עוד מלאאא ../images/Emo58.gifים !!! 403
מתחיל להיות מענין, לדעתי לפחות
1. בריאן, אמט ומייקל הולכים ברחוב (כנראה לפני או אחרי חדר כושר בגלל שהיו להם התיקים של החדר כושר). פתאום הם רואים את טד ובלייק באים מהכיוון השני, הם נעצרים ואמט מניח את היד שלו על הזרוע של בריאן, אומר כמה מילים, מסתובב והולך. בריאן ומייקל הולכים לכיוון טד ובלייק ומיקל אומר לטד משהו בסגנון של "אולי נפגש מתישהו?" (מזה אולי אפשר להבין שטד לא מבלה עם החבורה יותר). טד עונה (כנראה ממציא איזה תירוץ או משהו דומה). בריאן לא אומר וכלום ונראה משועמם וחסר סבלנות. טד ובלייק הולכים. אחרי שהם עוזבים בריאן אומר למייקל משהו שנשמע כמו בדיחה, מייקל מייקל נותן לו מכה קטנה על היד ועוזב. 2. לחבר החדש של ג'סטין (זה שנראה בדיוק כמוהו) קוראים קודי וזה אכן השחקן מיץ' מוריס. ההבנה שלי היא ששניהם שייכים לאיזה אירגון (או כת) שמחפשת להוציא הומופובים מהארון כשכל האמצעים כשרים (כמו אלימות למשל). ג'סטין וקודי עומדים ברחוב יחד עם קבוצה של 7-8 בחורים וכולם נראים אותו דבר (או לפחות לובשים את אותם בגדים). מכונית עוברת ליד החבורה ומישהו צועק מתוכה: "Hey fag - why don't you suck my dick!" קודי מתעצבן וניגש לדלת המכונית ומתחיל לחבוט בה ולצעוק לבחור בפנים שיצא החוצה. הנהג והנוסע שלידו יוצאים מהמכונית והנהג ניגש אל קודי ובצעקות שואל אותו למה הוא חובט במכונית שלו וקודי שואל אותו אם הוא היה מעדיף שהוא ירביץ לו (לנהג) במקום. בשלב הזה רק ג'סטין וקודי עומדים ליד המכונית (בלי שאר החבורה) וג'סטין מבקש מקודי שירגע. אחד מהבחורים שהיו במכונית רודף אחרי קודי והשני רודף אחרי ג'סטין. ג'סטין נזרק ע"י אחד הבחורים מהמכונית לעבר המכונית עצמה ובשלב הזה שאר החבורה באה לעזרתו ולעזרת קודי. מה שקורה אח"כ זה שהבחורים מהמכונית שוכבים על הרצפה וחוטפים מכות מכל החבורה שהיתה עם ג'סטין. זהו. אני אומרת...נשמע מענין, במיוחד הסיפור עם ג'סטין. מענין כמה רחוק הוא ילך עם זה ואיך זה ישפיע עליו ועל כל השאר (ובכל השאר אני מתכוונת ל...אה...בריאן).