תאמת, הפעם האחרונה שראיתי תפרק היית
ה לפני בערך כמה הרבה חודשים...(היהיהיהיהיהי), אבל מכיוון (וידעתם שזה לא נכון להגיד "מכיוון"?) שראיתי שהשרשור היה זקוק לתמיכה, וגם בגלל שאני כ"כ אוהב את העונה הזאת, החלטתי להגיב!!
7-6 אני, אישית, זוכר שדי ריחמתי על דון וגם די הבנתי אותה, כי בסך הכל, תחשבו: ילדה, שלא שייכת לעולם הזה (אוקיי, אולי היא התגברה על זה, אבל תמיד יש צלקת, נקרא לזה...), שאחותה ואמא שלה מתו. אחותה חוזרת לחיים והופכת לאיזה אדם שונה לאללה!! החברים של באפי אמורים לגדל אותה והיא די בודדה, כעיקרון, אז אני חושב שאפשר "להבין" את הגניבות האלו. וכמו שבנג'ו אמר, ונכון זה היה, שהיא עשתה את זה כדי שישימו לב אליה... כי היא בסך הכל ביקשה קצת תשומת
והיא לא בדיוק קיבלה אותה. אז היא הלכה וגנבה את כל הדברים האלו... ואם אני זוכר נכון, זה הפרק עם מסיבת היומולדת של באפי ועם ה"חבר" החדש של באפי ואלת הנקמה - קרובה של אניה? נכון? אני ממש כבר לא זוכר את הסדר של הדברים.....
בסופו של דבר, דון קיבלה את מה שהיא ביקשה! ובקשר לאניה, אני גם חושב שרואים שקשה לה ההסתגלות לעולם - כולה היא חיה איזה אלף שנה, רק לא בדיוק בצורת אנוש אלא בצורת שד, ככה שזה די קשה לה להתאקלם בחזרה לעולם האנושי. מה שכן, זה מה שיפה בסידרה ובדמות: אני חושב שבעונה 6-5 הדמות של אניה מתפתחת הכי הרבה!!! וזה מה שיפה בסידרה, כמו שאמרתי, שהיא יודעת לפתח את הדמויות שלה עד לקצוות מאוד מאוד מוגזמים (עיין ערך עונה 7) ועד למקומות שאף דמות באף סידרה לא הגיעה אליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה מה שגורם לי ללהיות כ"כ "גאה" (די כבר עם כל הסטיות שלכם אנשים!) בסידרה הזאת!!!!!!!! לאב יט!!!