ביג בראדר 620

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 620

גרררררררררררר... אני מתעב את האנשים האלה. אני פשוט שונא אותם. רגע השיא של גועל-הנפש היה כנראה המקדש לקראפי הגמד הזועף, אבל הברבורים של איווט (זוכרים שסיפרתי איך אני סובל אותה? בוטל) לגבי רייצ'ל כמכשפה זקנה, כשאנחנו מדברים פה על מי שנמצאת בברית עם המכשפה הזועפת מאגי ונערת הסיליקון והקמטים אפריל הכעיסו אותי עוד יותר. בסה"כ היה פרק מאוד לא מעניין ומכעיס. רייצ'ל הולכת למושבעים ביום חמישי, למרות שהייתי מעדיף את האווי (גם כי רייצ'ל פשוט שולטת, וגם כי אני יודע שהוא יהפוך את החיים של J-Blow לגיהנום), אבל אם היא מוותרת בשבילו - זכותה. אני רק מקווה שהם מסדרים איזו תחרות טובה ביום חמישי, כי אם מאגי/איווט/גוש-סיליקון-דוחה זוכים ב-HoH שוב, אני לא בטוח שאני אוכל לסבול את זה. נ.ב. 1: ג'יימס משחק משחק שגובל בגאונות. 0 טעויות. נ.ב. 2: "The Nerd Herd" - יצירתי ההאווי הזה. אהבתי את הכינוי. נ.ב. 3: האם ידעתם שמישהו הצליח לסדר מטוס קטן שיעוף מעל הבית עם השלט: "Aperil and J-Blow - America wants your DOR" (למי שלא יודע, DOR זה לפרוש. אני לא זוכר את הר"ת). BB הכריח את כולם להיכנס הביתה כדי שלא יראו את זה, אבל מאגי הספיקה להציץ.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

לגבי גיימס אני לא ממש מסיכם הוא התחיל לשחק חכם אבל אני לא חושב שזה גאונות אלא יותר הטיפשות של האחרים בבית.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכים שבהתחלה הוא שיחק יותר מדי, אבל כרגע (בעצם מאז השטות של שבועה לאיווט על התנ"ך) הוא משחק ללא טעויות. נכון, הנסיבות עובדות לטובתו, אבל אני בעיקר התרשמתי מאיך שהוא אילף את איווט - היא פשוט לא מרשה למאגי להיפטר ממנו. מאגי, אגב, חושבת נכון בקשר ללהיפטר ממנו. היא היחידה שקוראת אותו נכון.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

חבל. דווקא מבין ברית המטומטמים קיוויתי שרייצ'ל לא תעוף. אבל לא נורא, העיקר שהמספרים שלהם יורדים לאט לאט..
לג'יימס יש הרבה מזל אבל בכל זאת אפשר להגיד עליו שהוא משחק משחק חכם. היו לו כמה הזדמנויות לירות לעצמו ברגל והוא הצליח להתחמק. יובל, חבל שאתה שונא את איווט רק כי היא שונאת את רייצ'ל. זה דווקא היה מצחיק כשהיא חיקתה את הפרצוף סוס שלה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

ה-DOR היחיד שאני מכיר זה day of reckoning שזה בערך יום הדין או משהו בסגנון.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ביבי 620

איווט זה הדבר הכי מעצבן שנצפה בטלוויזיה שלי. EVER. המספרים לא נראים טוב וכרגע אני כולי מעודד את ג'יימס שיצליח לשרוד את הברית הנוראית הזו וימצא את הדרך לנצח במשחק.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 620

השטויות שחבורת קראפי אומרים ועושים זה פשוט מעצבן! קודם כל מה הם עושים מאריק קדוש כל כך? אין לי פיבוריט העונה הזאת חוץ מגאנל אבל אין לה סזיכוי ממש לזכות לדעתי שבוע הבא יהיה מכריע עבור מגי או גיימס! אם מגי תזכה היא תשים את גיימס ולהפך חבל שגאנל לא זכתה בויטו!

Doji

New member
../images/Emo58.gif 6x20

מסכן ג'יימס, לא יכול שניה לנוח על זירי הדפנה בבית הזה, לא יכול להירגע לשניה, תמיד מגי נושפת בעורפו. היא לא שוכחת, לא סולחת ולא מוותרת. ג'יימס מקובע אצלה בראש כמי שבגד בקראפי שלה. גם כשהתוכניות של ג'יימס נושאות פרי ובו מסונוור מה- HOH ושוכח שהשחקן הכי חזק בבית מסתובב לו חופשי בשדה הקרב בין שני המחנות, מגי דואגת להזכיר לפרנדשיפ מי האוייב האמיתי, במי אי-אפשר לבטוח ואת מי צריך להעיף כמה שיותר מהר, אחרת יהיה מאוחר מידי. כמובן שלמגי יש אינטרס אישי - מכל ה"הבנות" בבית, ההבנה בין ג'יימס ומגי היא הותיקה והברורה ביותר - "שנינו שקופים האחד לשני, מי שישיג את הכח ראשון יעיף את האחר". קשה לי לראות את ג'יימס מנצח במשחק הזה, זה כמעט בלתי אפשרי במצב שהוא נמצא ובהרכב המושבעים שיהיה אם יגיע לסוף. בכל זאת, ממש מגיע לו לנצח, המשחק שלו אפילו השתפר מאז ששרה (הוא הגדיר אותה כ"קריפטונייט" באחת השיחות חחח) הלכה. פיינל 2 חלומי - ג'אנל מול ג'יימס.

willo

New member
../images/Emo58.gif

ג'יימס בהחלט יכול לנצח, אם הוא מגיע לגמר מול ג'נל/האווי או רייצ'ל

Doji

New member
../images/Emo58.gif

אל תשכח שהשבוע מאבדים אחד מהשלשה הזו. נניח ישארו רק ג'אנל והאווי. ג'יימס יצטרך להבטיח אחד מהם איתו בגמר. מה שיחייב "בגידה" בשלב כלשהו בזוג בו-איווט נניח ומי ערב לכך שהוא יקבל קולות מהם בסוף? ובכלל זה לא פשוט, הגעה שלו לסוף תצטרך להיות בדרך הקשה של זכיה בתחרויות HOH ו- VETO, לא בדרך של תימרון בין בעלי ברית בבית.

willo

New member
../images/Emo58.gif

לא שכחתי אבל זה עדיין אפשרי גם בלי "לבגוד" בבו ואיווט. לגבי הסוף, אין ערבון לשום דבר, רק אמרתי שמול ג'נל/רייצ'ל/האווי יש לו סיכוי לזכות בארבעה מתוך שבעת הקולות. במצב היום כל אחד שיגיע לגבר יצטרך לעבוד בשביל זה.

willo

New member
../images/Emo58.gif 620

נאמר כבר הכל אז רק אציין ש:- הדברים של רייצ'ל שהכל התחרבן כשהאווי היה HOH ממש לא מפתיעים (חבל שהם לא חשבו על זה קודם). ג'יימס משחק נכון, אבל מגי, ריצ'ל וג'נל יודעות את זה, הוא עשה בשכל שהוא לא השתמש בווטו, כי ככה לא יכולים לכעוס עליו. בניגוד לרוב, אני מאוד מקווה שאיווט תשאר - הוידויים שלה הם הכי מצחיקים. בו מגלה שיש לו שכל, לבחור את ג'יימס היה נכון, ככה אם ג'נל היתה זוכה, ברור שג'ימס עולה, מנגד אם הוא היה בוחר מישהו אחר, אז רייצ'ל/האווי היו בוחרים את ג'יימס והא היה חש מחויבות לעזור. אין ספק ששלושת הפיבוריטים שלי לנצחון הם ג'ימס, ג'נל ואיווט (לפי הסדר הזה), אני מאוד מקווה שאפריל ובו לא יזכו ואני אדיש לגבי מגי, רייצ'ל והאווי

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לבו אין שכל. מאגי או איווט אמרו לו את זה. אוצר-המילים של בו מורכב מ"faboulous", "fashion", "oh my god" וכו'. האיש לחלוטין לא קוהרנטי - כשג'ולי שואלת אותו שאלה טיפשית על אוכל באחת השיחות איתה, הוא לא מצליח לנפק תשובה באנגלית. נאום הנומיניישנס שלו היה לחלוטין לא ברור ולא סביר. מדובר בדביל בצורה בלתי-רגילה.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

טוב, הבנתי מה הקטע עם איווט. אני יכול לסבול אותה רק כשהיא לא מדברת (או לוחשת), אחרת אני ממש מתקשה שלא לבעוט במסך המחשב שלי. למרות שרייצ'ל כביכול מוותרת על התחרות לטובת האווי, אני ממש מקווה שהיא תישאר. הדבר היחיד שהיה חסר לרייצ'ל כדי שהיא תהפוך למושלמת, זה יצר נקמה יותר גדול, מה שיתממש על בטוח אם האווי יעזוב. חוץ מזה, ג'אנל ורייצ'ל זה הזיווג הכי מוצלח שאני יכול לחשוב עליו מאז ביג בראדר 4 (ולא, אני ממש לא מגזים). אני חושב שהמטרה של ג'יימס של ג'יימס בכל תחרויות ה-HOH היא לחכות שמאגי תפסל, ואז הוא בטוח (למי שלא זוכר, בתחרות הקודמת מאגי הגיעה מקום שלישי, והוא שני) ויכול להרשות לעצמו להפסל. אני מתנחם בכך שאפריל ואיווט לא יכולות לזכות בכלום, בו לא ישתתף בתחרות הבאה וג'יימס ידאג להגיע יותר רחוק ממאגי. ככה שרוב הסיכויים שה-HOH הבא יהיה ג'אנל, ג'יימס או רייצ'ל/האווי. רייצ'ל וג'אנל לגמר! (יחד עם ג'יימס, כמובן...)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

נאמר כבר הכל... מצחיק שבלייב פידס אפריל נהייתה פתאום החברה הכי טובה של האווי ורייצ'ל. כנראה שכן קיבלה בסוף את ההתנצלות-לא-התנצלות של האווי. נקווה שהשבוע הכוח שוב יעבור צדדים. לא בא לי שהכוח ישאר אצל הפרנדשיט.

maya567

New member
../images/Emo58.gif בערך לפרק הבא.הסבר בפנים

זה לא ממש ספוילר שקשור למה שקורה בבית, אלא ספוילר למשהו שקשור לתוכנית. בקיצור - זה ממש לא משהו רציני, אז תרגישו חופשי לרדת ולבדוק מה כתוב למטה. בתוכנית של מחר ג'ולי הולכת להכריז על עוד America's Choice, כשהתוצאות יתגלו בתוכנית של יום שלישי. הספקולציות הן מאמריקה תחליט מי יקבל HOH ועד אמריקה תחליט מי יופיע בטקס של MTV. מה נראה לכם? אני מקווה שזה משהו קונספירטיבי. שיהיה מעניין! כבר נתנו לנו את כח להחזיר מישהו למשחק. למה שלא יתנו לנו את הכח להעיף מישהו מהמשחק? או לפחות להעמיד מועמדים.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

יהיה מעולה אם אמריקה תחליט מי יקבל HOH! אני חושב שג'אנל תזכה בזה או ג'יימס. אם זה יקרה אז כבר באמת חובבי הפרנדשיפ (ויש כאלו! מישהי מהם דיברה בהאוס-קולז בתחילת השבוע) יוכלו לזעוק על קונספירציה ויד מכוונת של ההפקה. אני אשמח אם יהיה משהו יצירתי יותר מכיוון ההפקה - למשל שאמריקה תבחר אחד מהמשתתפים ויחשפו לעיני כל הבית את וידויי הדייארי-רום שלו. במקרה כזה, אמריקה תבחר או בג'יימס או באיווט וזה יכול להיות מאוד מצחיק. אבל זה נראה לי מוגזם, כי זה דיי יקבור את אחד השחקנים. אוליי אם יעשו את זה כעיסקת חבילה שמי שחושפים את הוידויים שלו מקבל זכות ויטו לשבוע הקרוב או משהו.

למעלה