איזה עצוב

YaYa07

New member
כןכןכןכן

כבר אמרתי את זה מילינוי פעמים. צריך סדרה מצויירת!

The Walrus

New member
אם כבר סדרה אז

פרקים חדשים... נניח הספר הרביעי: 1. החלום, הדרסלים, המחילה וכו' 2. אליפות העולם בקווידיץ' 3. הוגוורטס - הכרזת הטורניר, בחירת המתחרים 4. גילוי המשימה הראשונה, "פוטר מסריח", נגמר במתח שהארי יוצא לפגוש את הדרקון 5. המשימה הראשונה 6. בין הראשונה לשנייה 7. המשימה השנייה 8. ההגיגית, וריטסרום וכו' 9. המשימה השלישית 10. וולדמורט 11. סיום. מין מיני סדרה נחמדה כזאת...

The Walrus

New member
מה שאתם לא מבינים

זה שרוב האנשים לא קראו את הספרים ולכן צריך להתייחס אליהם יותר... בשיא תופעת הארי פוטר, רק 14% מאנשי ארה"ב קראו ספר בסדרה! זה אחוז עצום יחסית לספר, אבל בכל זאת... וחוץ מזה, מבחינת חשיבה עסקית, רוב מעריצי הארי פוטר ילכו לסרט גם ככה כי הם אוהבים הארי פוטר. מי שלא מעריץ... מספיק שמישהו אחד יגיד לו "ראיתי וזה סרט מעאפן, עזוב, נלך לג'יימס בונד 657 במקום" וכבר הוא לא רואה. לכן חייבים לשמור על word of mouth טוב. ואגב, הסרט הרביעי והחמישי היו הרבה יותר טובים מהשני והראשון לדעתי. השני היה משעמם...

אני מעריצה ענקית

של ה.פ, ואני לא הולכת לסרטים, הם פשוט איומים (לפחות יחסית לספרים המקסימים ומרובי השכבות).

halloo

New member
...

נכון, לא הרבה אנשים מתוך כלל האנשים שרואים את הסרט, גם קוראים את הספר, אבל אני עדיין לא חושבת שזה תירוץ לקצץ קטעים שהיו יכולים להיות מוסרטים בצורה מעולה! והאמת שאני אמנם אראה את הסרט (כי אני אשתגע אם אני לא), אבל אני בטוחה שאני אגיע לכאן עם הודעה בנוסח של: רק אתם יכולים להבין את האכזבה שלי, בלה בלה בלה, רצחו ללי את הספר מול העיניים...:'( אני כבר מבואסת, נראה לי שהתסריט של אפריים התולעת די מדויק...

yoavj1

New member
אבל

אמנם זה 14% מאוכ' ארה"ב, אבל אני בטוח שזה הרבה יותר מתוך אלה שרואים את הסרט. ואם מישהו שקרא את הספר ויראה את הסרט יתאכזב, הוא לא ימליץ כנראה על הסרט גם לכאלה שלא קראו את הספר למרות שהם יכולים להנות.

DearPrudence

New member
והשביעי בכלל...../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

ברצינות, אין לי מושג איך הם יצליחו לעשות מיזה סרט. א. כל פרק ופרק חשוב. אין מה לעשות ואי אפשר להוריד. ב. כל הרביעי-חמישי הם לא שמו את דובי. הקטע שהמוות של דובי כ"כ עצוב, זה בגלל כל העזרה הרבה שהוא נתן להם ברביעי, ובמיוחד בחמישי... ועוד הרבה סיבות.

כן, ו...../images/Emo58.gif

הם לא עשו דמות לביל, מה הם יעשו??? פתאום רון יבוא ויגיד "היי, הארי, זה אח שלי - ביל"?!? או שהם יעשו שפרסי יתחתן עם פלר??
ומה עם מנדנגוס פלצ'ר? איך הם יסבירו איך הראי הגיע לאברפורת'? הם לא עשו דמות למנדנגוס!! בעצם, הם לא יצטרכו מנדנגוס, הם לא הראו בכלל את הראי בחמישי

The Walrus

New member
../images/Emo58.gifתסמכי עליהם שהם ימצאו פתרון

לדעתי עדיין לא יעשו את ביל ופלר אלא פשוט ישימו את רמוס וטונקס במקומם, שshell cottage זה הבית שלהם, והחתונה בהתחלה היא של ביל ופלר והכל. עוד דברים שיחתכו לדעתי: -מכתש גודריק -רון עוזב וחוזר -משרד הקסמים (הלוקט פשוט יהיה אצל קריצ'ר) -לדעתי גם קריצ'ר ימות במקום דובי, אבל לא בטוח. אבל תסמכי עליהם שהם יסתדרו.

DearPrudence

New member
אם../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

הם לא יעשו את רון עוזב וחוזר, אז מה יהיה עם הריסת המנעול והצלת הארי ולקיחת חרב גריפנדור? בכלל הקטע של רון עוזב (ובמיוחד חוזר) הוא בין הקטעים המרגשים בספר, לא נראה לי שהם יורידו את זה.

מה הבעיה?!?../images/Emo58.gif

זה שרון לא עזב, לא אומר שהוא לא שם לב שהוא פתאום הולך לאנשהו וזה גם לא ממש מפריע לו לעקוב אחריו....לא נראה לי שלמפיקים אכפת מזה שהסרט יהיה מרגש...העיקר שיהיה סרט! אז מה אם זה יהיה הסרט הכי גרוע שיש!!

The Walrus

New member
קצת הגזמת, לא?

סדרת הארי פוטר שמרה על רמה גבוהה לאורך רוב הדרך, בעיקר בסרט האחרון שהיה מאוד איכותי לדעתי, מבחינת תסריט מעולה ובימוי מעולה גם כן. נכון שהוא לא היה ממש דומה לספר, אבל זה פשוט משהו אחר... הסרטים זה לא הספרים והספרים זה לא הסרטים. אני בעד שינויים כאלה כי אני חושב שזה הכרחי בשביל לעשות סרט טוב... אם היו מעתיקים את הספר במדויק זה היה סרט גרוע ומשעמם (כמו הסרט השני, חדר הסודות, שהיה עלוב למדי). והמעריצים יתלוננו במילא, אם חתכו את לודו בגמן (עכשיו שאנחנו רואים את התמונה הכללית של שבעת הספרים, למה צריך אותו בעלילה?), או את מסיבת יום המוות של ניק כמעט בלי ראש. סרט זה דבר אחר מספר, ולכן גם העיבוד של הארי פוטר צריך להיות שונה. במקום להיטפל לכל פרט קטן, פשוט תקבל את העובדה שיהיו שינויים ותהנה. תאמין לי שאני גם חשבתי כמוך פעם, ואז קיבלתי את זה שזה יהיה שונה ומאוד מאוד נהניתי... כי הם באמת סרטים טובים. ואגב, הסרט החמישי היה מאוד מרגש לדעתי.

DearPrudence

New member
לדעתך.../images/Emo41.gif

יש אנשים בצדק שחושבים שהוא גרוע. נכון, זה הכרחי לחתוך קטעים, אבל מלא קטעים שהם חתכו הם לא היו צריכים. דובי זאת דוגמא מעולה.

The Walrus

New member
למה לא הכניסו את דובי לסרט החמישי:

1. יותר מדי דמויות יבלבלו את הקהל. בהארי פוטר יש המון דמויות במילא, והרבה אנשים לא זכרו דמויות כמו לוציוס מאלפוי וכו', אז לכן להציג סתם דמות חדשה לקהל, שאין לה באמת תפקיד בעלילה, זה בזבוז של זמן מסך. 2. לחסוך כסף - דמויות CGI זה מגניב, אבל זה עולה הרבה כסף ובמקרה של דובי זה לא באמת הכרחי, כי הוא לא חשוב במילא. 3. לחסוך זמן מסך - אם היו מראים את דובי, אז בנוסך לחדר הנחיצות היו צריכים להסביר מה הוא עושה שם, איך הוא הגיע לשם, וכו', שזה יהיה בזבוז של זמן מסך על עלילת משנה לגמרי לא חשובה. 4. לתת לנוויל תפקיד גדול יותר - נוויל הוא דמות חשובה בהרבה מדובי, ולכן יוצרי הסרט העדיפו לתת לו את זמן המסך מאשר לדובי. ואיזה טיעונים יש בעד להכניס אותו? אחד ויחיד - ככה זה היה בספר. אבל זה פרט כל כך שולי ולא חשוב בספר... אם היו משנים את הדמויות שמתות, או אם היו משנים משהו באמת חשוב בעלילה, אז מילא, אבל מי גילה את חדר הנחיצות? נו באמת. הדבר היחיד שקצת עיצבן זה צ'ו בתור המלשנית, כי זה OC רציני, אבל בסוף עשו שהיא הייתה בהשפעת וריטסרום אז זה היה בסדר.

yoavj1

New member
הוא לא דמות חדשה - ../images/Emo58.gif לשביעי

אבל בכל מקרה, זה מצטרף לעובדה שברביעי לא הציגו אותו, ואז המוות שלו בשביעי הופך ליחסית שולי. נקווה שבשישי יוסיפו אותו. ואגב, כמו שאמרת, דמויות CGI זה מגניב. אז זו גם סיבה להוסיף אותו.

DearPrudence

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

1. הא? הדמות של דובי כבר הייתה בסרט השני. זאת לא דמות חדשה. 2. הם כבר הוציאו המון כסף על אפקטים, לא נראה לי שזה היה הגורם למה הם לא צירפו את דובי. 3. היו המון דברים פחות חשובים מדובי שכן היו בסרט. הם יכלו טוב מאוד לסדר את זה ולמצוא דרך שלא קשורה לספר, כמו להרבה דברים שהם עושים. 4. לא נראה לי שההורדה של דובי הייתה התחשבות בנוויל. נוויל בסך הכל מילא את החלקים של דובי, כנראה, כמו שאמרת, לחסוך כסף וזמן. לא נראה לי שהייתה לזה משמעות גדולה מאחורי זה. פרט שולי ולא כ"כ חשוב? בספר השביעי רואים כמה דובי היה חשוב להארי. דובי לדעתי הוא דמות מאוד חשובה. ונו באמת, זה לא בגלל חדר הנחיצות. זה בגלל שהעזרה של דובי ברביעי, בחמישי, בשישי ובשביעי משפיעים על מהלך השתלשלות הארועים, ולבסוף על המוות שלו.

למעלה