ביג בראדר 620

maya567

New member
../images/Emo58.gif

זה לא סוד שהחלק החי של התוכנית לא ממש חי. שבוע שעבר למשל, המודח הודח יותר מ-24 שעות לפני ששודר הפרק. לעומת זאת, היום, כשהשעה עכשיו בארה"ב היא בערך 1430 בצהריים (תלוי באיזה איזור אנחנו נמצאים) - עוד לא היה אביקשן. עכשיו. העובדה הזאת יכולה לחזק את הרעיון שאמריקה תחליט מי יזכה ב-HOH. הממ... בדיוק עכשיו הדגים החמודים חזרו למסך שלי, אז יכול להיות שמתחיל האביקשן (למרות שזה לא ממש הגיוני כי הם אכלו ולא היו לבושים יפה מדי). טוב נו. נחכה עד מחר בבוקר (או מאוחר יותר בלילה) בשביל לדעת מה קרה. וד"א אם מישהו רוצה לנצל את נדיבות ליבי וה-12 דולר שאני משלמת ולראות לייב פידס - אפשר לשלוח מסר. לא מבטיחה כלום.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifלפרק הבא ועל העונות הקודמות

בקשר לזה. לרוב דברים כאלה קשורים לשיחות מהבית או מכתב למשל . היה כבר באחת העונות שמיהו מהדיירי הבית הלך לטקס פרסי הMTV ככה שזה יכול להיות רק שאז זה היה בתחרות לדעתי HOH על אמריקן צויס זה קצת לא פייר אבל אם כך יכול להיות מעניין צעד כזה זה בטח התערבות של הפקה של להציל את השלישייה!

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifבאותו הקשר...

כן, שמעתי על זה. אני מעריך שרק ייתנו לאחד מהם מכתב מהבית או איזה בילוי. עדיין, זה יהיה ענק לראות את הפרצוף של מאגי, אפריל ואיווט כשהן מגלות שהאורחת המועדפת על אמריקה היא ג'אנל.

avivko2

New member
../images/Emo58.gif

איזה מצחיק אם ג'אנל תיכנס לטקס ותצעק שם.. ביץץץץ...

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

הרבה יותר טוב יהיה אם יתנו להם לראות את תוצאות סקר הפופולריות באתר של CBS. לא רק שהם יראו שהאווי וג'אנל הם הכי פופולרים בבית, ההבעה על הפנים של איווט ומגי כשהם יראו את ה25 אחוז העלובים של אריק תהיה priceless.

Doji

New member
../images/Emo58.gif לייבפידס של 23.8

מאגי מרעילה את מוחו הריקני של בו. עכשיו כשאני שם לב, בו באמת לא יכול לדבר באופן שוטף בצורה ברורה [כפי שמרסלס וגרטשן העירו לאחרונה ששום דבר שהוא אומר לא ברור, לאחר נאום הנומיניישנס שלו]. מגי מנסה להכניס לראשו של בו ש- "איווט רואה בג'יימס זוג שלה יותר מאשר היא רואה אותך ככזה והרי זו חוצפה, כי אתה הזוג שלה!!" אח"כ שניהם עושים "עימות" (רגוע) עם איווט ורוצים "לחשוף" את ג'יימס לפניה. זה לא טוב כי הם מחדירים לה פחדים ורעיונות. אני רק מקווה שאיווט קולטת את האינטרס של מגי בכך שהיא ממקדת את כל יכולתיה להדחת ג'יימס ושהאינטרס הזה אינו אינטרס משותף לאיווט-בו. בו ממש לא מבין את זה.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

מסכים עם כל מה שאמרת. זה רק אני או שבו השתמש בwan כצורת העבר של הפועל win? בו, אתה טיפש. אלוהים לא מאיר לך את דרכך, אלוהים שונא אותך כי אתה הומו. בע איתו. הנאום שלו היה פתטי. איווט מפגרת - רייצ'ל מפסידה לא טובה? אני לא זוכר אותה מתחילה להשבר ולבכות כל 5 דקות ברגע שהכוח לא בברית שלה. איווט שוב מעצבנת ומפגרת. ג'יימס מלך. וגם חזר להצחיק - אהבתי את הרעיון שלו לאפריל אם הוא יזכה בHOH. איווט השמינה כל כך מאז ההתחלה. חבל שרייצ'ל מוותרת, הייתי רוצה אותה במשחק יותר מהאווי. בקיצור, פרק מתסכל ומעצבן.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

ג'יימס אמר לS3 שאם הוא זוכה בHOH, שלא יבואו לחבק אותו, הוא רוצה שאפריל תחבק אותו ואז ללחוש לה באוזן "you're going up"

למעלה