באפי 7X10

IDOffryn

New member
ראיתי ../images/Emo58.gif 7x10

מה זה הפרק המטורף הזה???????????????????????? קודם כל דרוסיליה!!!!!!!!!!!!!!! כשראיתי אותה ממש יצא לי מין קול מוזר כזה של שמחה. אבל היה בה משהו מוזר היא לא היתה כמו בעונה השנייה.. (נו נתרץ את זה בגלל שזאת לא באמת היא..) אז ככה שמתי לב למשהו מוזר.. דצמבר?? איך כבר הגיע דצמבר שימו לב שמאז 7x07 הפרקים ממשכים מאותם מקומות שהם היו והיה כתוב בברור שהאירועים ב7x07 היו ב12 לנובמבר איך כבר הגיע דצמבר אחרי כמה ימים???? אוקיי ג´´ילס לא מת!! יש! אבל עדין איך הוא הצליח לברוח??? אולי זה לא באמת הוא?? אוף!!! וג´ויס! זאת באמת הייתה הפתעה נעימה!! כרגיל היה את הבדיחות הרגילות של אניה (וגם דאון עזרה קצת בפרק) הקוטלת שברחה! איזו מטומטמת!!!!!!! שמתם לב שהיה לה שרשרת צלב כמו שבאפי נהגה ללכת בעונות הראשנות(חוזרים להתחלה או לא?) היצור הזה ממש ממש חזק! אבל אני חושב שהיא אם תתקע לו משהו יותר גדול בלב הוא יתפורר כבר ראינו בפרק שפיית´ הגיעה(עונה 3) שהיה ערפד שיתד קטן לא הרג אותו אבל מין עמוד ענקי כן פורר! אבל למרות זאת יהיה ממש קשה להרוג אותו!!! פרק ענק! הנאום בסוף היה מצוין!! והם לא חשבו אולי לקרוא לפיית´?? הם לא חשבו שטח הוא ינסה גם להרוג אותה!!

IDOffryn

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

הקטע עם וילו היה ממש מפחיד כבר לרגע חשבתי שהיא הופכת לרעה שוב!! ושמתם לב שהיצור הזה שהיה מעל השולחן הוא אותו אחד שהיה בעונה 3!!

IDOffryn

New member
ועוד המלצה!ספוילר

אל תראו את הטריילרים לפרקים ראיתי עכשיו את הטריילר והוא נורא הורס למי שלא ראה את הפרק !! וגם אל תקראו תקצירים כי קראתי תקציר לפרק וידעתי שג´ילס יחזור...למרות שזה לא ממש ספוילרים אבל זה עדין הורס את ההפתעה

melatonin

New member
../images/Emo58.gif מה עם...

ג´ויס? לדעתי היא לא הראשון, כי היא הופיעה לבאפי רק בחלומות והביאה לה את הספר. ואם היא טובה אז יכול להיות שגם כשדואן ראתה אותה היא היתה טובה

buffstar

New member
../images/Emo58.gif710 סוף סוף ראיתי../images/Emo98.gif

איזה פרק ענק! ממש ממש אהבתי! אומנם היו לי כל מיני בעיות להוריד אותו, והיו לי קצת בעיות עם הסאונד( הקול הקדים את התמונה, מישהו יודע איך פותרים את זה?) אבל הפרק היה שווה את זה.
גם אני חושדת בג´יילס, איך הוא התחמק מהגרזן? הוא התנהג בצורה מוזרה, למה הוא לא עזר לבאפי לצאת מהבור הזה!!? פלוס כמו שציינתם הוא לא נגע באף אחד...
אהבתית את הקוטלות הפוטנציליות, איזה רעיון נחמד, איזה טיפשה האחת שברחה כשראיתי אותה רצה פשוט צעקתי טיפשה מה היא תעשה בבפי השאול בלילה כשיש ערפד סופר מסוכן בחוץ?
אוקי מצד אחד שמחתי שהם התייחסו לאל הקסמים של ווילו שוב, אבל מה הקטע עם הרוע? הבנתי שיש לה כוח והיא לא יכולה לשלוט בו אבל מכאן ועד שוב להיות רעה זה מרחק גדול...
זאנדר ואניה היו מקסימים כרגיל:)
ספייקי או ספייקי אפילו שאני לא ספאפית ואני מתנגדת לספייק/באפי אפילו אני התרגשתי כשהוא אמר שהלא יעזור כלום עכשיו שהוא יודעת שהיא מאמינה בו*אנחה*.
ממש ממש ממש אהבתי את הנאום בסוף, ההייתי בטוחה שבאפי הולכת להישבר, אבל הופ היא הביאה אותה בהפוכה ואפילו אני הייתי מוכנה לתפוס גרזן ולצאת לקרב
לא בדיוק ספוילר אבל עדיין משו בקשר לפרקים הבאים, אז מי שלא רוצה לדעת שיתרחק... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 אליזה דוקשו (פיית´ בשבילנו) חתמה חוזה ל4 פרקים האחרונים בעונה ה7 של באפי ו3 בעונה של אנג´ל, מישהו שמע קרוס אובר או שזה רק אני חולמת?

נו? אף אחד לא מגיב?

טוב, אז אני אגיב, בשביל ההקפצה, אתם יודעים... אהממ, מה יש לומר על הפרק... ובכן...אני יודע: ישנו ציבור מקופח בפורום הזה- ציבור דורשי הספוילרים. מה לעשות, לא כל אחד יכול להוריד את הפרק מהאינטרנט, אבל ישנם אנשים שבכל זאת רוצים לדעת מה קורה ולהתעדכן בעלילה.... לכן אני מקים בשבילם פרויקט! פרויקט שעליו אפתח שרשור חדש...

גרר...

השרשור הזה מתעלל בי קשות. נו... *הולכת לבדוק כמה נשאר להורדה* זה אפילו לא מצחיק. אויש. נו, 3 אנשים בערך מעלים את זה, ואז כולםםםם נלחמים על הפרק.... נו... *בודקת שוב* נוווו....

למעלה