(בערך) עונה 4

tulchi

New member
../images/Emo58.gif (בערך) עונה 4

אם אהבתם את השיער הארוך של ג'סטין העונה 3 תפרדו ממנו לשלום. לא בדיוק הבנתי עד כמה קצר השיער שלו עכשיו, אבל הוא קצר מאוד. (מהתיאור אפשר להבין שאולי מדובר אפילו בקרחת, אבל אני בספק גדול).

avivs

New member
הכי טוב

זה הקצר. עונה שלמה עברה ועדיין לא התרגלתי לשיערו הארוך.

netaK

New member
../images/Emo58.gif

אפשר לקוות שהכוונה היא לשיער קצר כמו למשל...שהיה לו בעונה 1 אבל...קרחת לא רואה את זה

tulchi

New member
תוספת באותו נושא ../images/Emo58.gif

לא קרחת, אבל קצר מאוד מאוד, יותר מאשר בתחילת עונה 1. אמרו שהוא נראה בוגר יותר ורציני יותר עם התספורת החדשה. מענין אם יש סטורי ליין יחד עם התספורת ואם לא מענין אם יתייחסו לזה כבדרך אגב כמו "יא סאנשיין! תתחדש על התספורת"...חיחי אניווי בפרק 401 השיער עוד ארות וב 402-403 הוא כבר קצר.

tulchi

New member
דרך אגב ../images/Emo58.gif

הסצינה שצילמו היתה שג'סטין מגיע בריצה לבנין של בריאן, פותח את הדלת הראשית עם מפתח ונכנס פנימה. שמישהו יזכיר לי עם בפרק 206 הוא גם פתח את הדלת עם מפתח או פשוט פתח את הדלת...מענין אם יש משמעות לזה שיש לו מפתח לבנין

tulchi

New member
או או או!!! ../images/Emo58.gif

זה שלג'סטין יש מפתח וזה שהוא בכלל מגיע לבנין של הלופט אומר שבריאן עדיין מחזיק בלופט?? הוא לא עני יותר???

tulchi

New member
אולי אבל ../images/Emo58.gif

הוא מגיע לשם בריצה, ואם זה היה כדי לארוז אני הייתי הולכת לשם בצעדים של טיפ-טופ *טלי נזכרת בגיל 4 כשביקשו ממנה למהר והיא עשתה דווקא* אניווי, אולי בזמן שג'סטין רץ ללופט יש שם מישהו שמעונין לקנות אותו והוא ממהר לשם כדי לעצור את תהליך המכירה? אולי בריאן התקשר אליו כי הוא החליק במקלחת ונשבר לו האגן? (יו נואו...הוא בן 31...קורה) בכל מקרה קשה לי לדמיין את בריאן בלי הלופט (קודם הצמיד? עכשיו הלופט?) ואני מאוד מקווה שהוא ישאר שם.

tulchi

New member
עוד |ספוילרים| פרק 403

1. סצינה בה אמו ומייקל מתווכחים אחד עם השני על טד וקוראים לה "מייקל מגן על החברות עם טד". לאמט יש שם שורה "הוא זנח גם אותך". 2. צולמה סצינה שנקראת "האודישן של טד" (WTF??) 3. אוקי, זה הספוילר הבאמת מענין: ג'סטין עומד ברחוב וילדו עומד בחור צעיר שנראה בדיוק כמוהו, הוא לבוש אותו דבר ויש לו את אותה תספורת חדשה. מסביבם יש כמה זוגות סטרייטים, חלק מהם מתנשקים. יש דיאלוג ותכף אני אביא אותו כי אני ממהרת ואין לי כוח לתרגם אבל קבלו- ג'סטין והבחור מתנשקים!!!!!!! אני בשוק! למה הם מתנשקים?? אני אמות! מה עם בריאן? איפה בריאן? למה ג'סטין מנשק את הכפיל שלו? מה עשיתי רע? איפה בריאן?? התמצית של השיחה מסתכמת בזה שהם מתכננים משהו שלא הבנתי ואז מתנשקים. עובר איזה בחור שנגעל מהפגנת החיבה הפומבית והם רודפים אחריו ורבים איתו. הבחור המגעיל אומר לג'סטין:all you fags should get AIDS and die וג'סטין עונה: The last guy that said that to me left me face down on the concrete in a pool of blood. This time it's YOUR turn! הוא מניף אגרוף כדי להרביץ לו. עוד שניה אני אביא את כל הדיאלוג.

tulchi

New member
הנה ../images/Emo58.gif

J's friend turns around towards Justin and says: J's friend: My dad used to take us bird-hunting and the first thing we always did to flush them out was beat the bushes. J: How do we do that? J's friend: Like this. (He leans in and kisses Randy, who is momentarily surprised, and then kisses back.) Long kiss. A tall guy walks by them, shakes his head disgustedly and says: Tall guy: Chr- ist! J's friend (or J, I couldn't tell): Ex-cuse me?? Tall guy (stops and looks back at them): Huh? J's friend: I thought I heard you say something about my friend. Tall guy: Yeah ... get a room! Tall guy starts to walk on, Justin and Justin's friend spring after him. Justin runs ahead of the tall guy then turns around and faces him, blocking his way. The friend stands directly behind him, so they are blocking him in. J: Do you have a problem with our kissing? Tall guy: No, YOU have a problem. You're in the wrong part of town - go back where you belong! J's friend: Last I heard we lived in a democracy (.... etc etc ... he says something else along the same lines) Tall guy: Fuck you! (He pushes Justin and starts to leave. Justin pushes him back. The friend grabs the tall guy's arm from behind and twists it behind his back.) J's friend: Have you gotta problem ... asshole? (He pulls the tall guy's head back by the hair) I ASKED you if you have a problem. Tall guy: Yeah ... all you fags should get AIDS and die! J: The last guy that said that to me left me face down on the concrete in a pool of blood. This time it's YOUR turn! (He swings at the tall guy. Director yells cut.)​

tulchi

New member
עוד |פרטים ../images/Emo58.gif

אחת הבחורות שראתה את הצילומים כתבה שהנשיקה היתה נסיון לעורר פרובוקציה. התלבושות הדומות של ג'סטין והחבר שלו נראות כאילו הרגע הם יצאו מאיזה מועדון, וזה כנראה בשביל למשוך תשומת לב. הבחורה לא שמעה את שם השחקן ולכן היא לא יודעת עם מדובר במיץ' מוריס, מלפני כמה ספוילרים, שאמור להיות פעיל נלהב למען זכויות ההומוסקסואלים וכו'. כנראה שג'סטין ואותו בחור מנסים לחשוף הומופובים ולהתנקם בהם וזה גם מתקשר לתקיפה האלימה של הדראג קווין (?) בפרק 401. כנראה, שעבור ג'סטין, סטוקוול היה רק ההתחלה של הפעילות שלו נגד הומופובים. דעתי האישית בלבד- עד כמה שהדיון בנושא הזה חשוב, בכל מה שקשור להג"ש זה כבר מתחיל לשעמם אותי מאוד. מאוד.

netaK

New member
../images/Emo58.gif

אז רשמית נגמרו הרעיונות לעלילה?
אותי דווקא מעניין האודישן של טד
אבל זה נשמע ממש...הממ...משעמם

tulchi

New member
|נרדם| ../images/Emo58.gif

גם אותי מאוד מענין האודישן של טד וגם מסקרן אותי אם טמט סיימו את כל מה שהיה בינהם. מרגיז אותי שאין פרטי עלילה לגבי בריאן, אני חוששת שתחילת העונה לא ממש עוסקת בו ואני מקווה שאני טועה.

netaK

New member
../images/Emo58.gif

לא מספרת מה אני רוצה מתחילת העונה עם בריאן

justagirl182

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo4.gif

אני מסכימה טלי.. במקרים כאלה אני חושבת שעדיף לסיים בשיא. חבל לי אפילו לחשוב על העובדה שהג"ש לא תעניין אותי יותר. אני מאד מקווה שבעונה הזאת יהיה קצת יותר... spice סגנון עונות 1-2

ofrikit

New member
מה??? בערך ../images/Emo58.gif

אני לא חשבתי שאני אשמע את זה דווקא פה אני ממש ממש ממש אוהבת את הג"ש וזה ממש לא משעמם אותי אני מסוגלת לראות את הסדרה עוד הרבה ואני חושבת שהם יפתחו רעיונות עם הזמן..

tulchi

New member
על מה את מדברת? ../images/Emo58.gif

את חושבת שהם יפתחו רעיונות? מתי בדיוק? על איזה זמן את מדברת? יש להם זמן? איפה הוא? זה לא שיש עוד 4 עונות. יש רק עונה 4. אין להם רעיונות! הם ממחזרים עלילות וממציאים שטויות על גבי שטויות. אמנם אנחנו יודעים מעט מאוד פרטים, אבל אני לא אופתע בכלל עם עונה 4 תעבור בנחירה. זאת אחת הסדרות שאני הכי אוהבת בעולם, אבל יש גבול לכל חתול!! אם זה ימשיך ככה, לא תהיה עונה 5 אז אל תפנטזו עליה. אם עכשיו הם לא מסוגלים להפוך את הג"ש לסדרת דרמה, שום דבר כבר לא יעזור להם, ועדיף שיסיימו איתה יפה מאשר שיתחילו להסתבך לי עכשיו עם עלילות פאתטיות, משמימות, טחונות וממוחזרות. אם יש להם מסרים להעביר שיעשו את זה בצורה טובה ושלא יזרקו את ג'סטין על איזה בחור כדי לעורר פרובוקציות או כדי לרדוף אחרי אנשים בשביל להוציא אותם מהארון כהומופובים. זאת לא דרך להעביר ביקורת. ולהפוך את ג'סטין מאדם רגוע, נבון ושקול למפלצת אלימה שחובטת באנשים ברחוב זה פאטתי והרשו לי לגחך בזילזול בעודי שוקעת בתרדמת חורף.

למעלה