(בערך) עונה 4

tulchi

New member
ועוד משהו

זה שאני מעבירה ביקורת על הסדרה (חריפה ככל שתהיה או מפרגנת לצורך הענין) לא אומר שאני לא אוהבת את הג"ש. אני מאוד אוהבת ואם לא הייתי אוהבת לא הייתי כותבת פה. זה אומר שאני יכולה להשאר אובייקטיבית, תנסי את זה לפעמים.

ofrikit

New member
אוקי

את בהחלט צודקת בכמה דברים שאמרת עכשיו במיוחד בכל מה שאמרת על ג'סטין אבל אנחנו לא יודעים אם זה נכון ב-100%

tulchi

New member
מה?

מה אנחנו לא יודעים? מה לא נכון? אני לא מבינה. את מתכוונת לספוילרים עצמם? הספוילרים הם כולם 100% מדוייקים, ולהוציא את האפשרות שמשהו ישאר על רצפת חדר העריכה זה מה שהולך לקרות בעונה 4.

lolly1

New member
../images/Emo58.gif

זה באמת נראה כאילו נגמרים הנושאים..אם ככה תיראה עונה 4 אני לא רואה סיכוי לעונה 5...

wicked witch

New member
../images/Emo58.gif בלאחס!!! למה!?!?!?!

למה הם מתעללים בנו?! למה?! עונה שלמה חיכינו להתקדמות כלשהי בין בריאן וג'סטין ומה קיבלנו!? בקושי כלום! עכשיו יש לנו עונה חדשה ואולי אחרונה והם מקדישים אותה לפרובוקציות נגד הומופוביה!?!! די! עשיתם את זה כבר! הרבה! כמה אפשר?!?! הבנו! הומופוביה זה דבר רע, אוקיי! Next??? יש להם כל כך הרבה אופציות עם הסיפורים הקיימים (כל הסיפור עם האנטר, הסיפור עם טד, ההריון של מלאני, האיש הגבוה הזה שפעם היה מרכז הסדרה ועכשיו איבד את העבודה שלו ובמקרה יש לו גם מערכת יחסים תקועה עם איזה בלונדיני אחד!) למה להביא סיפורים חדשים?! למה סתם לסבך שיש עוד עניינים לא פתורים?! אוף! אני מעוצבנת!

GinniePig

New member
לאאאאא אתן לא מבינות!

אנחנו בשלב שלכל אחת יש את הפנטזיות שלה לגביי מה שאמור לקרות... מה שהופך את העלילה של התסריטאים ללא רלוונטית! תדמיינו! יש לכן מספיק חומר! והכי חשוב- חייבים להמשיך את הסדרה! זה לא רדיו! החלק הכי טוב זה שיוצא לנו לבהות בבחורים כוסונים על המסך בלי שאף אחד יאשים אותנו בסטיות :)) לא יעזור לכן כלום... אנחנו לא רואות את זה בגלל התסריט..... זה דבר טוב! מה זה כל התלונות האלה?!

tulchi

New member
אולי את

לא רואה את זה בשביל העלילה וזה מהווה עבורך סוג של ריגוש מיני (כמו פורנו רך). אני לא אתיימר לחשוב שאת לא מייצגת את דעת הרוב כי הרוב לא כותב פה (ואני מזמינה אתכם חגיגית לכתוב! כן! את שם שרק באה לפה כדי להתעדכן ולקרוא קצת ספוילרים! את חושבת שאני לא רואה אותך?? מה את מסתכלת לצדדים?? אני מדברת אליך!!) אבל אני בהחלט רואה את הסדרה בשביל הסיפורים והגופות הערומים כבר מזמן הפסיקו להיות משמעותיים.

GinniePig

New member
אני בטוחה..

צ'מעי... אין לי כוח או רצון לריב איתך... ואני לא רואה את זה רק בגלל הגופות.. ולא... לא בתור פורנו... אבל אין פה אחת שהייתה רואה את זה עם הם היו חבורת מכוערים עם גפרורים בתור גוף. אחת.

tulchi

New member
מצטערת להרוס לך

אבל הג"ש הבריטית לא שמה דגש על חיצוניות כמו הג"ש האמריקאית, ויש רבים שחושבים שהיא נהדרת למרות שיש שם כמה "מכוערים עם גפרורים בתור גוף" בלשון המעטה. וגם אני ראיתי אותה ובכלל לא סבלתי, להפך נהנתי ממנה מאוד. ואני לא חיפשתי ריב, אני חיפשתי דיון.

g a g a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif + וידוי -

אני מודה שבתחילת דרכי כצופה נלהבת צפיתי בסדרה והזלתי ריר על הגופות (בייחוד גוף ספציפי אחד
). אבל עכשיו, אחרי 3 עונות, 58 פרקים, ו999 דליים מלאי ריר, אני צופה בסדרה כיוון שהעלילה עושה לי את זה. נקווה לטוב חבר'ה

avivs

New member
זה אפשרי

להנות משני הדברים. כי האמת היא: סידרה שכזו לא הייתה מחזיקה מעמד ועוד עם כזאת הצלחה אם כולם היו נראים כמו התחת. ואותו דבר נכון במקרה שהיו רק אנשים יפים שכל היום הולכים למועדונים. בסידרה הזו יש שילוב של עלילה מעניינת, סיפורים מהחיים ואנשים יפים... וזה (לפחות לפי דעתי) הסיבה שיש לסידרה הזו כזאת כמות של מעריצים.

Dizen

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

שני האלמנטים לא חייבים, בהכרח, לסתור אחד את השני. ואתן את עצמי בתור דוגמה
: אני רואה את הסדרה גם בגלל האנשים היפים וגם בגלל העלילה. (ודווקא בהתחלה נדלקתי על העלילה
... רק אחרי זמן מה גיליתי את האנשים
)

tulchi

New member
עוד מלאאא ../images/Emo58.gifים !!! 403

מתחיל להיות מענין, לדעתי לפחות
1. בריאן, אמט ומייקל הולכים ברחוב (כנראה לפני או אחרי חדר כושר בגלל שהיו להם התיקים של החדר כושר). פתאום הם רואים את טד ובלייק באים מהכיוון השני, הם נעצרים ואמט מניח את היד שלו על הזרוע של בריאן, אומר כמה מילים, מסתובב והולך. בריאן ומייקל הולכים לכיוון טד ובלייק ומיקל אומר לטד משהו בסגנון של "אולי נפגש מתישהו?" (מזה אולי אפשר להבין שטד לא מבלה עם החבורה יותר). טד עונה (כנראה ממציא איזה תירוץ או משהו דומה). בריאן לא אומר וכלום ונראה משועמם וחסר סבלנות. טד ובלייק הולכים. אחרי שהם עוזבים בריאן אומר למייקל משהו שנשמע כמו בדיחה, מייקל מייקל נותן לו מכה קטנה על היד ועוזב. 2. לחבר החדש של ג'סטין (זה שנראה בדיוק כמוהו) קוראים קודי וזה אכן השחקן מיץ' מוריס. ההבנה שלי היא ששניהם שייכים לאיזה אירגון (או כת) שמחפשת להוציא הומופובים מהארון כשכל האמצעים כשרים (כמו אלימות למשל). ג'סטין וקודי עומדים ברחוב יחד עם קבוצה של 7-8 בחורים וכולם נראים אותו דבר (או לפחות לובשים את אותם בגדים). מכונית עוברת ליד החבורה ומישהו צועק מתוכה: "Hey fag - why don't you suck my dick!" קודי מתעצבן וניגש לדלת המכונית ומתחיל לחבוט בה ולצעוק לבחור בפנים שיצא החוצה. הנהג והנוסע שלידו יוצאים מהמכונית והנהג ניגש אל קודי ובצעקות שואל אותו למה הוא חובט במכונית שלו וקודי שואל אותו אם הוא היה מעדיף שהוא ירביץ לו (לנהג) במקום. בשלב הזה רק ג'סטין וקודי עומדים ליד המכונית (בלי שאר החבורה) וג'סטין מבקש מקודי שירגע. אחד מהבחורים שהיו במכונית רודף אחרי קודי והשני רודף אחרי ג'סטין. ג'סטין נזרק ע"י אחד הבחורים מהמכונית לעבר המכונית עצמה ובשלב הזה שאר החבורה באה לעזרתו ולעזרת קודי. מה שקורה אח"כ זה שהבחורים מהמכונית שוכבים על הרצפה וחוטפים מכות מכל החבורה שהיתה עם ג'סטין. זהו. אני אומרת...נשמע מענין, במיוחד הסיפור עם ג'סטין. מענין כמה רחוק הוא ילך עם זה ואיך זה ישפיע עליו ועל כל השאר (ובכל השאר אני מתכוונת ל...אה...בריאן).

tulchi

New member
תוספת ../images/Emo58.gif

לפני שבריאן, אמט ומייקל פוגשים את טד ובלייק יש סצינה שבה טד ובלייק יוצאים ממרפאה ותלוי שם פוסטר של בדיקות איידס. טד נראה דכאוני ונחרד ובלייק כנראה מנסה לעודד אותו. הם נראים מיודדים אבל שום דבר מעבר לזה, למרות שאי אפשר לדעת אם הם רק חברים טובים או שוב ביחד רק מהליכה ברחוב. באיזשהו שלב בלייק אומר "אז תשיר!" (מתקשר לסצינה שנקראה "האודישן של טד"). הם הולכים עוד קצת וטד נעצר ואומר oh shit (כנראה כי הוא ראה את בריאן, מייקל ואמט באים לקראתם). 2. הסצינה הראשונה שתוארה עם ג'סטין וקודי (שהם מתנפלים על מישהו ברחוב אחרי שהם מתנשקים) נקראת: "Justin and Cody start a fight."

למעלה