינות, חבל שהוא לא ידע שכל כך ברצינות עד שהיא באמת תמצא טיסה כזו ואפילו תגיע לפניו לפיטסטופ, אפרופו השפלה. אפשר היה להריח מקילומטרים שזו תהיה נ"א פיטסטופ, שזה חבל כי היה נחמד להעיף את רון וקלי. מה היה הרעיון הגדול להשאיר שתי נ"א לסוף? התשובות למפיקים. הפחד הגדול שלי זה שמרדית וגרטשן יעופו בשבוע הבא כי המשימות הופכות קשות וקשות יותר ורובמבר עצבניים זה לא משהו שכיף להתעסק איתו, כי אז יוצאים כל הטריקים המלוכלכים. אלא אם כן הם יחליטו להעיף את רון וקלי בגלל שהם מהווים את הכי הרבה "איום" בשבילם, למרות שמבחינת איום גם יוצ'נה וג'ויס הם מתחרים חזקים במיוחד שמוכנים ללכת עד הסוף בשביל מיליון דולר (ע"ע הקרחת). הולך להיות פיינל מעולה. (טפו, טפו, טפו)

למעלה