המרוץ למליון 710

willo

New member
../images/Emo58.gif 710

רוב, רוב, רוב. הסקרנות הרגה את חתול, והבטחון העצמי מתחרים רבים וטובים (ע"ע קולין וכריסטי). סה"כ פרק נחמד ומעניין, משימות טובות (היה נחמד לראות אותם שוקלים אנשים). רואים שאנשים מותשים ועושים טעויות (במגדל למשל), חבל שמשימה פיזית כמו טיפוס על מגדל מקשה על זוגות מבוגרים.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אף אחד לא עף, רון וקלי הגיעו אחרונים, ונאלצו להפרד מכל הציוד, אבל זכו בחופשה. סדר ההגעה הוא:- 1. יוציאן וג'ויס 2. מרדית' וגרטשן. 3. רוב ואמבר 4. רון וקלי

../images/Emo58.gifהפרק הזה

עשה לי דפיקות לב מרוב מתח... פרק מצויין ביותר! ----הדס. מכורה כבדה טרייה למרוץ למליון, שתוך חודש סיימה לראות 4 עונות, ורואה עכשיו את עונות 1.2.7 במקביל----

המירוצ למיליון עונה7 פרק 10../images/Emo58.gif

וואו
פרק חזקביותר. כל הפרק כמו ל"נאושה טק" היה לי דפיקות לב קשות. כל כך רציתי לראות את מרדית' וגרטשן מצליחים - הם לא איכזבו והצליחו בגדול. רוב ואמבר פשוט הזוג הכי שונא עליי בכל העונות שראיתי מהמירוצ למליון - הביטחון המפגר שלו הכניס לו בעצמו - נהנתי לראות את זה . רקון וקלי - רק שיעופו כבר - אבל מעדיף אותם בטופ 3 מאשר את רומבר.. אחלה פרק - רק מותח מדי,משימות טובות.
פרומו
הפרומו נראה מעניין מאוד - הקטע עם האוטובוס נראה קשה ועם המון עצבים [כל הצרחותשהיו שם] ויפה שיוצ'נה עוזר למרדית' ולגרטשן !

מה שאני זוכר../images/Emo58.gif

יש משימה עם סירות ולמרדית וגרטשן קשה אז יוצ'נה עוזר להם להוביל את הסירה. ויש משימה עם אוטובוס והבנות מסתבכות באוטובוס [מרדית' הלך במקום גרטשן] ויש המון צעקות של עצבים - כנראה המשימה לא תיהי קלה.. זה מה שזכור לי מקווה שעזרתי.

willo

New member
../images/Emo58.gif לגבי הפרק הבא

לפי האינטרנט הם עוברים לאנגליה (קצת נגד הכיוון לא?) יש משימה של לנהוג באוטובוס קומותיים בסלאסלום. יש קטע עם רכבות שרוב ואמבר לוקחים מסלול שהוא קצר בזמן מבחינת החלפת רכבות (הם מדברים על הימור שאם הוא יכשל הם יפלו - כנראה הם מצליחים). יש משימה של לחפש דגל ממגדל או מצפה. ויש משימה באביי - רוד (היכן שנמצא אולפן ההקלטות של הביטלס).

מושמוש18

New member
../images/Emo58.gif תיקון

תקרא את מה שכתוב באתר: "Some take a chance on airline tickets without confirmed seats, while others get seats on a later flight. Will the gamble pay off?" לפי דעתי זה ההימור של אמבר ורוב.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif710

הרבה זמן התקשיתי להבין למה אנשים פה מחבבים את מרדית' וגרטשן. עכשיו אני די בטוח למה. כולכם מפגרים. אלוהים, איזה זוג מעצבן. היא מקטרת ובוכה כל הזמן, והוא זקן חסר-תועלת. מה שהכי מעצבן זה איך שהיא תמיד בטוחה שמקפחים אותה - זוכרים "This is a bad elephant!" - על פיל מעץ... לא מבין למה מקטרים על משימות פיזיות - המירוץ הזה הוא פיזי, וחולשה פיזית היא בעיה. יש גם אנשים שלא יודעים לנווט, אין מה לעשות. גם רון וקלי מעצבנים ומיותרים. לא הצליחו לזרוע בי את המתח, היה לי די ברור שזה נון-אלימיניישן הפעם. הנום שהם אספו היה המוחבא ביותר, ולכן היה די ברור שהזוג האחרון שיגיע יאסוף אותו. היו צריכים לשים את המטוס על הנום הגלוי ביותר, כדי שאחד הצוותים המובילים יזכה בחופשה. אני מאוד מחבב את רוב, אבל כרגיל ההערצה העצמית והסנדקיות שלו הפילו אותו (מאוד מזכיר את המזל שלו במרקזס). הוא מנסה להפחיד את גרטשן בסיפורים על טיסה מוקדמת, ובסוף הם באמת תופסים טיסה מוקדמת. אם רוב לא היה פותח ת'פה, כולם היו מגיעים לטורקיה ביחד ורוב ואמבר אולי היו מסיימים ראשונים. יוצ'נה וג'ויס מעולים. הם צוות מאוזן וחזק, רוב טועה לחלוטין שהוא מזלזל בהם. הם נכנסו היום לפיט סטופ בערך 20 דקות לפני סוף התכנית (ובכלל, הקצב היה נורא מהיר, בגלל הפערים...) לאחר כל הקיטורים, אודה שהמשימות, בייחוד הדיטור, היו מגניבות לאללה. שמחתי שרון וקלי הלכו על המשימה עם התיבה, כי רציתי לראות אותה מתבצעת.

מושמוש18

New member
../images/Emo58.gif

איזה שטויות, כל הצוותים היו מחפשים טיסה מוקדמת יותר בלי קשר למה שרוב אמר. הוא אמר את זה כי הוא קיווה קצת להכניס אותם למתח ואולי לגרום להם לטעות, אבל כולם היו מחפשים טיסה אחרת בכל מקרה (עובדה שגם רוב ואמבר ורון וקלי חיפשו למרות שהם לא ידעו שיש).

../images/Emo58.gif710

היה פרק בסדר. שמחתי שמרידית וגרטשן התקדמו. המשימות היו טובות. אני כ"כ לא רוצה לראות את רוב ואמבר מנצחים, לא סובל את השחצנות שלהם. איכס. מרידית וגרשטן רולז
מישהו יודע מה היה בפרומו?

STA1

New member
../images/Emo58.gifפרק נחמד ביותר אבל לגבי

רוב ואמבר אל תהיה כל כך רע..כי אולי רוב הוא המגעיל אבל אמבר רק מחייכת מין חיוך קטן ומרושע שהוא אומר משהו שהוא בטוח בו.. סתם דפקט..והנה הציטוט שהוא 3 מילים שכולם אמרו אותו היום בפרק "COME ON BABE" נקווה שכתבתי את זה נכון.. חח.. אבל היה פרק חביב אבל אני לא מבין מה כל ההתרגשות ממנו..פרק נחמד ומעניין כמו כל הפרקים..ודי קיוויתי שרון וקלי יעופו הביתה ורוב ואמבר יעופו ואז מרדית וגרט'שן נגד יוצ'נה וג'ויס ואין לי מבין שניהם פייוריטים!! כולם טובים

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif710../images/Emo28.gif

פרק מצויין, אהבתי את המתח. מצד שני היה ברור שזה נ"א.. כל הכבוד למרידית וגרטשן, ממש מגיע להם. התחלתי גם לאהוב את יוצ'נה וג'ויס, כך שעכשיו 3 מתוך 4 הצוותים הם פייבוריטים שלי. רק שרוב ואמבר יעופו ויהיה גמר מושלם. כל הקטע עם הנומים היה נחמד וטוב שרון וקלי זכו בו. לרון וקלי תהיה בטח בעיה קשה עכשיו כי זה לא כמו בפעם הקודמת עם מרידית וגרטשן, אני מניח שהפעם הצוותים האחרים לא יתרמו להם כסף או בגדים..

בוביץ

New member
המירוץ למיליון 710../images/Emo58.gif

נכון הפעם קצת ישלמו רוב ואמבר על היהירות שלהם ואם רוב לא היה מבלבל בשכל הם לא היו כנראה מוצאים את הטיסה מה גם שהם היו מפגרים כי בנחיתת האמצע כששאלו במסוף הם שאלו האם יש טיסה ישירה יותר מהירה ממה שיש לנו במקום לשאול האם יש דרך יותר מהירה להגיע לאיסטנבול כי ההבדל שיגונה וגויס ומרדית וגרטשן לקחו טיסה מוקדמת עם עצירה באמצע. אם רוב היה שואל האם יש דרך יותר מהירה הוא היה יודע על הטיסה.. אבל זוהי טעות שרוב ואמבר ילמדו גרטשן מאד מעצבנת יש לה גישה מעצבנת. וקלי ואמרת שטויות אלוהים ישמור..

M i l k y W a y

New member
../images/Emo58.gif710

לא הבנתי משהו..איך זה הגיוני שרוב אמבר ורון וקלי פיספסו את הטיסה הזאת!?? הם שאלו בכמה מקומות ואף אחד לא אמר להם שיש עוד טיסה.!.!. הכי מצחיק שרוב לא ידע מה זה הפסל הזה.. ומרדית וגרטשן פשוט כל כך טיפשים שזה כואב...הייתי בטוחה שרוב ואמבר יעקפו אותם בגלל האיטיות והטיפשות שלהם...

למעלה