../images/Emo58.gif710
הרבה זמן התקשיתי להבין למה אנשים פה מחבבים את מרדית' וגרטשן. עכשיו אני די בטוח למה. כולכם מפגרים. אלוהים, איזה זוג מעצבן. היא מקטרת ובוכה כל הזמן, והוא זקן חסר-תועלת. מה שהכי מעצבן זה איך שהיא תמיד בטוחה שמקפחים אותה - זוכרים "This is a bad elephant!" - על פיל מעץ... לא מבין למה מקטרים על משימות פיזיות - המירוץ הזה הוא פיזי, וחולשה פיזית היא בעיה. יש גם אנשים שלא יודעים לנווט, אין מה לעשות. גם רון וקלי מעצבנים ומיותרים. לא הצליחו לזרוע בי את המתח, היה לי די ברור שזה נון-אלימיניישן הפעם. הנום שהם אספו היה המוחבא ביותר, ולכן היה די ברור שהזוג האחרון שיגיע יאסוף אותו. היו צריכים לשים את המטוס על הנום הגלוי ביותר, כדי שאחד הצוותים המובילים יזכה בחופשה. אני מאוד מחבב את רוב, אבל כרגיל ההערצה העצמית והסנדקיות שלו הפילו אותו (מאוד מזכיר את המזל שלו במרקזס). הוא מנסה להפחיד את גרטשן בסיפורים על טיסה מוקדמת, ובסוף הם באמת תופסים טיסה מוקדמת. אם רוב לא היה פותח ת'פה, כולם היו מגיעים לטורקיה ביחד ורוב ואמבר אולי היו מסיימים ראשונים. יוצ'נה וג'ויס מעולים. הם צוות מאוזן וחזק, רוב טועה לחלוטין שהוא מזלזל בהם. הם נכנסו היום לפיט סטופ בערך 20 דקות לפני סוף התכנית (ובכלל, הקצב היה נורא מהיר, בגלל הפערים...) לאחר כל הקיטורים, אודה שהמשימות, בייחוד הדיטור, היו מגניבות לאללה. שמחתי שרון וקלי הלכו על המשימה עם התיבה, כי רציתי לראות אותה מתבצעת.