באפי 6X14

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif באפי 6X14

וב, לקח לי שנה בערך
אבל סופסוף ראיתי עוד פרק הגיע הזמן !!! זה מה שיש לי להגיד... סופסוף תפסו את דון ! כמה חיכיתי לזה, הקלפטומנית הקטנה... למרות שדי ברור שהיא רצתה להיתפס. הרי אם זה היה לשם הגניבה בלבד אז היא בטח לא הייתה שוכחת להוריד את תג הבטיחות מהמעל שהיא הביאה לבאפי לא ?

B a n j o

New member
תתיחסו להודעה הזו ../images/Emo58.gif

בטעות זה שלח את הקודמת לפני הזמן... טוב, לקח לי שנה בערך
אבל סופסוף ראיתי עוד פרק הגיע הזמן !!! זה מה שיש לי להגיד... סופסוף תפסו את דון ! כמה חיכיתי לזה, הקלפטומנית הקטנה... למרות שדי ברור שהיא רצתה להיתפס. הרי אם זה היה לשם הגניבה בלבד אז היא בטח לא הייתה שוכחת להוריד את תג הבטיחות מהמעיל שהיא הביאה לבאפי לא ? ומסכנה אנניה, כנראה שהיא עדיין בתהליך ארוך מאוש של הסתגלות לעולם... איזה חמוד קלם !!!!! ואתם יודעים מה? היום שמתי לב כמה ג'וייס דומה לסוזן סרנדון

sour spirit

New member
תאמת, הפעם האחרונה שראיתי תפרק היית

ה לפני בערך כמה הרבה חודשים...(היהיהיהיהיהי), אבל מכיוון (וידעתם שזה לא נכון להגיד "מכיוון"?) שראיתי שהשרשור היה זקוק לתמיכה, וגם בגלל שאני כ"כ אוהב את העונה הזאת, החלטתי להגיב!!
7-6 אני, אישית, זוכר שדי ריחמתי על דון וגם די הבנתי אותה, כי בסך הכל, תחשבו: ילדה, שלא שייכת לעולם הזה (אוקיי, אולי היא התגברה על זה, אבל תמיד יש צלקת, נקרא לזה...), שאחותה ואמא שלה מתו. אחותה חוזרת לחיים והופכת לאיזה אדם שונה לאללה!! החברים של באפי אמורים לגדל אותה והיא די בודדה, כעיקרון, אז אני חושב שאפשר "להבין" את הגניבות האלו. וכמו שבנג'ו אמר, ונכון זה היה, שהיא עשתה את זה כדי שישימו לב אליה... כי היא בסך הכל ביקשה קצת תשומת
והיא לא בדיוק קיבלה אותה. אז היא הלכה וגנבה את כל הדברים האלו... ואם אני זוכר נכון, זה הפרק עם מסיבת היומולדת של באפי ועם ה"חבר" החדש של באפי ואלת הנקמה - קרובה של אניה? נכון? אני ממש כבר לא זוכר את הסדר של הדברים.....
בסופו של דבר, דון קיבלה את מה שהיא ביקשה! ובקשר לאניה, אני גם חושב שרואים שקשה לה ההסתגלות לעולם - כולה היא חיה איזה אלף שנה, רק לא בדיוק בצורת אנוש אלא בצורת שד, ככה שזה די קשה לה להתאקלם בחזרה לעולם האנושי. מה שכן, זה מה שיפה בסידרה ובדמות: אני חושב שבעונה 6-5 הדמות של אניה מתפתחת הכי הרבה!!! וזה מה שיפה בסידרה, כמו שאמרתי, שהיא יודעת לפתח את הדמויות שלה עד לקצוות מאוד מאוד מוגזמים (עיין ערך עונה 7) ועד למקומות שאף דמות באף סידרה לא הגיעה אליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה מה שגורם לי ללהיות כ"כ "גאה" (די כבר עם כל הסטיות שלכם אנשים!) בסידרה הזאת!!!!!!!! לאב יט!!!

sour spirit

New member
אוי, לא ראית עונה 6 עד הסוף?!

מצטער...
נטול ספוילרים!!!!!!!!!!!! כאילו לעונה חמש יש, אז זהירות!!
לא נורא, מה שאמרתי זה שאני מסכים עם מה שדון עשתה (מבחינה מסוימת) כי בסך הכל היו לה הסיבות שלה - עם כל האובדן מאמא ואוחת וכל זה... אז זה די קשה.. ועם אניה אני גם מסכים ואמרתי שזה יפה לראות איך שפתחו את הדמות שלה במהלך העונות האחרונות!!!!!! (כמו כל שאר הדמויות המקסימות...) זה בערך מה שכתבתי...

IDOffryn

New member
חחח באמת היא דומה לה..

ראיתי סרט איתה עם סוזן סנדרסון והיא הייתה בבית חולים וישר נזכרתי בג'ויס... ובקשר לפרק
614 לא יודע אם שמת לב אבל ססיל מFFL(זאת שאמרה לספייק youre beanth me" בפלאשבק הראשון) זאת השדת נקמה שהייתה חברה של אניה... וגם איך טארה הגנה על וילו.. רואים שהיא עדין אוהבת אותה..

B a n j o

New member
ראיתי ../images/Emo58.gif

שהם זיהו אחד את השנייה וחשבתי "רגע, אולי זו ססיל? את מי עוד הוא מכיר שהיה לו קשר איתה?" אבל היא נראתה לי קצת שונה
מה גם שהיה לה שם לא קשור בכלל והיא גם נראתה כאילו בא לה עלייו והרי לססיל לא ממש היה קשר עין איתו

symptoms

New member
אני ראיתי את הפרק בדיוק אתמול

וזה היה כל כך קורע איזה חמוד קלם ובכלל היה ממש מצחיק ואיזה קושקוש טארה אני רוצה שהן תחזורנה להיות ביחד ווילו כל הכבוד לה שהיא לא הסכימה לעשות קסם אני גאה בה! ודון הזו כל כך מעצבנת היא חושבת שהיא מרכז העולם אבל הפתעה!- היא לא! ואיזה יופי איך שבסוף היא הייתה צריכה להסיר את הכישוף כי היא נלכדה בעצמה ודבר אחרון לסיום איזו מסכנה באפי כל יומולדת שלה קורה משהו רע

אני ראיתי אותו אצל סימפטומס

ואני לא יודעת אם מישהו שם לב אבל זאנדר העיר שמה בקטע שדיברו עם דון בחדר שלה כולם משהו עם שדה תירס- אם מישהו ראה את הסרט ילדי התירס- סרט שאישית ממש הפחיד אותי על ילדים שהורגים את כל העיירה ואת כל המבוגרים וסוגדים למן אל תירס מפחיד- אני יודעת, זה נשמע סופר מפגר, אבל זה של סטיבן קינג, ויש לו נטייה לקחת רעיונות מפגרים ולהפוך אותם למשהו כל כך מפחיד, שאתה לא מפסיק לרעוד... בקיצור, אני מאוד נבהלתי כשהוא הזכיר את זה, ושחס וחלילה שדון תהיה ילדת תירס! אם כבר שיהרגו אותה! בקשר לפרק שהיה בביפ ביום ראשון שעבר, אני לא מבינה למה החייזר הזה שהיה מעל דון לא הרג אותה! זה היה חוסך לכולנו הרבה עוגמת נפש כולל המוות של באפי...סניף סניף... טוב נו... כאילו מה?הוא לא יכול היה לעשות טעות ולהרוג מישהי שפויה?למרות שגם זה בספק! ואיך אפשר בלי צרחת הבאאאאפפפפפיייי הקבועה, והפעם היו אפילו שתיים... אני בעד לקנות לה משתיק קול:)

B a n j o

New member
אני לא חושב ../images/Emo58.gif

שזה היה לילדי התירס. גם לי זה הסרט הראשון שעלה לראש כשהוא אמר את זה אבל אז נזכרתי שראיתי סרט אימה אחר שבו היו איזה ילדים שיכלו להחזיק אנשים בבית. אני חושב שזה היה "ילדי הארורים" שגם מתרחש באיזה "קיבוץ" כזה
כי בילדי התירס אף אחד לא החזיק אנשים ככה בבית בלי שיוכלו לצאת. הרבה יותר מפחיד לדעתי. ודון דווקא חמודה, והיא גם די מסכנה. אני יודע שהיא נראית מפגרת בפרק אבל תתחשבו בזה שאין לה חברים ואמא שלה מתה ואבא שלה לא מדבר איתה בכלל והיא בעצם המפתח בכלל וכל החברים היחידים שלה זה אנשים מבוגרים שלא יכולים לבלות איתה סתם כמו ילדים... כמו שאמרתי, די ברור שהיא עשתה את זה בשביל להיתפס כדי לקבל תשומת לב. זה היה כ"כ ברור כשהיא הביאה לבאפי את המעיל עם תג הביטחון וכשראתה שאניה מחטטת לה בחדר היא לא קפצה עליה בזעקות קרב בשביל להרחיק אותה מהקופסה

symptoms

New member
אהה ועוד משהו../images/Emo58.gif עונה 6 13 ו14

בקשר לפרק שלפני אז למה באפי הרביצה לספייק? זה לא יפה הוא רק רצה לעזור לה ושוב איזה חמודה טארה ורואים שיש בינה לבין באפי קשר מיוחד כי למרות שהיא כאילו מחוץ לחבורה ואולי דווקא בגלל זה באפי מספרת לה את מה שקרוה ולא לאף אחד אחר לפי דעתי הקשר הזה התחיל בפרק הגופה בעונה החמישית שטארה סיפרה לבאפי על אימא שלה ואז ראו שזו הפעם הראשונה שהן ממש דיברו.

sour spirit

New member
תומך בדעתך על טארה!!!!../images/Emo13.gif

איזה קוקית היא!!!!!
אני מ-ת עליה

TARAFREAK

New member
טוב...

כ"כ הרבה שבחים על טארה ושאני לא יצטרף ?!?! לדעתי זה פרק ממש חמוד ומצחיק...סוף סוף מגלים גם את הצד הקומי של טארה - יש לה כמה יציאות ממש מצחיקות עם ספיק!! והיא ווילו - שוט נועדו להיות ביחד לנצח נצחים!!!! איך היא מגינה על ווילו - רואים כמה היא אוהבת אותה....sigh נו טוב....זהו סכ:ה לדעתי פרק ממש טוב

טארה ממש מתוקה!

הבדיחות על ספייק עם השריר התפוס אעלק! זה היה כזה כאילו היא משחקת אותה סטרייטית:) חיחיחי... וכולם ביחד: we love you willow! כל הכבוד שעמדת על שלך! מסכנה..אין יותר רשת בטחון...מצד שני יש טארה, יותר טוב:) גרר.. תעשו טובה ותסתכלו על התמונה של wicked wicca של ווילו וטארה, ממש ממש יפה!

Wicked Wicca

New member
וכמו שנאמר פה מקודם...

שירשור על טארה ואני לא יצטרף?!!! אין מצב! ספויילר 614 מי שלא ראה שישמר פרק מצויין! ממש אהבתי אותו! בייחוד כשתפסו את דון הקלפטומנית הזאת... אבל היא דיי ביקשה את זה, את התשומת לב של באפי והיא השיגה אותה אבל בדרך דיי שלילית. טארה, נושי שלי... איזה ממי! ראיתם איך היא הגנה על ווילו?! מראה כמה זה שהיא עזבה את ווילו תרם להחלמה שלה. אניה ממש הרגיזה אותי וכל כך רציתי שטארה תתנפל עליה ותגן על ווילו וזה מה שקרה! להלה, נחמד שאת מייחצנת אותי...תודה!
באמת ציור מהמם!

למעלה