באפי 7X10

The Flash

New member
האמת...

זה שהם ערפדין אומר שהם מתים! פשוט הם החיים מתים אבל עדיין נחשבים מתים

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gifלפרק../images/Emo1.gif

הזכירו את פיית´? עכשיו אני ראיתי את הפרק ולא זכור לי שהזכירו אפילו את השם "פיית´" ואני חושב שכולם טועים, לא הגיוני שג´ילס מת. הוא הרי כמו הדמות הראשית. לא הגיוני שהוא ימות. אבל לדעתי הם צריכים לצרף כוחות יחד עם אנג´ל וכולם. כולל פיית´ וברור שפיית´ הולכת לחזור השאלה מתי..?

IDOffryn

New member
תסתכל..../images/Emo58.gif

בקטע שג´יילס מסביר להם את הכל אז באפי מסבירה איך הכל יהרס אז היא מזכירה את השם של פיית´

IDOffryn

New member
ועוד משהו../images/Emo58.gif

איך הם ידעו שאנדרו הרג את ג´ונתן??? הוא סיפר להם את זה?? ושימו לב שהמקום שבאפי הלכה אליו לחפש את הרוע הראשון היה אותו מקום בעונה ה3...

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

הוא באמת לא אמר להם. איך הם ידעו? אני לפחות לא שמעתי שהוא אמר.

formersusan

New member
just finished watching it

and OMG.... this calls for more than one viewing.. ummm, I immediately suspected Giles. They never showed or told how he got away from the axe, very suspicious indeed. he never touches anything or anyone, and the sun thing. I am pretty much convinced that it´s Giles (or Giles/first evil) that the creature cringed from. or maybe it is just Joss playing with our minds... and nice to see Willow and that girly... ;)

לפי דעתי זה לא ככה: ס 710

לפי דעתי גיילס שרד את הגרזן, והביא איתו את הקוטלות במטרה להלחם ברשע.... כשבאפי נכנסה לבור ונלחמה עם הערפד הראשון, הוא נחטף ונהרג! אם לש שמת לב, כשהוא נכנס עם באפי חזרה לבית שלה ומוצא שם את הפוטנציאליות הוא לא מזהה אותן!!! הוא רוצה לדבר עם באפי בפרטיות, כאילו הן לא אמורות לדעת על כך.. ובאפי לא שמה לב לזה!!!!

../images/Emo58.gif זה הכי הגיוני..

הם נותנים לך רמז עבה ש הג´יילס שראית בתחילת הפרק והג´יילס בהמשך הפרק הוא לא אותו אחד

melatonin

New member
תראה ../images/Emo58.gif

זו תאוריה מעניינת מאוד, אבל עדיין נראה לי הגיוני שזה כל הזמן לא היה הוא. כמו שאמרו, הוא לא פתח את הדלת, לא הוציא את הספר ועוד כאלה. מה גם שאם זה היה הוא בהתחלה הוא היה מספר מה קרה אז עם הגרזן, כי הראו פלאשבק לשם ויכול להיות שהסיבה שהוא לא סיפר היא כי הוא מת שם אבל אני אף פעם לא אוהב להינעל על תאוריה אחת, אז אני נשאר עם ראש פתוח

Ruby Bliels

New member
ועוד משהו, שימו לב

שג´ויס נוגעת בבאפי, מה שמראה את האמיתות של הדמות.

Angelus

New member
כמה שאלות. ../images/Emo58.gif 7X10

1) לאחר שהערפד קרע לבאפי ת´צורה, למה הוא השאיר אותה חיה? 2) לא הבנתי את הקטע עם הקוטלות נראה לי. אנחנו ראינו שהרגו שתיים. האם כל אלו קוטלות פוטנציאליות? מה זאת אומרת פוטנציאליות? מה קורה אם בסוף רק אחת נבחרת? לאן נעלמים הכוחות שלהן? מישהו מוכן להסביר לי? ועכשיו בקשר לג´ילס.. כן משהו באמת מוזר קורה שם.. כאילו הקטע שהכי אמר לי את זה זה שהוא היה לייד השמש וכאילו סתם הלך לעשות סיבוב. הוא בטח מת וחזר באיזה שהיא צורה.. אהבתי את הפרק.. קצת מסכם הכל וזה עצוב :( ובאמת הערפד הזה לא משהו.. מה הקטע?! מה ה FIRST EVIL אמר להם שהוא יצא מווילו? לא הבנתי כל כך..

GuyNemesh

New member
שאלה 7X10 ../images/Emo58.gif

הראשון, כשהוא מתגלה, הוא לא מתגלה רק לאחד כל פעם? כלומר, הקטע עם ג´יילס, כמה שזה היה מעולה אם הוא באמת הראשון, זה לא מסתדר כי כולם רואים אותו, הסקוביס, הקוטלות... כשהוא הציק לספייק, באפי לא ראתה אותו. ג´יילס לא ראה את ג´ני בעונה 3. ג´ונתן לא ראה את וורן... ועוד מלא דוגמאות. מצד שני, כשהוא "התפרע" הוא הראה את עצמו לכולם (לפני שהוא נכנס לוילו), אבל אז הוא היה בצורתו המקורית, נראה לי. אבל הקטע שדרו נראית לספייק, אבל גם לערפד הראשון, אז אולי ה"ראשון" יכול לשלוט למי הוא נראה ולמי לא...

melatonin

New member
../images/Emo58.gif

זה לא הערפד הראשון, צא מזה ברור שהוא יכול לשלוט במי רואה אותו ומי לא

BloodySpike

New member
דברים שכדאי לשים לב אליהם

פרק מדהים והנאום האחרון של באפי הזכיר קצת את הנאום מchekpoint אבל שני דברים בציקו לי: 1. לא הראו מה קרה עם ג´יילס (אז לדעתי הוא מת והוא עכשיור רוח והוא לא רוצה שבאפי תגלה) 2. למה ה ubervamp השאיר את באפי בחיים?

כמה תשובות

הערפד לא השאיר אותה חיה, הוא בטח חשב שהיא מתה, דבר שני, לקוטלות פוטנציאליות אין כוחות, הם עברו אימנוים אבל אין להם כוחות, אז אין להם לאן להיעלם...

הייזל

New member
../images/Emo58.gifבאפי 7X10

לא לפתוח שרשורים חדשים בנושא. לא לבקש על פני הפורום את המקור לפרק. לא חשבתי שאני צריכה להזכיר את זה שוב.

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif710../images/Emo58.gif

OMG הפרק שולט ביותר! הערפד הזה ממש מפחיד (וממוחשב בצורה מטורפת) ווילו - זה היה קריפי שהיא נסתה כישוף ואז היא הפכה לרעה
וכל הקטע שבאפי פצוע בסוף... אבל בסוף מה שהיא אמרה *סניף* ממש היה מרגש. אבל דבר אחד עלה בראשי כל הפרק. למה לעזאזל בשם אלוהים, הם לא זוכרים שם אחד! *פיית´*!!
היא קוטלת.
היא חזקה.
היא בכלא - שישחררו אותה שבאפי תעשה משהו!
פיית´ יכולה לעזור להם!

Angelus

New member
7X10 ../images/Emo58.gif

בטוח ישחררו אותה.. העולם חרב והיא לא תחזור? מוזר שלא שמעתי על זה כי אני דיי עוקב אחרייה באתר שלה.. לא יודע וגם אני לא ארצה לשמוע כי אני שונא ספויילרים! תענו לי על השאלות בהודעה הקודמת שליייייייי ענו לי רק על חלק:<

למעלה