../images/Emo58.gif 7x10 Bring on the Night
אז ככה, קודם כל פרק מדהים, ג´יילס חוזר ומביא איתו את הקוטלות המתאמנות... אחת מהן מתה בסוף, והעלילה תקועה עם הערפד הראשון. ג´יילס מספר, שהרשע הראשוני יכול ללבוש צורה של כל אדם שנפטר, אך אינו יכול לממש את עצמו (לא יכול לגעת, להרים חפצים וכו´). פרק מעניין (ברגע שיהיה לי יותר זמן אני אכתוב סיכום מעמיק יותר), אבל שמתי לב למשהו יפה. זוכרים שהניפו גרזן על ג´יילס? וזוכרים איך שהרשע הראשוני לא יכול לממש את עצמו? בכל הפרק, ואני מתכוון בכולו, ג´יילס לא הרים ולא נגע באף אחד. אספתי כמה דברים מחשידים: 1. כשג´יילס מגיע לראשונה, שימו לב שבאפי פותחת את הדלת והוא שם, הוא לא דפק בדלת, ונראה כאילו חיכה שם, אולי כי הוא לא יכול לגעת בדלת. 2. ג´יילס מביא איתו ספרים שגנב ממטה המועצה, אך הוא אינו נוגע בספרים, אנאבל מביאה אותם ושמה אותם על השולחן. 3. ג´יילס ובאפי הולכים, ג´יילס הולך מרחק מה מבאפי ולא נוגע בה, גם לא בסוף (כשנדרש חיבוק) 4. באפי יוצאת מהמערה של הערפד הראשוני וג´יילס אינו עוזר לה לצאת (זה ממש מוזר). 5. כשבאפי יוצאת ממערת הערפד הראשוני ג´יילס מסתיר את אור השמש, אבל הערפד הראשוני מתנה כאילו השמש משפיע עליו, אולי זה בגלל שהוא אינו רואה את ג´יילס. 6.כשבאפי חוזרת הביתה, היא עומדת ומדברת עם הקוטלות העתידיות, והדלת לבית פתוחה, ג´יילס שעומד ליד הדת לא סוגר אותה. באפי סוגרת אותה לאחר כדקה. 7. כשג´יילס אומר שהקוטלות החדשות צריכות נשק, הוא שולח את זאנדר להביא אותו. בקיצור, נראה לי שג´וס החליט להרוג את ג´יילס סופית, ולהחזיר אותו בתור הרשע הראשוני (או שאולי זה אחד מהטריקים של ג´וס להצביע על מישהו כעל החשוד העיקרי, ואז לבוא מכיוון שונה, כמו למשל בפרק שבאפי שומעת מחשבות וחושבת שג´ונתן עומד להרוג את כולם). דבר נוסף זה שג´ויס מגיעה בצורת חזיונות, אני חושב שיוצרי הסידרה מצטערים שהם נפטרו מהדמות שלה, זה היה צעד טיפשי, וחסר אחריות, העובדה היא, שג´ויס חזרה מהמתים גם בעונה השישית (פרק 17) וגם בעונה השביעית. מחשבות, רעיונות הצעות וכו´?