באפי 7X10

The Flash

New member
באפי 7x10 - bring on the night

עוד שעתיים יהיה לי!!!! יאללה תתחילו לכתוב מי שראה כבר(לא שאני אקרא לפני שאני אראה אבל בכל זאת)

../images/Emo58.gif 7x10 Bring on the Night

אז ככה, קודם כל פרק מדהים, ג´יילס חוזר ומביא איתו את הקוטלות המתאמנות... אחת מהן מתה בסוף, והעלילה תקועה עם הערפד הראשון. ג´יילס מספר, שהרשע הראשוני יכול ללבוש צורה של כל אדם שנפטר, אך אינו יכול לממש את עצמו (לא יכול לגעת, להרים חפצים וכו´). פרק מעניין (ברגע שיהיה לי יותר זמן אני אכתוב סיכום מעמיק יותר), אבל שמתי לב למשהו יפה. זוכרים שהניפו גרזן על ג´יילס? וזוכרים איך שהרשע הראשוני לא יכול לממש את עצמו? בכל הפרק, ואני מתכוון בכולו, ג´יילס לא הרים ולא נגע באף אחד. אספתי כמה דברים מחשידים: 1. כשג´יילס מגיע לראשונה, שימו לב שבאפי פותחת את הדלת והוא שם, הוא לא דפק בדלת, ונראה כאילו חיכה שם, אולי כי הוא לא יכול לגעת בדלת. 2. ג´יילס מביא איתו ספרים שגנב ממטה המועצה, אך הוא אינו נוגע בספרים, אנאבל מביאה אותם ושמה אותם על השולחן. 3. ג´יילס ובאפי הולכים, ג´יילס הולך מרחק מה מבאפי ולא נוגע בה, גם לא בסוף (כשנדרש חיבוק) 4. באפי יוצאת מהמערה של הערפד הראשוני וג´יילס אינו עוזר לה לצאת (זה ממש מוזר). 5. כשבאפי יוצאת ממערת הערפד הראשוני ג´יילס מסתיר את אור השמש, אבל הערפד הראשוני מתנה כאילו השמש משפיע עליו, אולי זה בגלל שהוא אינו רואה את ג´יילס. 6.כשבאפי חוזרת הביתה, היא עומדת ומדברת עם הקוטלות העתידיות, והדלת לבית פתוחה, ג´יילס שעומד ליד הדת לא סוגר אותה. באפי סוגרת אותה לאחר כדקה. 7. כשג´יילס אומר שהקוטלות החדשות צריכות נשק, הוא שולח את זאנדר להביא אותו. בקיצור, נראה לי שג´וס החליט להרוג את ג´יילס סופית, ולהחזיר אותו בתור הרשע הראשוני (או שאולי זה אחד מהטריקים של ג´וס להצביע על מישהו כעל החשוד העיקרי, ואז לבוא מכיוון שונה, כמו למשל בפרק שבאפי שומעת מחשבות וחושבת שג´ונתן עומד להרוג את כולם). דבר נוסף זה שג´ויס מגיעה בצורת חזיונות, אני חושב שיוצרי הסידרה מצטערים שהם נפטרו מהדמות שלה, זה היה צעד טיפשי, וחסר אחריות, העובדה היא, שג´ויס חזרה מהמתים גם בעונה השישית (פרק 17) וגם בעונה השביעית. מחשבות, רעיונות הצעות וכו´?

Angelus

New member
Buffy 7x10 ../images/Emo58.gif

וווווווואווווווווווווווווווווווווווווווווווויייייייייייייייייייייייי סיימתי לראות את הפרק לפני שעההההה פרק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

GuyNemesh

New member
../images/Emo58.gif7x10 ענקקקק!!!

פרק מעולה! Bring on the night ענק! הקטע עם הקוטלות היה נחמד, זה רק אני או שבפרק הקודם, החסרי עיניים האלה ניסו להרוג את דון ומהשאר הם פחות או יותר התעלמו, ואת דון ניסו להרוג עם הסכין והכל. אולי.... היא אחת מהפוטנציאליות? גאד אני מקווה שלא! הערפד הראשון, הוא מצחיק, אבל הוא חזק לא יותר מאדם ולא מגלורי, אז מה הקטע שלו? אולי שהפעם הוא באמת רוצה להרוג אותה... ולא רק משחקי כוח או שהוא צריך משהו (כמו גלורי שרצתה את דון). עזבו, אני אהבתי אותו... אה, ודרו... אוי כמה שהתגעגעתי. אבל למה בעצם רוצים את ספייק חי? וילו רעה לכמה שניות, נורא עצבן אותי שלא התייחסו לקטע שבו היא הפכה לרעה ב"סלפלס", אז זה פיצוי הולם, יש לי הרגשה שהיא תחזור להיות רעה בקרוב מאוד... הממ זה יהיה מעניין. ומה עם ג´יילס?! אוקיי, הוא חי (זה היה די צפוי מהעובדה שהולכת לצאת לו סדרה...) אבל איך? או למה? החסר עיניים הזה כמעט ערף לו את הראש, מה עצר אותו? ועוד דבר, יש לי הרגשה (הרגשה = לא ספוילר) שבאפי מתכננת להרוס את העולם או משהו, אולי כמו שהיא אמרה "הם רוצים אפוקליפסה, אנחנו נביא להם אחת...". עם כל החלומות עם אמא שלה... "רוע הוא חלק מהעולם, ואי אפשר להילחם בו"... וגם ההבזקים של ג´ויס לדון, "Buffy won´t choose you", לא יודע, אבל אני מקווה שזה יקרה.

melatonin

New member
../images/Emo58.gif זה לא

הערפד הראשון, אלא סוג מיוחד של ערפד. הוא לא אמור להיות יותר חזק מגלורי, כי הוא הליטל בד (כרגע) ואם הוא ימות הראשון עדיין ימשיך לעשות בעיות

14מתן

New member
שונא |ספוילר! פשוט שונא !

אני שונא את הערפד הזה ! הוא כזה מעצבן, מישו יכול להסביר לי מה הוא לא הבנתי כל כך...

ואי, גיליתי משהו נוסף ../images/Emo58.gif

שימו לב שלראשונה מאז עונה 4, הוזכר שמה של פיית´ בסדרה. כאילו אחרי 2 עונות שלמות שלא אמרו מילה עליה פתאום היא הוזכרה... הייתכן שפיית´ חוזרת?

The Flash

New member
יואו אנשים! כבר פתחתי שירשור!

אתם כאלב עצלנים לרדת קצת למטה שאתם פותחים 2 שירשורים חדשים??

GuyNemesh

New member
לא ראיתי

התחלתי לכתוב ואחרי ששלחתי ראיתי שהיה כבר. לא צריך להתעצבן. אתם מוזמנים למחוק או לצריף את שלי הנה....

קשור ש..

הוא לא יכול לומר לך מאיפה הוא השיג את הפרק. כי אסור לדבר על תוכנות לא חוקיות בפורום. וההודעה תימחק. ואל.

star lili

New member
../images/Emo58.gifצודק

גם אני כל הפרק ניסיתי לבדוק אם מישהו נוגע בו, או אם הוא נוגע במישהו, מרים משהו, מזיז... כלום. אני יודעת שזה בכוונה והם ידעו שנשים לב לזה, אז אני רוצה לחשוב שזה בהפוך על הפוך... אלא אם כן זה בהפוך על הפוך על הפוך, מה שיש סיכוי שזה... טוב מספיק, זה משגע אותי. נ.ב דרוסילה!! דרוסילה!!! דרוסילה!!! מרוב שמחה והתלהבות העפתי את השלט וכל הבטריות התפזרו, והיתי צריכה לחפש אותם בזמן הפתיחה דרוסילה!

אה ועוד כמה דברים ../images/Emo58.gif

ככה, קודם כל, זה רק אני או שהמבטא של דרוסילה התפקשש לה בזמן שהיא לא היתה בתוכנית? עכשיו כבר ממש הגשתי שהוא מזויף ב. מישהו ראה איזה מבטים ווילו והקוטלת הפוטנציאלית החליפו? איי איי טרלאלאייי ג. כמה שאני חושב על זה יותר יש לי שלוש תאוריות לגבי ג´יילס. או שג´וס משחק הפוך על הפוך, וג´יילס חי, אושג´יילס הוא הראשון (מה שמסביר למה הוא הביא את הקוטלות הפוטנציאליות לפי השאול, כי איזה מין מטומטם יעשה דבר כזה...), והתאוריה השלישית (שלדעתי היא הנכונה), ג´יילס הוא שליח של כח כלשהו, כמו הPTB (לא ראיתי אנג´ל אני לא יכול להסביר),כי כדי להילחם ברוע הראשוני, די ברור שצריך להשתמש בכח נגדי.. אני יודע, הטוּב הראשוני? אז אולי ג´יילס הוא כמו ג´ויס באותו הפרק, שליח של כח כלשהו, זה גם יתמוך בהמשך עלילת הסידרה. תמיכה לתאוריה השנייה שג´יילס הוא הרוע הראשוני, זה כל המקרים שזהזכרתי בהודעה הקודמת, כל הקטע שהוא לא נוגע בשום דבר. ותמיכה לתאוריה הראשונה, שג´וס משחק אותה הפוך על הפוך, לאלה מכם שלא יודעים, לבאפי עומדת להיות עוד סדרת בת - The Ripper, העוסקת בג´יילס, לפי פרסומים (זרים, אלא מה?) הסידרה אמורה לקרות (מבחינת העלילה) 4 שנים מסיום עונה 7, אז די לא הגיוני שג´יילס מת, או שג´וס משחק איתנו משחקים??? וד. סופי, האמריקאים מפגרים לגמרי. שבוע שעבר הורדתי את הפרומו לפרק הנ"ל, ונחשו מה? הנאום האחרון של באפי (כאילו שיא המתח, הקטע הכי יפה?) היה שם. היה שם גם העובדה שג´יילס חוזר, ועל הקוטלות הפוטנציאליות. איזה מפגרים, הקטע בפרומואים הוא לא לגלות את כל מה שיקרה בפרק.... אני לא מוריד יותר פרומואים אמריקאים, בעעעעע

melatonin

New member
../images/Emo58.gif יפה אמרת ../images/Emo45.gif

יפה ששמת לב לכל כך הרבה דברים עוד נקודות: 1. בקשר לשמש, אני רואה את זה בצורה אחרת. לדעתי הערפד הזה כן חסין מפני השמש. אפשר לראות את זה בשתי צורות: השמש לא היתה על הפרצוף שלו, אז למה לא לסגת? לא הגיוני שהוא לא רואה את ג´יילס. או, היתה מספיק שמש באזור כדי להפריע לו גם ככה. בכל מקרה, הסיבה שלדעתי הוא נסוג זה בגלל שהראשון, בצורת ג´יילס, גרם לו, אולי כדי שבאפי תחשוב שהוא פגיע ואז מתישהו הוא יבוא אליה ביום. 2. מה לעזאזל קורה עם המנהל?? ברור שהוא מודע לכל הסיפור, וגם ברור שיש לו איזושהי סיבה להסתיר את זה מבאפי. סביר להניח שהוא יודע שהיא הקוטלת ועל כל מה שקורה, אז מה הבעיה שם? אני מקווה מאוד שזה יהיה שווה את ההמתנה 3. גם אני שמתי לב לזה שהזכירו את פיית´. לדעתי (ורק לדעתי) היא הולכת להגיע בקרוב. הם צריכים עוד מישהו שיעזור והפרק פשוט מבקש את זה. באפי צריכה לעשות כל כך הרבה ולא יודעת איך, אז תביאו את הקוטלת השניה שחיה! באמת... הלוואי שזה יקרה, זה יהיה נחמד 4. ערפדים לא נושמים, אז כל הקטע עם ספייק והמים מיותר. מרטי נוקסון הדפוקה הזאת לא שמה לב לעובדות הקטנות 5. חשבתי על זה שג´יילס אמר שהרע הראשון יכול להתחפש רק למתים, ולכן הוא גם יכול ללבוש את הצורה של ספייק ודרוסילה (למרות שאני לא יודע אם דרוסילה לא מתה כבר באנג´ל, לא עקבתי) ובאפי, כמובן וזהו. איך שאני רואה את זה, יכול להיות מצב שכל הפרקים בעונה הזאת יהיו קשורים לקו העלילה המרכזי. זה יהיה נחמד מאוד... סיימתי

The Flash

New member
אממ...

ספייק ודרו כן מתים...זה שהם ערפדים לא אומר שהם לא מתים

למעלה